ja spojler, sm ga dobu in sm ga mel čez noč v avtu, ker sm ga hotu nasledn dan gor dat, no pol ga pa nism dal.G-4S je napisal/-a:Spojler???
Aja, pri meni je bilo zanimivo, ko je vlomil v puntota, ni pa mogel odpret predala pred sovoznikom, ki je bil takrat slučajno zaklenjen. So bili vidni sledovi odpiranja, ampak mu ni ratalo![]()
. Kaj mislite da ne bi bilo bolje, če bi fiat dal sistem zaklepanja predalčaka pred sovoznikom na vrata
![]()
HORSE je napisal/-a:To, da kradejo profiji se nebi popolnoma strinjal. Še manj bi rekel, da hašišarji. Najbolj so na udaru čefurji. Vem, sedaj me boste napadl, da sm nacist, rasist, nacionalist,... Samo sorry, tko je. Vsaj jaz ne vem za primer, da bi bil hašišar. Te, k pa radejo, pa pomoje živijo od tega. Mogoče res niso profesinalci, samo da bi bla pa vsakak kraja, k se zgodi, prva za nekoga pa tudi tvomim...
nebivedu je napisal/-a:Men so pajki full zanimive živali, sm mel neki časa enga "sopotnika" v avtu. Na stropu se mi je skos guncal rumeno črno bel pajek telo dolgo ene 2,5cm vse skup z nogami vred pa okol 7cm. Se je skos nad mojo glavo v avtu vozil - in ko sem se zjutraj usedel v avto je odnekod prilezel, se postavil nad mojo glavo in ostal vso vožnjo do Lj na enem mestu, ko sem pa ustal ven iz avta, je pa nekam spet odsopihal - pol je pa enkrat moja ženska hotla moj avto vozit - jst sm pa na pajka pozabu in ji nisem povedal - to bi mogu met takrat kamero, ker sem se ji še ene 3 tedne pol smejal.
In od takrat naprej ni več pajka u mojmu avtu.
LP
Nebivedu
Voith je napisal/-a:HaBBicH je napisal/-a:Profiji bi te cel avto vzel
imas golf2 dizl pa not en radio za 250k.
zdj a bos sel krasti komplet avto, in tvegal da te bo cela slovenska garda lovila zarad enga pregnitga golfa, al bos popokal radio, ga dal pod bundo in sel na pivo?
tiga je napisal/-a:Upam da si je proklet narkic overdoze spustu s tistim kesom. Smrdljivc.
nebivedu je napisal/-a:Men so pajki full zanimive živali, sm mel neki časa enga "sopotnika" v avtu. Na stropu se mi je skos guncal rumeno črno bel pajek telo dolgo ene 2,5cm vse skup z nogami vred pa okol 7cm. Se je skos nad mojo glavo v avtu vozil - in ko sem se zjutraj usedel v avto je odnekod prilezel, se postavil nad mojo glavo in ostal vso vožnjo do Lj na enem mestu, ko sem pa ustal ven iz avta, je pa nekam spet odsopihal - pol je pa enkrat moja ženska hotla moj avto vozit - jst sm pa na pajka pozabu in ji nisem povedal - to bi mogu met takrat kamero, ker sem se ji še ene 3 tedne pol smejal.
In od takrat naprej ni več pajka u mojmu avtu.
LP
Nebivedu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov