dolfe pravi:
Bambi,
res ne vem, zakaj bi ti mojo iskreno izjavo o tem, da zanič vozim, kadar sem pijan, citirala v ironičnem smislu? Verjetno misliš, da glede tega nisem bil iskren. Ampak ni mi jasno, kako lahko ti o tem presojaš, če me ne poznaš?
Dovoliš, da te še jaz nekaj vprašam? Si ti morda kdaj že slišala za branje med vrsticami? Mislim, da sem s kontekstom, v katerem sem omenjal Henryja Kissingerja in z uporabo grafičnih znakov v sporočilu zelo jasno povedal, kakšno je moje politično prepričanje. In iz tega menda veš, da si jaz zakonske skupnosti ne predstavljam tako, kot si ti omenila. Menim, da v danes običajni zakonski skupnosti oba starša enakovredno skrbita za otroke in gospodinjstvo, da tudi žena hodi v službo...
Vsekakor pa imaš prav, prestopil sem mejo sebičnosti že z mojim prvim odgovorom na tvoje sporočilo, v katerem sem priznal, da sem res sebičnež. Priznam tudi, da drži vse, kar si napisala v zvezi z mojo vožnjo pod vplivom alkohola, ampak res mi ni jasno, zakaj se moraš za dokazovanje svojih trditev z omenjanjem prisilnega dela spuščati na nivo Andreja Višinskega?
Pa kakšno korist si ti predstavljaš od prisilnega dela v mrtvašnici? Nas sebičnežev se vendar nič ne prime! Mi sebičneži si ob pogledu na žrtve prometnih nesreč vendar vedno rečemo: "Kaj takega se meni ne more zgoditi!"
[Sporočilo uredil/a dolfe na dan 25.11.2002 ob 17:01 GMT]
Dolfe, ne gre se za to, kar bi se lahko tebi zgodilo, ampak kaj se lahko drugim zgodi, zaradi npr. tvoje neodgovornosti pri vožnji avtomobila!