Debate, ki niso vezane na ostala področja...

motom
Stalni uporabnik

Re: "Na živce mi gre"

Napisal/-a motom Sr nov 30, 2016 7:26 pm

1.png
1.png (119.79 KiB) Videno 2278 krat
2.png
2.png (97.02 KiB) Videno 2278 krat
3.png
3.png (87.14 KiB) Videno 2278 krat
5.png
5.png (107.32 KiB) Videno 2278 krat
6.png
6.png (127.96 KiB) Videno 2278 krat
9.png
9.png (63.6 KiB) Videno 2278 krat

motom
Stalni uporabnik

Napisal/-a motom Sr nov 30, 2016 7:29 pm

11.png
11.png (105.63 KiB) Videno 2275 krat
10.png
10.png (106.14 KiB) Videno 2275 krat
4.png
4.png (89.1 KiB) Videno 2275 krat

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 30, 2016 8:01 pm

tomzzi je napisal/-a:Zanimiva tema....
Aja pa meglenke ja... Klasika. Dajmo jih prižigat tudi v dežju saj se drugače premalo blišči od ceste!!!
Ne vem ali jaz toliko dobro vidim ampak mene meglenke sploh ne motijo ( razen zadnja seveda )...niti ljudi okoli mene, eni pa skoz kak meglenke slepijo...nekdo je zdaj tukaj cuden :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 30, 2016 8:02 pm

DePalmo je napisal/-a:Na živce mi gre ko ljudje mislijo da je VW "uber ales". Me je hotel danes kolega prepričat da naj za punco kupim starejšega Polota in me je potem čukasto gledal ko sem mu rekel da dokler bom imel kaj besede pri bajti, VWja pred njo nebo videl. Če že, raje renoja, pa čeprav tudi tega ne maram.

Pa tudi mi gre na živce ker sedaj zbiram točke na OMVju in skoraj vedno pozabim dat kartico pravi čas.

Get used to it, posebna sekta je to :lol:

dask je napisal/-a:Če navežem na prejšnji post in prehitevanje kolone tovornjakov - problem je v prepoznavanju "kolone". Če je vmes 500 m placa, se noben ne umakne. Kolona avtov lepo vozi po prehitevalnem, jaz pa grem na voznega. Potem me pa čudno gledajo in celo blendajo, ko nakažem, da grem nazaj na prehitevalnega.... očitno sem jaz nor.

Nisi, sva vsaj že dva :mrgreen: nažalost sva verjetno edina
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Sr nov 30, 2016 8:13 pm

Na te paciente sem pa že čisto pozabil. Tudi sam velikokrat doživim da mi kdo seka ovinek ali pa enostavno vozi čez črto. Nekaj časa sem se pridno umikal, sedaj pa vedno zapeljem do črte ker jih imam dost in se zavedam da bo en dan počlo. Kamionom in avtobusom tudi zapeljem do črte, a se zadnji trenutek umaknem ker tam bi pa fajn bolelo če se zapneva.
Se rade volje umaknem kamionom če je bolj ozka cesta, da mi bojo pa na normalno široki tudi avti vozili kar počez, pa nebo šlo.

Mi pa grejo na živce ljudje ki odmetujejo smeti po parkiriščih in med vožnjo. Ja u p.m. a nimajo doma smeti? Ne morejo tega doma odvreči ven??

Sem kadilec in priznam, med vožnjo mečem ogorke skozi okno, a vedno tako da ne prileti to komu na šipo ali pa slučajno kakšnemu motoristu v vizir. Ko mi kdo najde izum da lahko čike varno ugašam v avtu, takoj kupim in jih neham metat skozi okno, škatlic in ostalih smeti pa že tako ne mečem ven, razen v smeti.

EDIT: Sem se lih spomnil v sosednji temi. Na živce mi gre poraba pri avtih. Po vseh teh letih razvoja, bi pričakoval da bojo avti pili od 1 do 2 litra na 100, ne pa še vedno 6+. Pustimo sedaj dizle ob strani, govorim o bencinarjih.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Če dec 01, 2016 8:01 am

maniaxxx je napisal/-a:Nisi, sva vsaj že dva :mrgreen: nažalost sva verjetno edina

Jaz počnem enako. Prehitevalni je novi vozni pas očitno. Potem pa dostikrat ne veš, kaj naredit. Vozni prazen, prehitevalni poln. Seveda se daš na voznega in voziš svojih 120-130..Te je pa strah, ko po prehitevalnem vozijo max 100 in voziš mimo. Strah česa? Da te bo en samo ''nagazil'' iz leve.
Ba-dum tssssssss =P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če dec 01, 2016 8:27 am

DePalmo je napisal/-a:Sem kadilec in priznam, med vožnjo mečem ogorke skozi okno, a vedno tako da ne prileti to komu na šipo ali pa slučajno kakšnemu motoristu v vizir. Ko mi kdo najde izum da lahko čike varno ugašam v avtu, takoj kupim in jih neham metat skozi okno, škatlic in ostalih smeti pa že tako ne mečem ven, razen v smeti.

V nosilec za pijačo daš na vrhu odprto piksno, notri deci vode in mirno lahko vržeš ogorek v tisto vodo. Bo takoj ugasnil, pa varno bo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Napisal/-a DePalmo Če dec 01, 2016 12:04 pm

Če bi ga imel oz. če bi ga imel uporabnega. Nosilcev za pijačo imam natanko dva in oba sta neuporabna ker tudi ob nežnem speljevanju, vse leti ven, raje ne pomislim kje bi pristala pločevinka če bi moral na silo zavirat. Drugače pa dobra ideja :)

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Če dec 01, 2016 12:24 pm

Na živce mi gre, ko se pripeljem na gradbišče (tukaj v Zambiji), delo se ustavi in me 160 parov črnih oči gleda, edinega belca... Vsak korak...

Uporabniški avatar
dzuro.na.izi
Uporabnik

Kraj: Dežela cvička

Napisal/-a dzuro.na.izi Ne dec 04, 2016 6:59 pm

Spet mi je en Modus danes speljal po polžje iz ene gostilne in izsilu prednost...mater mu počasno penzionistično...sm mogu takoj stran zavit pa po drugi poti do doma :/:o:/

sennheiser
Nov uporabnik

Napisal/-a sennheiser Po dec 05, 2016 2:58 pm

http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=6&id=246

Podpišem se pod ta prispevek!

Na tem območju se gibljem dnevno. Moj dodatek... tole ni Black Friday ali Late night shopping dogodek. To je dnevno. Ko opazuješ vse te voznike... to jim je ravno. Noben ne gleda debelo uf kaj pa je zdj to... od kdaj pa je enosmerno? Ampak avtomatika dela in se jih ne prime nič. Žal pa razumem avtorja da zakrije tablice, saj ni 2x za rečti, da bi imel velike težave če bi javno objavil nezakrite registerske oznake.

Sigurno pa če država želi filat proračun, tukaj ima odlično možnost. Če so pa parkingi lastništvo BTC-ja, potem je pa samo na zahtevo lastnikov / upravnika. Enako glede cest. Če je občinska infrastruktura, potem sploh ne vem zakaj Zoki ne postavi svoje redarje. Mislim da bi čudežno in zelo hitro nastal red.

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Po dec 05, 2016 5:40 pm

@DePalmo - kako gledaš na svoje obnašanje (metanje čikov skozi okno) v sušnih primerih?

lp

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Napisal/-a DePalmo Po dec 05, 2016 6:27 pm

@radar: Do sedaj kjer sem se vozil še ni bilo požara, vedno pa gledam kam bo padel čik in predvidevam kam se bi lahko odkotalil in se vedno prepričam da ni tam listja ali suhe trave, še najraje ga odvržem v obcestni jarek (tisti mali, deževni kanalček) ali na makedamsko bankino ali kjer je zraven ceste robnik in nobene gorljive snovi. Ga tudi zadržim dlje v roki kot je potrebno samo zato, da se pripeljem do točke kjer ga lahko "varno" odvržem. Se pa zelo dobro zavedam da je to nevarno početje! Me ni treba na to opozarjat.

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Po dec 05, 2016 8:03 pm

upam, da vsaj to, ker mi gre res na živce, ko nekateri praznijo avte med vožnjo, pred semaforji, v križiščih.... ko so pa čistilne akcije pa ni nobenega izmed njih (to govorim za tiste, katere sem videl in jih tudi poznam).

lp

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt Po dec 05, 2016 11:41 pm

Na živce mi gredo puhloglavci, ki zagovarjajo pravično in nevidno silo prostega trga - npr. pri gorivih.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic To dec 06, 2016 10:45 am

@sennheiser Včeraj zvečer sem bil v Btcju in ni bilo tako hudo. Morda sem sicer tudi sam naredil kak prekršek saj nisem videl nobene table za enosmerne (nisem tako pogosto tam). Sicer pa so sami bedaki, da raje zapirajo cesto namesto, da bi naredili več parkirinih mest. Jaz nimam problema s tem ampak, če vidijo, da so avti vsevprek, naj se potrudijo naredit kaj glede tega (pustimo ''invalide''). Za fotki 26 in 27 pa ne morem rečt, da je prav dosti kaj narobe. Parking je ubistvu še vedno tam narisan, čeprav skrajšan. Table pa tudi ni, da je po novem prepoved parkiranja tam ali kaj podobnega. Je pa zabavno gledat ostale ja, kje vse puščajo svoje vozove.
Ba-dum tssssssss =P

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To dec 06, 2016 11:20 am

Za BTC obstaja še ena rešitev - ne greš tja :lol: ali pa vsaj ne z avtom. Mene kar mine, ko mi moja oznani, da nekaj rabi iz BTCja.

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Napisal/-a DePalmo To dec 06, 2016 2:18 pm

Sem bil v BTCju po tem ko so uvedli te enosmerne. Tistega ki si je to zamislil bi morali nagraditi s kolom po glavi! In kako nebo kaos, vsa leta so bile tam dvosmerne, nato pa kar naenkrat enosmerne in če ne gledaš, takoj zapelješ v napačno smer.

Se pa tudi sam izogibam BTCja oz. nasploh večjih mest, tja grem le pod "nujno" in še to z muko. Ljudje so vse bolj brezobrazni in tudi če grem tja z veliko časa in mirnimi živci, ven dostikrat pridem totalno razpizdjen.

Uporabniški avatar
Fnatic
Uporabnik

Napisal/-a Fnatic Sr dec 07, 2016 8:24 am

Ah meni ni problema. jaz jo vprašam kam vse bi rada šla in je. Z mirnimi živci, ker itak vem, da lahko znorim v parih sekundah. tako pa vzamem vse to v zakup in se pač prepustim. Sicer pa najraje parkiram pri hali A in potem lepo peš dalje oz.v garažni pri City Parku.
Ba-dum tssssssss =P

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr dec 07, 2016 8:47 am

Zanimivo, da še nobeden ni omenil tašče :mrgreen:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov