Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So mar 20, 2004 7:03 pm

kje nej podpišem? :D

jst sem definitvno za ban...
mislm da je šu mal predaleč, izziva po forumu v resnici je pa pravo dete,
pa taka prpa da glava peče...
vsaj stoj za tem kar pišeš!

sicer pa od njega nisem zasledil ene, beri ENE pametne objave, kjer je komu
kaj pomagal... tko da tud če ga ne bo, nau nobene škode, samo korist...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 So mar 20, 2004 7:07 pm

MAKY DEJ TALE DVA TESLA DOL FUKNI Z FORUMA PA JE KER POGLEJ KAKE PIŠE MODEL.NA KONCU PA ŠE IZZIVA.
NA TEM FORUMU RES NI POTREBNO DA SE STEM UKVARJAMO.

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So mar 20, 2004 7:20 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:kje nej podpišem? :D

Zakaj pa bi komurkoli kaj tukaj pomagal? Kaj pa naj pričakujem od forumašov? Hinavščina, ritoližništvo...pha.

Prpa si ti ena velika brkasta. Veliko korist bi ti delal, če ne bi tu svetil, ker itak nimaš pojma...misliš, če imaš to bogo ibizo si zdaj car...yea, saj svojo hrabrost si že pokazal v temi ZW :lol: :lol: Neki velik blefer.
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So mar 20, 2004 7:22 pm

Ja pa pičku matrnu, ke ga ni še noben BANAL?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So mar 20, 2004 7:27 pm

Desmodromika je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:kje nej podpišem? :D

Zakaj pa bi komurkoli kaj tukaj pomagal? Kaj pa naj pričakujem od forumašov? Hinavščina, ritoližništvo...pha.

Prpa si ti ena velika brkasta. Veliko korist bi ti delal, če ne bi tu svetil, ker itak nimaš pojma...misliš, če imaš to bogo ibizo si zdaj car...yea, saj svojo hrabrost si že pokazal v temi ZW :lol: :lol: Neki velik blefer.

he he... potem pa povej zakaj si pršu na forum??
eni smo tuki zato, da usmerjamo nekatere ki še nevedo kaj in kako, ter
da pomagamo in svetujemo ostalim...
mislim da tvoj odnos spada na mobisux!

jst nisem car, če me maš ti za cara, potem pa prow 8)
prpa tud nisem, vedno me vidiš na dragu, pa nikol ne prideš zraven vprašat če grem...
ibiza ni tok boga kot si misliš, sej verjetno je to tud razlog, da si pogumen samo tukaj...
o moji hrabrosti pa raj ne bi, da je ne boš nekega dne občutu, z razliko od enih
mam jst kuglice na pravem mestu!

jst tvoje poste od danes naprej ignoriram, admine pa prosim, da če ga ne bodo
banali da pobrišejo vsak njegov post namenjen meni,
HVALA in LP!
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So mar 20, 2004 7:30 pm

Tut jst prosm admine da zbrišejo vsak post namenjen meni.
Hugo, hvala za idejo :D

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS So mar 20, 2004 7:32 pm

np, eno si mi dolžen :P
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So mar 20, 2004 7:33 pm

Zmajano :pivo

Moderatorju: Sorry za IRCanje ;)

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec So mar 20, 2004 7:45 pm

Jaz pa ne bi desmodromike bannal. :( Če se že ne strinjamo med seboj, še ne pomeni, da je treba tako grdo postopat. Ljudje smo pač različni in to moramo sprejeti, da lahko normalno živimo.

LP, Metod

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti So mar 20, 2004 8:10 pm

SE strinjam Metod samo eni ste žal tolk različni ,da se vam je treba enostavno umaknit ker delate samo pizdarije in provocirate ljudi!!!
:!: :!: :!:

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 So mar 20, 2004 8:16 pm

Ajde Trobec še nekak...kokr sm bral njegove poste! So večinoma gluposti v stilu trobca, konjev itd. Ampak morem priznat da se mu včasih celo nasmejem. Lahk bi rekl da je kot nekakšen klovn tega foruma...vsaj ne žal folka!

Desmoharmonika je pa druga zgodba. Njegovi posti: nimaš j***a, ti si i****, neumen si itd. Mislm fante kam to pelje?
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So mar 20, 2004 9:37 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Jaz pa ne bi desmodromike bannal. :( Če se že ne strinjamo med seboj, še ne pomeni, da je treba tako grdo postopat. Ljudje smo pač različni in to moramo sprejeti, da lahko normalno živimo.

LP, Metod

Jah itak da si smo razlicni, sam tako obnasanje ne sodi na forum, sploh pa ne na avtomobilizem.com! :twisted:
Zal si zgreso forum, pejt na sux folk u glav jebat!

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG So mar 20, 2004 10:42 pm

super98 je napisal/-a:Ajde Trobec še nekak...kokr sm bral njegove poste! So večinoma gluposti v stilu trobca, konjev itd. Ampak morem priznat da se mu včasih celo nasmejem. Lahk bi rekl da je kot nekakšen klovn tega foruma...vsaj ne žal folka!

Desmoharmonika je pa druga zgodba. Njegovi posti: nimaš j***a, ti si i****, neumen si itd. Mislm fante kam to pelje?

Tko nekak .. se mi zdi desmodromika res hujs. Morm pa rect da trobec ma zadne case cist izvenkontkestne. Moje skromno mnenje.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So mar 20, 2004 11:09 pm

kobreti je napisal/-a:SE strinjam Metod samo eni ste žal tolk različni ,da se vam je treba enostavno umaknit ker delate samo pizdarije in provocirate ljudi!!!
:!: :!: :!:

Hahahahaha :har
My Love... Nissan 350 z
Slika

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Ne mar 21, 2004 1:20 am

Mah sej sploh nism mislu komentirat, sam strelate osle. Tapru ste hotl banat hugota k je take pisov pa bla bla, zej pa še sam hugo govori da ga morjo banat k kvari kvaliteto foruma al kaj? :? Mislm a se tle eni po vetru obracate a se sam men zdi.
Trobec je cist eno razvedrilo foruma in se mu veckrat nasmejem k ma smisel za humor, ceprav je vcasih mal svojevrsten. kr se pa ta druzga tice pa sploh ne berem njegovih postov.

ABS
Nov uporabnik

Napisal/-a ABS Ne mar 21, 2004 1:23 am

Foruma ne spremljam redno tako da ne morem komentirat postov osebe iz naslova te teme, zdi se mi pa skrajno BOLNO in IZPRIJENO da nekdo prevzame identiteto krutega serijskega morilca,pa cetudi samo "virtualno"...
Nisem clovek ki ne razume sale, in obstaja nesteto popolnoma normalnih nickov in ne vidim razloga da bi si izbral takega... Naj se potem jaz prijavim npr. kot Ivan Peric? Bi to koga zabavalo? Dvomim... :roll:
Ce bi ta forum slucajno bral kdo od sorodstva katere od zrtev metoda trobca (ime je namerno napisano z malo) kako mislite da bi se pocutil? :?: :!:
Nekatere stvari gredo cez mejo in takrat je pac treba potegnit crto.
pa se enkrat: i can take a joke ampak take stvari niso smesne in nikoli ne bodo.

:x

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne mar 21, 2004 1:32 am

Matjaz je napisal/-a:Mah sej sploh nism mislu komentirat, sam strelate osle. Tapru ste hotl banat hugota k je take pisov pa bla bla, zej pa še sam hugo govori da ga morjo banat k kvari kvaliteto foruma al kaj? :? Mislm a se tle eni po vetru obracate a se sam men zdi.
Trobec je cist eno razvedrilo foruma in se mu veckrat nasmejem k ma smisel za humor, ceprav je vcasih mal svojevrsten. kr se pa ta druzga tice pa sploh ne berem njegovih postov.

Ti jst ti bom sam glede Hugota povedu: na začetku je biu res mal čudn! Smo se pol kregal, pizdil zahteval ban-e,..Ampak morm rečt da se je Hugo zlo popravu, usaj kokr se mene tiče. Je prjazn,pomaga drugim, jih ne žal ob nevednosti (kar pa Desmodromika že skoz dela). Tko da jst morm Hugota kr pohvalt. Pa pomojem da je še gdo k je podobnga mnenja :wink:
LP

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne mar 21, 2004 1:35 am

Matjaz je napisal/-a:Mah sej sploh nism mislu komentirat, sam strelate osle. Tapru ste hotl banat hugota k je take pisov pa bla bla, zej pa še sam hugo govori da ga morjo banat k kvari kvaliteto foruma al kaj? :? Mislm a se tle eni po vetru obracate a se sam men zdi.

Jah hugo je sprva bil tut tezaven, priznam! :wink:
Sam ko sem ga pa vedno bolj spoznal sem ugotovil da je ql clovek in faca!
Pac ga je mal trgal v zacetku, sam glavn je da se je skuliral in da je zdaj ql!
Metod in desmoromika uzemita si vzgled po njem!!!
:EE

Trobec za razvedrilo??? :shock:
Hm... to ni irc!
In tudi moderatorji si uzamemo cas da forum usaj malo v roke uzamemo in porihtamo kolk se da, brisemo izvenmesne poste, kreganja, prestavljamo debate itd...
Pol ce bi bil za popestritev mu moramo pod prste pogledat in mora bit izjema kateremu nebomo prisal neumesnih postov, in mu dovolili da se krega in blati ostale forumce!
Isto velja za Desmodromiko!
Sicr sem jaz tut za to da se skulirata, sam v nasprotnem primeru pa sem za ban!
LP monster_d

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Ne mar 21, 2004 1:52 am

hm, men osebno se zdi desmo... bl problem, trobc prbija, sam ne žal, se pa strinjam, da če pač ne veš o temi nič, pač spremlaš in nč ne komentiraš.

moje mnenje,

lpb :)

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Ne mar 21, 2004 5:07 am

kobreti je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a::lol: kere krute :lol: en bl pameten k drug (Desmodromika,MetodTrobec) :lol:
Ne mešaj me z njim...imam avto in hodim na drage.

VAUUUUU DED HODI NA DRAGE...SVAKA ČAST...TI PA MAŠ j***a..SE OPRAVIČUJEM VSE KAR SEM NAPISAL GLEDE TEBE!!! :cry: :cry:
Tiho ligouc :wink:

K si že glih spet neki bister!
Hodš na drage eno oddragaš, pol pa: ne ne grem več, mam še ful mal benza.
Če enkrat zmagaš še ne pomen nč :wink: (če se spomneš takrat ko je bla proga dolga dobrih 100m, jst pa zajebu štart, na tko kratki progi nisi mel premoči).
...Ampak whatever to!
Men je drgač useen kaj počneš, pa kako dragaš pa ne vem kaj, pa če bi mel ne vem kok hitr avto, sam k se s tem hvališ pa drkaš vsepovprek in žališ usazga na forumu, to mi gre pa na falus.

Jst sm za ban na prvem mestu za desmodromiko pol pa trobca (model dolgočasn si ratu, skos eno na eno in isto foro pumpaš, pa kaj ti ni dolgčas).

Ej desmodromika, neki me zanima, a si ti na sux-u mogoče, pa kašn maš nick če si (pa če nisi pa minister za zdravstvo svetuje da se tja pobereš)?

Hugo boss je car, učasih mal ciničen, ampak tam kjer je treba :D
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov