Debate, ki niso vezane na ostala področja...

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Ne jan 29, 2006 5:04 pm

Kako za vraga das jantes na avto? :D Spustil sem ga, prebarval, zatemnil sipe..vse, samo tele felgne mi delajo probleme. Pridem do tja, kjer izberem feltno pa se mi narise v levem kotu zgoraj, v felgnah na avtu pa se izreze osrednji del. Kako sedaj izbrane felgne prilepiti na avto?

lp AS_
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Sr feb 22, 2006 11:50 am

Enkrat sem v šoli zasledil eno stran ko lahko avto izbereš katerega želiš, nižaš, in izbereš zazlične felgne in dimenzije?

Če ve kdo prosim naj mi javi, ... google.com pa take zadeve mi ne javijo nix pametnega... P.S: Gre pa za avto Astra G, ki je med vsemi drugimi avti ...

lp;
Jernej
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr feb 22, 2006 1:06 pm

J`Mavr0 je napisal/-a:Enkrat sem v šoli zasledil eno stran ko lahko avto izbereš katerega želiš, nižaš, in izbereš zazlične felgne in dimenzije?

Če ve kdo prosim naj mi javi, ... google.com pa take zadeve mi ne javijo nix pametnega... P.S: Gre pa za avto Astra G, ki je med vsemi drugimi avti ...

lp;
Jernej

Bi mogoče prvo stran te debate poskusil prebrat... :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Napisal/-a ANJCI Ne avg 06, 2006 12:24 pm

Še ena povezava do Virtualnega configuratorja

http://www.mijnautovelg.nl/virtual.html

coryfan
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a coryfan To maj 08, 2007 11:03 pm

oproste če se ponavlam sam js nkjer ne najdem felg z robom pa če mogoče ve kdo kera ferma sploh proizvaja take felge pa kje bi se jih dal v slo dobit
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov