Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Ne mar 21, 2004 5:50 am

Sm meu pa srečo pol u petek da me ni blo. Hočm it na drag, lepo spucam mojga lubija, pol me pa folk kliče če gremo vn, pa da ne bom umrl če enkrat zamudim, pa smo odpujsali v globala. Jim odpuščam... :P
Dons (u soboto, jst mam čist zmešan cajt :? ) sm šou pa iz kina okol dveh pa je blo ene par folka, večinoma nepoznanih.
Pomoje je to zdele modna muha tile dragi, pol bo pa tiste debile k neki tm strašijo minil usega pa bomo lahk spet dragal.
Grem z usakim k bo hotu!!! :lol:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne mar 21, 2004 2:20 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:sicer pa nej lost kej pove, sej oni baje organizirajo supa dupa drage...
heh... mogoče včasih, sam kdo bo pa tole kontroleru itd. to pa ne vem :?

Ali pa mogoce Medo & comp. ob tako PREVERJENIH informacijah. Ste ze izsledili telefonsko, sem firbcen.

Res ne vem kaj komplicirate. Nic se sekirat. Sedaj je pomlad, mraz zunaj bo cez noc popustil in bo spet tako kot je bilo. Stvari ob 21.00 so propadle, ker namesto da bi sli solarji na eno pijacko s kolegico, raje vzamejo fotrov avto in se pridejo sponat na te drage. Ta mesec je zakljucen se vidimo naslednjega seveda ob bolj primerni uri 00.00 :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Ne mar 21, 2004 2:22 pm

X-Hair je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:sicer pa nej lost kej pove, sej oni baje organizirajo supa dupa drage...
heh... mogoče včasih, sam kdo bo pa tole kontroleru itd. to pa ne vem :?

Ali pa mogoce Medo & comp. ob tako PREVERJENIH informacijah. Ste ze izsledili telefonsko, sem firbcen.

Res ne vem kaj komplicirate. Nic se sekirat. Sedaj je pomlad, mraz zunaj bo cez noc popustil in bo spet tako kot je bilo. Stvari ob 21.00 so propadle, ker namesto da bi sli solarji na eno pijacko s kolegico, raje vzamejo fotrov avto in se pridejo sponat na te drage. Ta mesec je zakljucen se vidimo naslednjega seveda ob bolj primerni uri 00.00 :twisted:

heh... brez komentarja...
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Ne mar 21, 2004 3:13 pm

Ne vem no X-Hair, mogoče s(m)o eni klele k jim tako pozna ura ni všeč, pa ne ker nas mama ne bi pustila ven :? Sem pa jest tud en od tistih ki so bili na večini prvih dragov in ve kako izgleda štartna linija. Samo za info, da ne bom potlačen v koš prepotentih mladcev in frocov, ki pridejo samo gledat.
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Ne mar 21, 2004 3:58 pm

in ka je tle narobe, če pridš gledat drag? sej gledalci morjo bit, drgač je dolgcajt :? A to pol pomen, da mladi vozniki niso zaželjeni :(

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Ne mar 21, 2004 4:03 pm

dragr je napisal/-a:in ka je tle narobe, če pridš gledat drag? sej gledalci morjo bit, drgač je dolgcajt :? A to pol pomen, da mladi vozniki niso zaželjeni :(

Idioti niso zaželjeni :wink:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne mar 21, 2004 4:04 pm

Ja sej ni noben reku da mladi vozniki niso zaželjeni. Pa tut gledalci morjo bit zarad vzdušja se men zdi. Sam res tist kr je blo pa u petk je bla res norišnca!! Nevem če sm u dobrih dveh urah vidu 2 draga :(
LP

Uporabniški avatar
Freak
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Freak Ne mar 21, 2004 7:32 pm

Ma ,tole k se zadne cajte dogaja,odkar zadeve nimajo vec minerji cez,je katastrofa :(
Ampak res skoda,k res dobri avtomobili prihajajo.Sam kaj,k se takoj najde par debilov,k ne znajo druzga delat,k peesdarije :?
Slika

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Re: včeraj, 19.3.

Napisal/-a tiga Po mar 22, 2004 5:51 pm

dgrejtest je napisal/-a:spoštovani nočni dirkači!

kere sisice! včeraj sem bil na dragu.. in kaksno razočaranje! do kam so zadeve prišle! par kretenov najstniških let se s starimi kripami izživlja med gledalci!
Hvala za beden vecer! se posebej bi se rad zahvalil vozniku črnega VR6 (LJ), ki je delal "burnout" na pesku in mi zaprasil sveze opran avto ter mi naredil kar lepo število novih luknjic na laku!!!!!! če ga kdo pozna naj mu j**e mater v mojem imenu! (pa ni bil edini...tudi kranjski VR6 in nek bel golf sta izkazala svoj izjemno visok nivo in IQ)
svaka čast tudi vozniku podrtega BMWja predvojnega letnika, ki je gonil med gledalci... ja si frajer... pa sedez ni zato, da lezis v avtu!
pohvale tudi par hondasem... isto sranje kot zgoraj.
svoje podrte avtomobile raje peljite na odpad, kot pa da se delate pametne po brnčičevi in se va m vsi smejijo!

Sej ce se ne motim, si se tud ti ene parkat cez peljal. :lol:

Ne, joke. Se strinjam s tabo. Neki je pelat skoz guzvo 100 na uro
al pa pocas, da se lohk preberes kaj na nalepkah pise. :wink:

Aja, pa avto mas kr fletn zrihtan. :D
Glih prou.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po mar 22, 2004 8:11 pm

Hehe, posledice ene par dragov :P :P

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Po mar 22, 2004 8:22 pm

Ja Pugi kaj pa skoz burnoute na blatu delaš :lol:
LP

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Po mar 22, 2004 8:24 pm

"drag-ov" ja :lol: :lol:
kje s' pa ti dragov po njivi? :shock: :vc
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po mar 22, 2004 9:14 pm

D.J. je napisal/-a:Ne vem no X-Hair, mogoče s(m)o eni klele k jim tako pozna ura ni všeč, pa ne ker nas mama ne bi pustila ven :? Sem pa jest tud en od tistih ki so bili na večini prvih dragov in ve kako izgleda štartna linija. Samo za info, da ne bom potlačen v koš prepotentih mladcev in frocov, ki pridejo samo gledat.

Pa tisti ko so delal karkoli so delal ze vejo kateri so. Ti sigurno nisi med njimi. Samo ce pogledamo to 21.00 uro ste itak videli da ne gre. Se pravi sedaj se bo otoplilo in bo zadeva spet tako kot je bila ob zacetku. Domov bomo hodil ob 4-5. Vsaj jaz ko imam se nekaj do doma. Ce pa pac ne mores kasneje pa smola, kaj naj recem. Ob 21.00 pac ne gre, ker pol evrope ve kam se gre takrat :D
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy Po mar 22, 2004 9:34 pm

No ko pa je že tema o tem kako vozijo pač dragarji al ne dragarji, pol pa še povejmo kako policaji vozijo po parkingu! Ko smo bli na simobilovem prakingu in smo se menli so policaji z tako hitrostjo prpelali da s eej folk komi umiku!! Mene pa še ena dva so pa skor zbili!! Prav vidla sem ze že kk sem na havbo prletela in obležal na tleh! Ampak srečo sem mela da me je stran potegnu Pugi! So pa mimo moje noge pelali sam cm stran!! Res noro kaj si tudi olicaji dovolijo!

Škoda pa tud po eni strani da me niso zbili! To bi pol blo še zanimivo!!!

Kar se pa tiče dragov pa to! Zadnje čase se je res vse to preveč povečalo! In res če sem vidla ene tri drage je blo tk vredu! Preveč folka, več kot pol ga tk kr stoji na cesti pa se še umaknat noče ko bi kdo rad štartu! Pa sama mulerija večino sami 15-16 letni froci! Mislim kr neki... Jao :x

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po mar 22, 2004 10:08 pm

Jasmy je napisal/-a:No ko pa je že tema o tem kako vozijo pač dragarji al ne dragarji, pol pa še povejmo kako policaji vozijo po parkingu! Ko smo bli na simobilovem prakingu in smo se menli so policaji z tako hitrostjo prpelali da s eej folk komi umiku!! Mene pa še ena dva so pa skor zbili!! Prav vidla sem ze že kk sem na havbo prletela in obležal na tleh! Ampak srečo sem mela da me je stran potegnu Pugi! So pa mimo moje noge pelali sam cm stran!! Res noro kaj si tudi olicaji dovolijo!

Škoda pa tud po eni strani da me niso zbili! To bi pol blo še zanimivo!!!

Kar se pa tiče dragov pa to! Zadnje čase se je res vse to preveč povečalo! In res če sem vidla ene tri drage je blo tk vredu! Preveč folka, več kot pol ga tk kr stoji na cesti pa se še umaknat noče ko bi kdo rad štartu! Pa sama mulerija večino sami 15-16 letni froci! Mislim kr neki... Jao :x

mogoče pa ta mularija pride gledat poredne deklice in ne drag :D

Uporabniški avatar
Free Styler
Novinec

Napisal/-a Free Styler Po mar 22, 2004 10:16 pm

Yah , kr u redu , sam folk je bil nespameten , k je tm po cest tezil pa skakou , da folk ni mogu dregat ... sploh pa sm mislu , da bom vidu unedva bavarca k sta hotla dregat
pa zrd VAS ljudje nista pol vozila...Hvala vam , hvala, k nism vidu...

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Napisal/-a Suljo Po mar 22, 2004 10:21 pm

Free Styler je napisal/-a:Yah , kr u redu , sam folk je bil nespameten , k je tm po cest tezil pa skakou , da folk ni mogu dregat ... sploh pa sm mislu , da bom vidu unedva bavarca k sta hotla dregat
pa zrd VAS ljudje nista pol vozila...Hvala vam , hvala, k nism vidu...

Ja to maš tut prou :wink: Sam ni bla fora da nista furala zato k smo mi tm stal ampak zato k so skoz iz nasprotne strani prhajal :evil: Bi mogl dovoz s kšno drugo cesto uredit da nebi do tega pršlo :!: :D
LP

Uporabniški avatar
Ruff_RydeRR
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Ruff_RydeRR Po mar 22, 2004 10:26 pm

u glavnem po risankah ob 4ih zjutri se bo dragal k bojo uni fantki že spal pa bo :P :lol:
My soul almost complete ;)

Uporabniški avatar
tiga
Nov uporabnik

Napisal/-a tiga To mar 23, 2004 1:47 am

Ruff_RydeRR je napisal/-a:u glavnem po risankah ob 4ih zjutri se bo dragal k bojo uni fantki že spal pa bo :P :lol:

Sej teb je pa skor ratal z unim belim, ce se ne motm.
Ma, ne zastopm kako lohk en pele nasprot, ce vid, da bi dva rada startala. :?

Tut men je zal, da nisem videl bavarcov dregat. :cry:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov