tigrica je napisal/-a:totalna polomija ta sneg zjutraj sem se zbudila v juto brez elektrike,sneg sem morala kidat pa še lopato so mi spizdil pa ravno kar sem klicala sosedo pa je rekla da ga mamo ziher 40 cm spet bo muka domov pridet.
lp tigrica
johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:totalna polomija ta sneg zjutraj sem se zbudila v juto brez elektrike,sneg sem morala kidat pa še lopato so mi spizdil pa ravno kar sem klicala sosedo pa je rekla da ga mamo ziher 40 cm spet bo muka domov pridet.
lp tigrica
To je pa to, ka si v hribih doma. V dolini sam plundra napada.
tigrica je napisal/-a:johnyr je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:totalna polomija ta sneg zjutraj sem se zbudila v juto brez elektrike,sneg sem morala kidat pa še lopato so mi spizdil pa ravno kar sem klicala sosedo pa je rekla da ga mamo ziher 40 cm spet bo muka domov pridet.
lp tigrica
To je pa to, ka si v hribih doma. V dolini sam plundra napada.
kaj kje pa si ti tu ko jaz delam ful pada sneg
lp tigrica
nebivedu je napisal/-a:Pr nas sm 30m kidal eno uro - 35cm težkega smega, pol pa še mal drevja s ceste dol povleku, pa razžagal, tko da sm delal od 5:30 do 7:00, ko sem šel v službo - avto po 35cm snega še kar dobro vozi. V uri in pol ga je namedlo še 4cm - tok pr nas sneži.
Avtocesta novo mesto - LJ vsi po prehitevalnem pasu 60 km/h, navadni vozni pas prazen, ker je led in sneg gor - nebivedu 100 po navadnem z 4WD vklopljenim - sam na pasu in lepo mim vseh, ki so bili na voznem pasu.
Lepo se da vozit - še bodo užitki.
LP
Nebivedu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov