pskoda je napisal/-a:Jaz sem "junak" ali kako že pravite, ki luči puščam na AUTO in še naprej jih bom, ker sem PLAČAL
če si pa plačal, potej si car, kapo dol, najbolje, da kar stikalo ven rukneš, prevežeš drote in noter daš vazo za rože, ker pri tebi gre za totalno neizrabljen plac. Logična pravila sicer pravijo, da je tvoja logika napačna, ker ti popolnoma nič na svetu, niti nemški inženir, ki ne bo plačeval za tvoje napake, ne garantira, da tvoj preplačan auto dela v vseh situacijah, ki jih je morda nemški inženir, kljub temu, da si preplačal tvoj auto, ni predvidel, niti garantiral, da bo auto dela za čas življenjske dobe avtomobila ali pa morda, da je celo nepokvarljiv, ker si ti plačal zanj.
Jaz sem tudi plačal za svoj avto, pa vidi boga, sem mu menjal že en senzor in en ležaj, pa verjetno mu bom še kaj, pa plačal sem zanj, tako da bi se lahko vozil tudi s pokvarjenim senzorjem in ležajem, saj sem tudi zanju plačal.
Car si, kapo dol, sploh če si plačal, škoda je le, ker je valuta očitno inteligenca (in ne EUR), ki z vsakim nakupom očtno drastično pada in to v sorazmerju s ceno s koristjo dumb gadgeta.