Men so že dvakrat kapce na ventilčke zalepl in to na zadnih gumah. Pa mi res ni jasn kje. Pa najprej mi sploh ni blo jasn kaj je to da jih ne dobim dol, pol mi je pa fotr povedu da je to še moda iz starih časov. Sm čiiiist popizdu. 1. sm spravu oboje nekak dol, tadrugič je bil pa že ventilček tok zjeban, tista cevčica gumijasta (od klešč, kr sm mogu uporabt dvoje klešče, na kapci in na cevki), da sm mogu menjat, pa od jebanja sm pa tja se je tud ležišče zjebal (ne na feltni, ampak guma od ventilčka valda). Aja pa mel sm kovinske kapce, zdej mam plastične, tko da če se mi to še zgodi sam olfa nož pa nove. Da bi jim mater.
Pa še bol mi gre pa na falus to k te folk rukne na parkplacu, pa ne pustijo kašnga listka s podatki (to se mi zdi pr folku logično, ampak bedno, kolegu je en zadnič lepo pustu listek s telefonsko pa imenom). Zadnič sm dubu prou eno tako-da se ti sfuka- prasko do pleha na desnem boku k sm meu bočno parkiran avto pred faksom.
Prou meu bi kamero u avtu tko da bi pač snemu okrog (naprej eno, nazaj eno, dost da bi ga vidu), tok da bi vidu kdo je, če bi blo pa use ql z avtom pa valda nebi gledu posnetka ampak bi ga zbrisu. Pol bi lepo šou na policijo, povedu da sm biu 50m stran od avta ko sm vidu kaj se je zgodil in sm si zapomnu tablco (snemat folka ne smeš! zato nebi dal posnetka). Pol pa če un nebi priznal bi se pa lepo vidla ista barva, ajde stric, dej dinar!