- 1.png (119.79 KiB) Videno 2278 krat
- 2.png (97.02 KiB) Videno 2278 krat
- 3.png (87.14 KiB) Videno 2278 krat
- 5.png (107.32 KiB) Videno 2278 krat
- 6.png (127.96 KiB) Videno 2278 krat
- 9.png (63.6 KiB) Videno 2278 krat
Ne vem ali jaz toliko dobro vidim ampak mene meglenke sploh ne motijo ( razen zadnja seveda )...niti ljudi okoli mene, eni pa skoz kak meglenke slepijo...nekdo je zdaj tukaj cudentomzzi je napisal/-a:Zanimiva tema....
Aja pa meglenke ja... Klasika. Dajmo jih prižigat tudi v dežju saj se drugače premalo blišči od ceste!!!
DePalmo je napisal/-a:Na živce mi gre ko ljudje mislijo da je VW "uber ales". Me je hotel danes kolega prepričat da naj za punco kupim starejšega Polota in me je potem čukasto gledal ko sem mu rekel da dokler bom imel kaj besede pri bajti, VWja pred njo nebo videl. Če že, raje renoja, pa čeprav tudi tega ne maram.
Pa tudi mi gre na živce ker sedaj zbiram točke na OMVju in skoraj vedno pozabim dat kartico pravi čas.
dask je napisal/-a:Če navežem na prejšnji post in prehitevanje kolone tovornjakov - problem je v prepoznavanju "kolone". Če je vmes 500 m placa, se noben ne umakne. Kolona avtov lepo vozi po prehitevalnem, jaz pa grem na voznega. Potem me pa čudno gledajo in celo blendajo, ko nakažem, da grem nazaj na prehitevalnega.... očitno sem jaz nor.
maniaxxx je napisal/-a:Nisi, sva vsaj že dvanažalost sva verjetno edina
DePalmo je napisal/-a:Sem kadilec in priznam, med vožnjo mečem ogorke skozi okno, a vedno tako da ne prileti to komu na šipo ali pa slučajno kakšnemu motoristu v vizir. Ko mi kdo najde izum da lahko čike varno ugašam v avtu, takoj kupim in jih neham metat skozi okno, škatlic in ostalih smeti pa že tako ne mečem ven, razen v smeti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov