Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe Pe mar 26, 2004 8:36 pm

maky je napisal/-a:od punce blowjob :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

To je res adrenalin !!! 8) :twisted: :DDD
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe mar 26, 2004 10:25 pm

Taprav adrenalin je na motorju. Tam ti pa skus dogaja. Od takrat ko užgeš motor pa skoz do konca. Samo na tank glavo dol pa gasaaaa..........aaaaaaa. Zakon. Kr na jok mi gre ko se spomnem na to jz sem pa brez motorja. :x :x :x :x :x
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI So mar 27, 2004 6:12 am

andrej777 je napisal/-a:Taprav adrenalin je na motorju. Tam ti pa skus dogaja. Od takrat ko užgeš motor pa skoz do konca. Samo na tank glavo dol pa gasaaaa..........aaaaaaa. Zakon. Kr na jok mi gre ko se spomnem na to jz sem pa brez motorja. :x :x :x :x :x

men tud :?

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy So mar 27, 2004 9:12 am

Hvala enako 8)

SEVERcek
Novinec

Kraj: Prelepa Bistrica

Napisal/-a SEVERcek So mar 27, 2004 9:59 am

uros83 je napisal/-a:Severcek!!! Tam te v klopce te jaz pelem 170km/h ce hoces.Urko :wink:

Ne verjamem! Kakih 160km/h bi se slo verjetno z vec pa ovinka nebi zvozo pol ko dol prletis!

Uporabniški avatar
Honda Civic-vw tuning
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Honda Civic-vw tuning So mar 27, 2004 10:24 am

NE PRETIRAVAM, AMPAK BILA JE RESNICA!

Pred 6-7leti,v Novem mestu,pri Irči vasi,ul. Slavka gruma.

Bil sem pri sosedu,ker smo kupovali neke petarde in se pripelje neki kolega,niti nisem ga poznal.Pravi on,da pozna nekoga v NM,ki ima neke petarde poceni.Mi klepci smo šli firbčni z njim,z njegovim yugotom-koral65.Peljemo se 8km,pomoje povprečna vožnja več kot 120km/h.Spomnim se,da smo v eno dolino pred tem križiščem leteli več kot 180km/h,seveda po števcu(koliko je realno ne vem),pred križiščem,kakih 300m,smo se peljli več kot 130-140km-h,pred nami kolona,za v desno stran,nasproti avti za v levo stran,začne prihitevati kolono,kar se na enkrat samo naravnost pripeljez 101,ko voznik zagleda nas,se samo vstavi na sredi križišča,več kot 30m zaviranja na rajs,se mi zaletimo direktno v sredino avta,spomnim se samo avta,nekje 5m pred nami,nato vseka,vidim 101,razpolovljeno na pol,za 101 dva človeka,ki ležita na asvaltu,skobacam se ven iz yugota,pogledam motor od yugoda,bil je pri armaturi,prvega konca ni bilo,4kom smo bili v yugotu,nikomur nič,jaz sem sedel od zadaj,za voznikom,zlomil sem sedež.Konec vsega.
Gospa voznica 101,je hrom za zmeraj,naj bi si zlomila-nalomila hrbtenico,s gospodom ne vem kaj jebilo.Videl sem TV,kateri je bil v 101 in ga je odneslo iz 101 več kot 100m.
Voznik yugota Rudi Drenig je umrl v nesreči pred 2leti.

Po moje več adrenalina,ne bom doživel nikoli več,sreča da smo ostali ŽIVI.
Prodam Golf1,l80,prva lastnica primeren za nadaljno predelavo ali renoviranje.(cca 500k)
Tel:031-434-225
Kupim klimo za Honda Civic 1,4s (l.99).Nujno, poletje je tu.

