Daco je napisal/-a:Ubistvu si imel presneto sreco, da so te namerili 79 km/h!
Ce bi ti namerili 2 km/h vec bi dobil 45k brez moznosti polovicke pa se sodnika.
...
hmmm, a ni tud 1 - 3 mesece brez izpita??
Courage™ je napisal/-a:Nisn samo na naselje mislo pa da neoš mislo da te napadam al pa kaj ampak me dvigne taki odnos, to je odnos ki ljudi odžene iz foruma, če pa vam je zato vseeno pa lahko samo rečem I REST MY CASE!
woolff je napisal/-a:Jp za mene je tudi car tisti, ki prizna da je zajebal ne pa tisti, ki po njem tolče.
Nikoli ne veš kdaj si sam na vrsti
eXtreme je napisal/-a:samo je razlika, ce pride nekdo na forum, vprasat kaj nej naredi, ker ga je radar dobil pri prekoracitvi hitrosti za 5kmh, ali pa za 30kmh!
primer: hodi po cesti, kjer so hise tik ob cesti, cesta pa nima plocnika. in nekdo sibne mimo tebe z 80kmh. Z vidika voznika se avto komaj premika, za tistega ki pa stoji ob cesti pa ni ravno prijetno. mogoce nimate izkusenj, in vam predlagam da se kdaj za foro postavite ob cesto izven naselja.
PS: hetric: glede zabnice sem rekel da nisem preprican. ne precenjuj svojih sposobnosti, kaj in kako dalec vidis, ter kako dobro reagiras, da te nebo ze jutri kaj presenetilo. tistih 500m od talona proti svetemu duhu, je res skoraj ravna cesta, a znak za naselje ima dolocen pomen - ob cesti so hise! v hisah so ljudje, ki v vsakem trenutku lahko poskacejo na cesto! ne glej na vse tako egoisticno, nisi sam v prometu.
Brez zamere, my opinion
LP
peters je napisal/-a:Regy & Co.
Vedno sem zagovarjal vožnjo po pameti!
To pa ni nujno tudi po predpisih. Pri nas table namreč idioti postavljajo, še večji idioti pa zahtevajo, da se jih držiš.
Marsikje tudi krepka prekoračitev predstavlja popolnoma varno vožnjo, kje pa je tudi po omejitvah prehitro...
Voziti po pameti pomeni, da lahko v vsakem trenutku varno odreagiraš in preprečiš nesrečo, neglede na omejitev.
Mimogrede, marsikdo lahko v naselju 30 pelje, pa bo nesposoben predvidevati ali preprečiti nesrečo, če mu otrok (ali kaj drugega) skoči pred avto.
misty je napisal/-a:Daco je napisal/-a:Ubistvu si imel presneto sreco, da so te namerili 79 km/h!
Ce bi ti namerili 2 km/h vec bi dobil 45k brez moznosti polovicke pa se sodnika.
...
hmmm, a ni tud 1 - 3 mesece brez izpita??
Sportivo je napisal/-a:ja pa še to, vidu sem tut že večje prestopnike (tut kake take ki se grjo getaway snemat (pa ne v stockholmu da nebo pomote)).
peters je napisal/-a:Pri nas table namreč idioti postavljajo, še večji idioti pa zahtevajo, da se jih držiš.
Marsikje tudi krepka prekoračitev predstavlja popolnoma varno vožnjo, kje pa je tudi po omejitvah prehitro...
Voziti po pameti pomeni, da lahko v vsakem trenutku varno odreagiraš in preprečiš nesrečo, neglede na omejitev.
Mimogrede, marsikdo lahko v naselju 30 pelje, pa bo nesposoben predvidevati ali preprečiti nesrečo, če mu otrok (ali kaj drugega) skoči pred avto.
Zok je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:ja pa še to, vidu sem tut že večje prestopnike (tut kake take ki se grjo getaway snemat (pa ne v stockholmu da nebo pomote)).
priznam, da sm tud js en izmed njih, ampak je varnost voznje tuki se vseeno (kljub vecji prekoracitvi omejitve) dosti vecja, kot pa ce bi kak star ata z dvometrskim klobukom vozu po omejitvah, vse skup pa se dogaja navadno ponoci (recimo ob stirih zjutraj), ko so ceste prazne, folka pa ni, sploh pa ne otrok, in na lokacijah, kjer je moznost nesrec majhna (izven naselij), preglednost pa velika, v stanju, ko je voznik v vsakem trenutku pripravljen odreagirat na situacijo, ko lahko gre kaj narobe. nikoli ne vozimo brez rezerve, kot vozijo v GiS, pa so posnetki vseeno zelo atraktivni, saj kamera ne prikaze dejanskega stanja, kakorkoli ze vso stvar obrnes. veliko vlogo pri posnetkih ima zvok, in ta nikogar ne ogroza. s tem pocetjem ne ogrozamo nikogar, razen samih sebe (ponavad 3je folka v enem avtu), na sebe bomo pa seveda tudi pazili, da se nam ne bo kaj zgodilo.ta voznja je, kljub vsemu, varnejsa kot voznja kake puncare, ki je pravkar naredila izpit, in se vsedla v fotrovga avdija.
Daco je napisal/-a:Nisem nikoli slisal (kar pa ne pomeni da ni res... bi mogli nasega Bimmerja vprasat). Mogoce ti lahko sodnik odvzame izpit za 1-3 meseca sam ne verjamem. 45k + sodnik kjer dobis par bonus tock
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov