cr00k je napisal/-a:navihanc: men je enkrat en nemc (ko sem mu omenil Fiata) reku (citiram): F I A T - Fehler Ist Alle Teile... (se prevod: Napaka je vsakem delu...)
Jst od takrat nism Fiata tud povohal..., kaj sele kej razmislu...
...in od takrat prisegam na nemce... mam pa opel corso 1.0, l.97 dela BP, samo redni servisi...
Punto_GT je napisal/-a:|T|E|O| je napisal/-a:Mi lahko prosim edn razloži kej je "cinšpula" ?![]()
ops:
To je tista mehcana lukanca, ki jo imajo punce med nogami :P
darkdog23 je napisal/-a:kolega je kupu Fiat Punto,lepe metalno zelene barve,prevoženih nekaj čez 50000km.Auto je bil očuvan,skratka lep na pogled.Za njeega so dali 650000sit.
In sedaj najboljšev roku enega leta ali celo manj so dali za popravilo meni nič tebi nič 500000sit!!!!!!Zamenjali so vse kar se je dalo zamenjat
![]()
Js sm brez besed.Zdej je auto praktično nov ker so menjali vse na motorju,edino pleh je še stari.Fiat ne
BRAVO HGT je napisal/-a:kaj to mas abartha?
LaserJaMM je napisal/-a:navihanc je napisal/-a:Poglej avto mi je do 60.000 km delal kot ura!!!Potem pa mi je 14 dni po servisu za 60.000 km šla centrala!!
Možno da mehanik ni dobro pritrdil mase na motor in je naredilo kratek stik v kompjutru... sicer pa samo upam da nisi na Triglav vozil servisirat.
|T|E|O| je napisal/-a:Hm hm..Kšni so bli efekti s tem športnim filtrom?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov