Scoooby pravi:
Bambi...jst sm iz LJ.
RegY pravi:bambi pravi:
če se ne motim, sva midva že imela priložnost klepetati ob kavi...
huh?!?
kdaj? kje?! nick mi je sicer znan, ampak... to je blo na forumu od miklavžeja... pa tisto kaj sem na onem srečanju videl ni bilo niti približno to, kar je tam na prvi strani na sliki...
tako, da.... neo držalo bambika:)
lahko pa dokažeš in se mi prikažeš kot dobra vila kdaj v picassotu, če si iz mb, pa veš kje je to
bambi pravi:
paaa daaaaaj...
kako dolgo si se zafrkaval s to fotomontažo?![]()
Salsa pravi:grehc pravi:
Za Salso bomo dajali komplimente, ko bom nabavil ford focus RS cosworth(300KM). Da bo lahko 4sale-tu ušel.
[Sporočilo uredil/a grehc na dan 13.11.2002 ob 17:55 GMT]
Ja in upam, da me boš sabo vzel!!!!
GFors pravi:
Kaj a ti mislš da bo s tabo ostala, ko pa jo skos retuširaš in delaš fotomontaže...ccc. Pol si upaš pa še to objavt...le kaj si bodo drugi mislili o tebi, še posebi pa Salsa? To je skor tko kot če seksaš z žensko, predstavljaš si pa eno drugo. Kaj ti ni všeč takšna kot je. Kaj bi pa ti rekel, če bi ona delala fotomontaže s telesom Alberta Tombe (Salsin idealn tip). Ajde marš k spovedi, Salsa naj si pa malo zamisli, s čim si tale 4sale zapolnjuje preostali (ob forumu) prosti čas...
BTW...ne vem a bi se jokal al smejal, ampak ko sem kliknu rubriko danes je od 35 postov 17 po temo Dekleta na formu. Ajajaj, AVTOMOBILIZEM seka.........
GFors pravi:
Kaj a ti mislš da bo s tabo ostala, ko pa jo skos retuširaš in delaš fotomontaže...ccc. Pol si upaš pa še to objavt...le kaj si bodo drugi mislili o tebi, še posebi pa Salsa? To je skor tko kot če seksaš z žensko, predstavljaš si pa eno drugo. Kaj ti ni všeč takšna kot je. Kaj bi pa ti rekel, če bi ona delala fotomontaže s telesom Alberta Tombe (Salsin idealn tip). Ajde marš k spovedi, Salsa naj si pa malo zamisli, s čim si tale 4sale zapolnjuje preostali (ob forumu) prosti čas...
![]()
4Sale pravi:GFors pravi:
![]()
Temu se reče, da imam svobodomiselno, napredno žensko ( tako si marsikdo želi, a ne![]()
![]()
.
Salsa pravi:
Mah, saj Grehc bi me samo zato vzel, da bi lahko dirkal! Poroka je samo pesek v oči!!!! UUUUeeeeeeeee! Smrk, smrk! On me sploh nima rad;);). Vzel bi me samo zato, da bi šel 4Sale za njim in bi lahko dirkal!!! Če pa bi se slučajno zgodilo, da bi 4Sale zletel ven, bi ga šel reševat, da bi lahko naprej dirkal!
Po drugi strani, pa bi naju (z Grehcem) 4Sale zasledoval samo zato, da bi tudi on lahko dirkal. Tudi 4Sale me nima rad!!! UUUUUEeeeeeee! Zretuširal je mojo sliko, govori o meni kot o neki črni vdovi...
Life4rave me je tudi zapustil! (verjetno kje dirka)UUeeeeeee!
GFors pa edini razume kaj bi rada (alberto tomba), ampak ga zanima samo kdaj bova dirkala (moj Polo Vs njegova Honda) in to da bi 4Saleta dovolj sprovuciru, da bi šla dirkat!
Moram po pravici povedat, da hočem Grehca samo za to, da bi lahko dirkala z njim, s 4Saletom ni več fun! Z Gforsom sem pa že itak zmenjena!!! Dirkanje fulz!
grehc pravi:
Ja v bistvu bi tebe rabil(salso jasno), da bi imel mal balasta, šev veš tko, kot balonarji, k majo balast, ča pe ne gre višje(beri hitreje) pa itak veš kva naredijo z balastom:D.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov