Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bambi
Novinec

Re: Re: Alkohol za volanom

Napisal/-a bambi Če nov 28, 2002 2:57 pm

dolfe pravi:
Bambi,

res ne vem, zakaj bi ti mojo iskreno izjavo o tem, da zanič vozim, kadar sem pijan, citirala v ironičnem smislu? Verjetno misliš, da glede tega nisem bil iskren. Ampak ni mi jasno, kako lahko ti o tem presojaš, če me ne poznaš?
Dovoliš, da te še jaz nekaj vprašam? Si ti morda kdaj že slišala za branje med vrsticami? Mislim, da sem s kontekstom, v katerem sem omenjal Henryja Kissingerja in z uporabo grafičnih znakov v sporočilu zelo jasno povedal, kakšno je moje politično prepričanje. In iz tega menda veš, da si jaz zakonske skupnosti ne predstavljam tako, kot si ti omenila. Menim, da v danes običajni zakonski skupnosti oba starša enakovredno skrbita za otroke in gospodinjstvo, da tudi žena hodi v službo...
Vsekakor pa imaš prav, prestopil sem mejo sebičnosti že z mojim prvim odgovorom na tvoje sporočilo, v katerem sem priznal, da sem res sebičnež. Priznam tudi, da drži vse, kar si napisala v zvezi z mojo vožnjo pod vplivom alkohola, ampak res mi ni jasno, zakaj se moraš za dokazovanje svojih trditev z omenjanjem prisilnega dela spuščati na nivo Andreja Višinskega?
Pa kakšno korist si ti predstavljaš od prisilnega dela v mrtvašnici? Nas sebičnežev se vendar nič ne prime! Mi sebičneži si ob pogledu na žrtve prometnih nesreč vendar vedno rečemo: "Kaj takega se meni ne more zgoditi!"

[Sporočilo uredil/a dolfe na dan 25.11.2002 ob 17:01 GMT]

Dolfe, ne gre se za to, kar bi se lahko tebi zgodilo, ampak kaj se lahko drugim zgodi, zaradi npr. tvoje neodgovornosti pri vožnji avtomobila!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov