Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 17, 2004 11:41 am

enmu mojmu kolegu so vlomil in mu polomil celo armaturko, radia pa niso znal ven spravt :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 11:45 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 17, 2004 12:02 pm

jaz jo imam pa vedno v avtu :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Sr mar 17, 2004 12:25 pm

G-4S je napisal/-a:Spojler???

Aja, pri meni je bilo zanimivo, ko je vlomil v puntota, ni pa mogel odpret predala pred sovoznikom, ki je bil takrat slučajno zaklenjen. So bili vidni sledovi odpiranja, ampak mu ni ratalo :lol: :lol: . Kaj mislite da ne bi bilo bolje, če bi fiat dal sistem zaklepanja predalčaka pred sovoznikom na vrata :lol: :lol:
ja spojler, sm ga dobu in sm ga mel čez noč v avtu, ker sm ga hotu nasledn dan gor dat, no pol ga pa nism dal. :D

lpb

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 12:30 pm

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr mar 17, 2004 12:36 pm

HORSE je napisal/-a:To, da kradejo profiji se nebi popolnoma strinjal. Še manj bi rekel, da hašišarji. Najbolj so na udaru čefurji. Vem, sedaj me boste napadl, da sm nacist, rasist, nacionalist,... Samo sorry, tko je. Vsaj jaz ne vem za primer, da bi bil hašišar. Te, k pa radejo, pa pomoje živijo od tega. Mogoče res niso profesinalci, samo da bi bla pa vsakak kraja, k se zgodi, prva za nekoga pa tudi tvomim...

se popolnoma strinjam. :evil: :evil: :evil:

en sistem proti kraji: radio nej zgleda sfu*an kolk se le da - po moznosti on k mors vrtet da frekvenco stelas. :P ojacevalc prsraufan na zadnji sedez s samimi razlicnimi sraufi - torx, imbus, krizni, navadni srauf, srauf na kljuce velikosti 8, 10,... :twisted: ...woofer prsraufan na karoserijo, prav tako z razlicnimi sraufi (pa se premikal se ne bo), ce je kaj zvocnikov na policki, ruta/zastava preko, da se ne vidi, itd. :wink:

pa na vratih seveda nalepka kao za alarm. :wink:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr mar 17, 2004 12:49 pm

Pitbula u avto pa nej na zadnih sedežih spi - domačih živali ni prepovedano imet.

Al pa enga pajka, ki bi živel na armaturi - kšn ptičar velik ene 15cm al pa še več.
Old subarus never die, they just get faster!

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr mar 17, 2004 1:07 pm

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Sr mar 17, 2004 1:32 pm

Ja pa še kaj? Dihurja mogoče? :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr mar 17, 2004 1:40 pm

Men so pajki full zanimive živali, sm mel neki časa enga "sopotnika" v avtu. Na stropu se mi je skos guncal rumeno črno bel pajek telo dolgo ene 2,5cm vse skup z nogami vred pa okol 7cm. Se je skos nad mojo glavo v avtu vozil - in ko sem se zjutraj usedel v avto je odnekod prilezel, se postavil nad mojo glavo in ostal vso vožnjo do Lj na enem mestu, ko sem pa ustal ven iz avta, je pa nekam spet odsopihal - pol je pa enkrat moja ženska hotla moj avto vozit - jst sm pa na pajka pozabu in ji nisem povedal - to bi mogu met takrat kamero, ker sem se ji še ene 3 tedne pol smejal.
In od takrat naprej ni več pajka u mojmu avtu.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Napisal/-a HeP][MeN Sr mar 17, 2004 1:45 pm

nebivedu je napisal/-a:Men so pajki full zanimive živali, sm mel neki časa enga "sopotnika" v avtu. Na stropu se mi je skos guncal rumeno črno bel pajek telo dolgo ene 2,5cm vse skup z nogami vred pa okol 7cm. Se je skos nad mojo glavo v avtu vozil - in ko sem se zjutraj usedel v avto je odnekod prilezel, se postavil nad mojo glavo in ostal vso vožnjo do Lj na enem mestu, ko sem pa ustal ven iz avta, je pa nekam spet odsopihal - pol je pa enkrat moja ženska hotla moj avto vozit - jst sm pa na pajka pozabu in ji nisem povedal - to bi mogu met takrat kamero, ker sem se ji še ene 3 tedne pol smejal.

LP
Nebivedu

to je pa kar zavidljiva velikost za pajke v sloveniji :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr mar 17, 2004 1:51 pm

Jap pa enga skor tok velizga sem vidu enkrat na enmu travniku. Sm mel pa še do par let nazaj stalno kakega pajka iz vrta v kozarcu, pa sem ga vsak dan futral z drugimi pajki. Pol je blo zanimivo gledat, kako se drug drugega napadata, dokler en ne omaga in ga tadrug poje.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr mar 17, 2004 2:09 pm

HORSE je napisal/-a:Serjamem, da se nacistično sliš, samo men še nikol ni noben đanks ponudu radia, mi pa vsaketoliko časa čefurji ponudijo kaj zanimicega, ki bi kar z veseljem sprejel za ta denar, kiponujajo, samo mi ne ugajajo takšna poslovanja...

enako.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr mar 17, 2004 2:26 pm

HaBBicH je napisal/-a:Profiji bi te cel avto vzel

imas golf2 dizl pa not en radio za 250k.
zdj a bos sel krasti komplet avto, in tvegal da te bo cela slovenska garda lovila zarad enga pregnitga golfa, al bos popokal radio, ga dal pod bundo in sel na pivo?

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr mar 17, 2004 4:20 pm

Voith je napisal/-a:
HaBBicH je napisal/-a:Profiji bi te cel avto vzel

imas golf2 dizl pa not en radio za 250k.
zdj a bos sel krasti komplet avto, in tvegal da te bo cela slovenska garda lovila zarad enga pregnitga golfa, al bos popokal radio, ga dal pod bundo in sel na pivo?

ce mas 250k za radjo, si bos verjetn raj kupu mal bols avto k golfa II d... ;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Sr mar 17, 2004 5:12 pm

tiga je napisal/-a:Upam da si je proklet narkic overdoze spustu s tistim kesom. Smrdljivc.

No, zgleda da G-4S in jest deliva mnenje s tabo. Ostali pa nimajo đžanksov za tok sposobne. Pr ns na Fuđinah ti tud ne bo noben džanks ponudu radija, ampak tud nobenga hudga fajterja čefurja ne boš nikol, ampak res sigurn 100% nikol, na parkingu z šraufncigerjem u žepu najdu. Tko da verjamte, da tm kjer so hašišari, tm ni varno radija pustit u autu. Un čapac, k ti nanud sony radio za 15 jurjev, je 10 jurjev zaslužu, pa ni nobenga avta odpiru. Mogoče je kakšnemu hašišarju šamar prpelu okol kepe, kej več se pa ni spotil. OK, alternativa so pa še uni mulčki, k so trije al pa štirje pa med špricanjem pouka tekmujejo kdo bo v BTCju več radijev nakradu, k jim dojadi cel dan v HarveyNormanu igrce špilat. Amapak sej te ponavad dobi policija pa so pol na Preverjeno, pa na Dnevniku. Skratka same legende.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Highlander
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a Highlander Sr mar 17, 2004 5:40 pm

Men so tud lani na morju v Poreču vlomili v avto ter kolegu! In sicer smo avte parkirali ob obali v Poreču, kjer je bilo miljon folka! Ko smo prišli popoldne do avtov je kolega ugotovil da nima dnarja več v avtu, oba avta pa normalno zakljenjena! Nakar sva mal bolj podrobno pogledala in opazila, da so kolegu ko ma audija a4 z alarmom neki pri sopotnikovi ključavnici šarli, je štekala ko je hotel odklenat, men so na p206-tki razširli sopotnikova vrata in sprostili nato zatič (hvalabogu v vozilu nisem pustil nič). Tako da profijem tud alarmi ne predstavljajo velike ovire!

Nato sva poklicala policijo! Najprej sva čakala 1 uro in pol, ko so se končno primuvali, sta samo neki brezveze pisala, ko sem rekel kaj pa prstni odtisi in tako naprej, so se začeli norca delat in so rekli da so verjetno slovenci prišli dol za nami in nam vlomili v avte. Prekleti ustaši!

Je blo še okrog polno avtov parkiranih, sicer tuje reg. tablice, vlomili pa so samo nama ko sva mela slovenske tablice! Banda

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Sr mar 17, 2004 5:51 pm

G-4S je napisal/-a:Al pa ene dva pitona :D

Jst lohk zrihtam anakonde. :wink:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Sr mar 17, 2004 5:53 pm

nebivedu je napisal/-a:Men so pajki full zanimive živali, sm mel neki časa enga "sopotnika" v avtu. Na stropu se mi je skos guncal rumeno črno bel pajek telo dolgo ene 2,5cm vse skup z nogami vred pa okol 7cm. Se je skos nad mojo glavo v avtu vozil - in ko sem se zjutraj usedel v avto je odnekod prilezel, se postavil nad mojo glavo in ostal vso vožnjo do Lj na enem mestu, ko sem pa ustal ven iz avta, je pa nekam spet odsopihal - pol je pa enkrat moja ženska hotla moj avto vozit - jst sm pa na pajka pozabu in ji nisem povedal - to bi mogu met takrat kamero, ker sem se ji še ene 3 tedne pol smejal.

LP
Nebivedu

Kaj je pa ženska rekla? Se je potem še kdaj peljala s tabo?? :wink:
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Napisal/-a JOYride Sr mar 17, 2004 6:03 pm

SlikaSlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten