Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe To mar 16, 2004 5:26 pm

mogoče, ko bo pretok kolkr tolk dobr, se bo una prena sežgala-jo go vn zmetal, mislm.
Drugač pa tega k to dela je treba tolk po pički...jooo.

LP Joseph

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To mar 16, 2004 5:53 pm

Tole s purpenom je pa res shit pomoje edina moznost d bi spucu je d nekek probas odpret lonc k drgac nau slo zaradi tega ker:
-purpen se razsiri od 40x do 50x glede na prvotno prostornino
-ne gori pri visokih temperatuhar se tupi in rata ena taka svinarija
-nitro ga ne topi razen takoj ko se ni suh ko je suh ga ne topi nic

Drgac pa sam strelat take

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jonas To mar 16, 2004 6:42 pm

ampak res idijoti cisti, piz** kr zabolel me je k sm tist v auspuhu vidu...da kej tazga v svojem vidm me kap zadane pomoje. V najslabsem primeru bos mogu lonc menat zgleda, spet stroski po nepotrebnem. A so ti v Ljubljani to nardil?
Drugac pa, moje sozalje :(
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio To mar 16, 2004 6:55 pm

Da ne bi kupoval novega auspuha, ker to je powelful in nima prekatov (samo eno sev skoz in skoz) vzemi ga dol in ga spucaj z eno kovinsko palico, pom pa en nozek (ali se bolje ziletko) daj na konec ene palice in porezi ven ostanke purpena, ker ni sel skoz luknjice v stekleno volno, potem pa se nekako spucaj koncnik. Po 2000 km bos spet imel cist avspuh, ker bo ostanke potem zmetalo ven.

Vem kaj govorim, ker meni so ze isto naredili in sem spucal pa mam se vedno isti avspuh.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To mar 16, 2004 7:03 pm

Ka je folk prasec ej. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon To mar 16, 2004 7:31 pm

Prokleti kreteni. Sam ne verjamem, da bi ti to storil kar neki neznanec iz ljubosumja. Ziher ga poznaš in te ne mara. Upam, da boš to uštimal. s.hio si je pomoje prislužil pivo.
Sovražim to slovensko nevoščljivost!! Primer: mi gre res na falus en sošolc ki ma zmeri ene pripombe iz čiste fovšije. Razumem še hec v stilu zaprtih špeglov, "odprtih" brisalcev al pa navzgor obrnjene antene ne pa tole ej. Najbolje, da ga nekako izslediš/dobiš na delu pol pa samo batine/policija.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
FoxyLady
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a FoxyLady To mar 16, 2004 7:35 pm

Sej me je skor kap, k sm tole vidla. Sej ne morem verjet !!!! Tud klet ne morem, tolk sem v soku. Pa to ni normalno !!! Ej, sorry, da si mogu tole dozvet :( :(
It's nice to be important, but it's more important to be nice !!!

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To mar 16, 2004 8:46 pm

Tole je pa 2much. Meni so sicer enkrat avto neki premikali ko sem mel parkiranega pred gostilno (prenesli za kakšen meter) . Sicer vem kdo so bli pa nisem nobenmu nič rekel ampak: doči če vrabac na lebac :twisted: slej ko prej. :twisted:

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 To mar 16, 2004 9:14 pm

Moje priporočilo: pejdi v merkur kupit posebno tekočino ki je za odstranjevat purpen, pol pa uzami dol lonec, zamaši ga na eni strani, in natoči noter te tekočine kolko se da, pol ma malo šejkaj, pa bo... Srečno in sožalje...

p.s. aceton in nitro topita purpen samo ko je še mehek, oz. svež.

Uporabniški avatar
nightrider31
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a nightrider31 To mar 16, 2004 9:29 pm

moje sozalje :cry:

p.... mu m.... tistemu ki se je spravil take bedarije delat,ce bi ga dobil ga niti RUBIK ne sestavi vec skupaj :/:o:/ :/:o:/
Slika

MetodTrobec

Re: Vojna napoved?

Napisal/-a MetodTrobec To mar 16, 2004 9:44 pm

JOYride je napisal/-a:Men ni nč jasn kaj se dogaja...
OK, ko mi en dva dni nazaj spizdiu oba spredna brisauca (pa pred enim mescom isto) sm reku kreteni.
Ampak dons pa najdm avto takle...

Slika
Slika

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pa kva je s folkom?!?!!? Jst nobenmu nc nism naredu...

Priznam, jaz sem bil.

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Sr mar 17, 2004 1:06 am

Fantje..roko na srce.. če zalotite koga ki vam uničuje lastnino ga pridržite do prihoda kapsev..Za kako buško pa prasko na prascu se da spregledat... kej več pa akhm akhm..

Sm mel tako pizdarijo dve let nazaj k sva s frendom zalotla 3 pijane ki so meni pa sosedom špegle lomili... policija, reševalci, sodni stroški.. ne splača se..
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Sr mar 17, 2004 1:08 am

Sam če pa tko pomislim... če bi se to še enkrat zgodilo bi jim še enkrat po lobanji skakal :twisted: :twisted: :twisted:
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr mar 17, 2004 1:09 am

Trobc, tis tud en bučman... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr mar 17, 2004 1:35 am

Men so že dvakrat kapce na ventilčke zalepl in to na zadnih gumah. Pa mi res ni jasn kje. Pa najprej mi sploh ni blo jasn kaj je to da jih ne dobim dol, pol mi je pa fotr povedu da je to še moda iz starih časov. Sm čiiiist popizdu. 1. sm spravu oboje nekak dol, tadrugič je bil pa že ventilček tok zjeban, tista cevčica gumijasta (od klešč, kr sm mogu uporabt dvoje klešče, na kapci in na cevki), da sm mogu menjat, pa od jebanja sm pa tja se je tud ležišče zjebal (ne na feltni, ampak guma od ventilčka valda). Aja pa mel sm kovinske kapce, zdej mam plastične, tko da če se mi to še zgodi sam olfa nož pa nove. Da bi jim mater.
Pa še bol mi gre pa na falus to k te folk rukne na parkplacu, pa ne pustijo kašnga listka s podatki (to se mi zdi pr folku logično, ampak bedno, kolegu je en zadnič lepo pustu listek s telefonsko pa imenom). Zadnič sm dubu prou eno tako-da se ti sfuka- prasko do pleha na desnem boku k sm meu bočno parkiran avto pred faksom.
Prou meu bi kamero u avtu tko da bi pač snemu okrog (naprej eno, nazaj eno, dost da bi ga vidu), tok da bi vidu kdo je, če bi blo pa use ql z avtom pa valda nebi gledu posnetka ampak bi ga zbrisu. Pol bi lepo šou na policijo, povedu da sm biu 50m stran od avta ko sm vidu kaj se je zgodil in sm si zapomnu tablco (snemat folka ne smeš! zato nebi dal posnetka). Pol pa če un nebi priznal bi se pa lepo vidla ista barva, ajde stric, dej dinar!

:evil:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr mar 17, 2004 1:39 am

jaz bi mela pa avto skoz pod elektricno napetostjo. pridi blize... bzzzzzzzzzzzzz... ni te vec?

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr mar 17, 2004 1:59 am

Qwerty je napisal/-a:jaz bi mela pa avto skoz pod elektricno napetostjo. pridi blize... bzzzzzzzzzzzzz... ni te vec?

hehe
Bi bla zadeva ja, sam kaj ko swe pol qwerty zbudi in ugotovi da je use skup sam sanjala? :D

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr mar 17, 2004 2:31 am

Ti prnesem bombone u zapor, bi reku hugo boss... :wink:
se podpišem pod to. Ampak kot usaka stvar ko uzameš pravico u svoje roke, najebeš ti. Dobr primer je seveda naš Omelo...
Sm enkrat vidu eno tako hecno reklamo z demonstracijo takega sistema (fora valda). Pride lopov pa udere u avto, se usede da bo odpelu, ga zapne na sedež s kovinskimi pasovi, zruka do smrti, ga sedež sam rukne vn počas iz avta, tko u izi in vrata se zaprejo. Komentar: "naši varnostni sistemi so hitri, učinkoviti in diskretni."
Neki na ta način.
Ql skratka :P
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Sr mar 17, 2004 3:22 am

Saj vem da to bolj spada v zabavni koticek a smo v temi vanostnih naprav pa bom dodal se svoje v enem linku, kjer lahko najdete par idej za varnostni sistem proti kraji:
http://www.stickdeath.com/2003auto.html

mislim da vas bo stvar navdusila.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Neelix
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Neelix Sr mar 17, 2004 7:33 am

Dogaja se ja. Moje sožalje. :(

Ni samo v Ljubljani kaos. :roll:
Mojemu kolegu so v Mariboru, zlomli šipe, zvili vrata, na koncu pa ugotovili da ma not tak zanič avtoradio, da se ga ne splača odnest, p****** jim m*****.
Kolegici so šipe razbil na yugecu. Zato jaz mojo 13 let staro Favoritko rajš vedno v garažo postavim. Živim preblizu nevarnemu področju (Nova vas 1 in 2), da bi si upal met avto parkiran na cesti.

Res upam, da ti bo ratalo sčistit.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov