tiga je napisal/-a:Jst pa mislm, da mors shujsat, da nau auto tok h tlem tisal. Bos pol ziher
manj drajsal po tleh.
No, kakorkoli, tale post me je prav nasmejal in pravzaprav polepsal dan.
Hvala
No če ti to kej pomaga je Monster prou en suhec

LP
tiga je napisal/-a:Jst pa mislm, da mors shujsat, da nau auto tok h tlem tisal. Bos pol ziher
manj drajsal po tleh.
Hvala
Marcelolipi je napisal/-a:Najprej zdravo vsem.
V soboto se lepo spravim montirat sprednji podaljšek, j***l sem se skoraj cel dan- no mal manj.Najhujše mi je blo kitanje al kak naj povem ( z dihtmaso sem filal okrog podaljška-pa saj veste!!). Pol pa danes grem lepo v šolo in pazima da ne bi kje zahaklal če bi kje kaka jama. Ko se pripelam domov in evo sem ga že zadel. Pa saj ni fejst ampak sam je na novo pobarvan pa sem ful jezen sam na sebe da nisem bolj pazo.Upam da se vam to ne zgodi, ker ni ravno fajn.
LP
HUGO_BOSS je napisal/-a:Tamara je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:prejšn teden na dragu, sem na brnčičevi pri obračanju
zadel v pločnik z mojim zadnjim podalškom
nauc se obracat![]()
![]()
a dam teb za obrnt, ti bi mi še podalšek odlomila, ne pa se sam prslonla![]()
:P
Suljo je napisal/-a:tiga je napisal/-a:Jst pa mislm, da mors shujsat, da nau auto tok h tlem tisal. Bos pol ziher
manj drajsal po tleh.
Hvala
No če ti to kej pomaga je Monster prou en suhecTko da nima pol več km za shujšat :P Ne sj veš da se zajebavam ane kolega
![]()
LP
tiga je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:tiga je napisal/-a:Jst pa mislm, da mors shujsat, da nau auto tok h tlem tisal. Bos pol ziher
manj drajsal po tleh.
Hvala
No če ti to kej pomaga je Monster prou en suhecTko da nima pol več km za shujšat :P Ne sj veš da se zajebavam ane kolega
![]()
LP
Ja, no pol pa tiste gajbe pira vn. Neki ze more bit preteskega v avtu.![]()
![]()
monster_d je napisal/-a:tiga je napisal/-a:Suljo je napisal/-a:tiga je napisal/-a:Jst pa mislm, da mors shujsat, da nau auto tok h tlem tisal. Bos pol ziher
manj drajsal po tleh.
Hvala
![]()
LP
Ja, no pol pa tiste gajbe pira vn. Neki ze more bit preteskega v avtu.![]()
![]()
hehe, nene tisto smo ze spil![]()
Pomoje je orodje krivo
Marcelolipi je napisal/-a:No saj se vam ni glih treba zdaj norčevat pa neke neumnosti pisat pa tak naprej. Sem pač napisal, ker ne vem kaj naj od dolgega časa počnem pa sem napisal kaj se mi je zgodilo. Vi pa zaj neke brezvezne pisete o jokanju tabel pa ne vem kaj vse!!! Te pa več ne bom pisal pa bo mir, pa se no bo nikomur treba norcevat!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov