Nu-NRG je napisal/-a:Ce pa gre uprasanje kaj vozim .. ne kaj imam .. potem pa .. ford, mb, bmw, vw. To najpogosteje vozim. Res vsak dan pa kar forda
no, ja......

SAFRANE je napisal/-a:EJ dejte mi to logiko folka obrazložit: zdejle 4.3.04 ob 9:52 si je tole ogledalo že čez 700 folka = a anketo je izpolnilo le ca. 100 folka (?????)
nevem no...a je res tko težko tole izpolnt al kaj?
drgač se pa ne gre za to kaj vozte v družini ampak samo kaj vozite konkretno VI !
lp
johny
SAFRANE je napisal/-a:EJ dejte mi to logiko folka obrazložit: zdejle 4.3.04 ob 9:52 si je tole ogledalo že čez 700 folka = a anketo je izpolnilo le ca. 100 folka (?????)
drgač se pa ne gre za to kaj vozte v družini ampak samo kaj vozite konkretno VI !
lp
johny
SAFRANE je napisal/-a:zanima me naslednje: avtomobil katere nacionalnosti vozite=?
še enkrat ...lepo počasi...: KLIKNI NA DRŽAVO IZ KATERE PRIHAJA VOZILO KI JE TVOJE (magar NAPISANO NA TEBE V PROMETNI!)
SAFRANE je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:SAFRANE je napisal/-a:EJ dejte mi to logiko folka obrazložit: zdejle 4.3.04 ob 9:52 si je tole ogledalo že čez 700 folka = a anketo je izpolnilo le ca. 100 folka (?????)
lp
johny
Torej kaj je misljeno pod "kaj vozite konkretno vi"?
Moj avto je Peugeot, VOZIM pa tudi fotrov avto. Torej VOZIM dva, samo eden je moj. Dej mi razlozi, ker mi ni jasno!!!!
ja kaj mene boli kwa tvoj fotr vozi-->moje vprašanje se glasi avto katere "nacionalnosti" voziš SAMO ti oz. JA če hočš kateri avto je PRAV TVOJ !
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost