peroRS je napisal/-a:To bi mogoče še šlo (če upoštevam, da grem do prjatelce na kofe na pol poti, pa je glih sproti).
Odvisno, če častiš prijateljico, kar je seveda kavalirsko, si še bolj v minusu

peroRS je napisal/-a:To bi mogoče še šlo (če upoštevam, da grem do prjatelce na kofe na pol poti, pa je glih sproti).
nebivedu je napisal/-a:darkside je napisal/-a:Če gledam tale zadnji link je liter v avstriji za 2 centa cenejši? razen če dobite brez davka
tako da ne vem če se toliko splača razen če sem kaj spregledal? ok, meni iz bližine hrvaške meje se res ne splača gor vozit, ampak po videnem tukaj pa ne vem če se splača toliko gor vozit.
Včeraj je bil na pumpi ENI 99 centov liter bencina, tako da so tele cene malo čudne.
yashica je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Kolega ki vozi bencin iz kopra na pumpe pravi, da vozi na OMV, petrol in agip iz istih rezervarjev, tako da je tole bolj ko ne natega.
Sem pred časom klical na OMV in so mi rekli, da 100 oktansko gorivo prihaja iz avstrijskih skladišč in, da ga pri nas sploh ne skladiščijo.
Komu sedaj verjeti?! Prevozniku, ki gorivo razvaža ali slovenskemu predstavniku naftne družbe, ki ima v lasti rafinerije, lastno proizvodnjo in to presneto sodobno.
nebivedu je napisal/-a:
Včeraj je bil na pumpi ENI 99 centov liter bencina, tako da so tele cene malo čudne.
sašo5 je napisal/-a:res je in to je tako od začetka
tomzzi je napisal/-a:Potem pa vidiš Petrolov tovornjak na OMV pumpi...
yashica je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:res je in to je tako od začetka
Imaš notranje informacije, da to dejansko zares drži?
thaking je napisal/-a:Koliko je bil potem pa dizel ? 0,95€![]()
kaj nas naši nategujejo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov