legendarac je napisal/-a:Z Golfom sem naredil 375000 kilometrov in je bilo olje vedno menjano na poblaščencu. Nikoli nobenih problemov, tako da ne vem kam vi vozite vaše avtomobile
nejc1986 je napisal/-a:Zzitop, na katerem servisu se to dogaja?
mislim, da bi ta info marsikomu znala koristit...
motom je napisal/-a:Pozabljate na ostanek olja pri nemenjavi filtra.
nejc1986 je napisal/-a:Zzitop, na katerem servisu se to dogaja?
mislim, da bi ta info marsikomu znala koristit...
To razumem, a lahko bi vsaj povedal znamko, ne konkretnega servisa. VAG?zzitop je napisal/-a:Seveda bi znalo koristiti. A vseeno sem to izvedel na zaupanje kolega in nisem pripravljen to zaupanje zlorabiti.
atlantiss je napisal/-a:
Pa pri menjavi olja samo čep odprejo ali imajo tudi kako pumpo da ga z njo do konca vn ščrpajo?
yashica je napisal/-a:Pri vozilih, ki na dan servisiranja stojijo pred servisom in se nato zapeljejo v delavnico je marsikateri lastnik lahko srečen, če ima olje pred iztočenjem 50°C. V praksi to pomeni konkreten ostanek starega olja v motorju.
Osebno se vedno zmenim, da gre avto takoj po prihodu na servis v delavnico in na dvigalo (olje segreto na del. temp.).
mrtwelvetrees je napisal/-a:A se lahko na pooblaščenem servisu "sprdnejo" da ti na mašino ne priznajo garancije če imaš na njej napako, v kolikor si samo prinesel original zaprto pravao motorno olje in ti ga oni zamenjajo ?
Recimo da prineseš samo olje, ga zamenjajo, avto v garanciji, pa da ti pride po neke okvare in bi ti morali zamenjati mašino, zabeleženo pa imajo da olje stranka prinesla sabo pri prejšnjem servisu.
Obstaja možnost, da zavrnejo garancijo, češ da si prinesel nepravao/slabo/kopijo olja ?
Čisto tako me zanima ali lahko do tega pride ?
For je napisal/-a:
Če je olje segreto tako kot praviš, koliko časa naj bi bilo pametno pustiti da teče ven? 5-10 minut ....več?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 29 gostov