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So mar 27, 2004 10:26 am

andrej777 je napisal/-a:Taprav adrenalin je na motorju. Tam ti pa skus dogaja. Od takrat ko užgeš motor pa skoz do konca. Samo na tank glavo dol pa gasaaaa..........aaaaaaa. Zakon. Kr na jok mi gre ko se spomnem na to jz sem pa brez motorja. :x :x :x :x :x

SE PODPISEM PO TOLE!!! avto je res nula glede adrenalina proti motorju!! :twisted: :twisted: :twisted:

prva adrenalinska situacija na motorju: brez tablce pocas mim policajev (dobu sm ga med vikendom, pa obcina ni delala), pondelek zjutri je bil, sola popoldne, nubenga doma, na izi se mal fijakat, evo, naletim na smrkce, stop znak, pocakam, na izi zavijem v levo, in gledam v ogledalu kaj bo. ja ni hudic, astra pofu*ana 16-ventilarska, lucke, gas za menoj. kaj sm hotu, dve prestavi dol pa sam GAAAASSSSAAAAA, 130 cez center Ponikve, da sm mislu da sm ze mrtu, en desni ovinek nad mojo bajto me je sicer vn odfu*al, pol pa sama ravnina, pa gaaaasssss, 160 na uro, pa zabremzat, pa na pespot pa cakat, pa gledat, kaj bo. po stranskih poteh domov. ufff. merjasci. :evil:

druga akcija: isti dan, le da popoldne, po soli. se prpelem skoz isto krizisce, zavijem, grem mal naprej, pa se smrkci prpelejo iz stranske ceste pred menoj. pocaka. js tud. :lol: cakam. :D gledam. :D ze vidim rikverc lampo. :evil: saltam v prvi, obrnem, samo gasiraj, misko, a js i**** sm su mim fuzbalerskega igrisca, pooooooln folka, picim na polno, skifi za mano, tud na polno, pa se sirena zravn, no, sej sm spiz*u, sam so sli pa sprasvat folk na igriscu kdo sm. :evil: :evil: :evil:

tretja akcija: picim po cesti iz cross proge Lemberg dol, 110, se obesim na bremze, zarad sence pa nisem videl peska na cesti. :evil: spodnese obe kolesi, ustavil sem se manj k 3 metre pred skarpo - z glavo naprej, motor pa za mano. :shock: :? :oops: :roll: :cry:

cetrta akcija: alternator mi ni delu, tk da sm mel ugasnjeno luc. picim po gresinskem bregu gor (omejitev je vcasih bla 40, in folk se tam ne fura nic kaj hitrej), mel sm ze dobrih 120 not, desni 90° ovinek, polozim, cutim kok zadnja guma na rahlo oddrsava (kot je pac normalno pri motorju), vidim tik pod vrhom policaje, ze lucke prziga, hehe, se zadnji vzponcek, pol pa ravnina, odlepim se od zemlje, masina se zadere (wooooOAAAAAAooooooom), hehe, kapsi niso mel za burek!! :vc cajvecja fora pa je da me je frend gledu, in je pol cela ponikva vedla za vse to!! :P :twisted:

peta akcija: lovil sem nekega accenta, se je pelu ko prfu*jen. 90° ovinek pri Primozu, tam k vsak drugi dol leti :P , en dan po dezju je blo, tk da je bla spura peska sred ovinka. mene odnese k pr norcih, se sam ne vem kok sm se ujel. u, fak!! :shock: :? :oops: :roll: :( :o

z avtom je blo mal bolj mirno, najvecja fora je bla ko sm maminga fusiona skantu: prpicim pred onim ovinkom, opisanem v peti akciji, kakih 110 je blo not, pa prpici en clio al ka je ze bil (ne vem, ker ga nisem zadel), bremza, desni ovinek, mi odfu*a zadnji del, motam levo, aaaaa, shit, kamnit stebeeeerrrr, levo, misko, levo, se mu izognem za kakih 20, 30 cm (hitrost kakih 90-100 km/h), me obrne, drsim bocno, na prvem omenku me dvigne v zrak, zacne prevracat, butnem z nosom v drug ovinek (airbagi se sploh niso sprozl), se odbijem, preletim majhno drevo, in pocakam v zivi meji. au. :cry: :cry: :cry: muzka pa sopala naprej: "put the pedal to the metal and i'm off, and never gettin' lost, whitch way will I turn when roads cross, put the pedal to the metal little more when it's scary, but one thing's for sure, I'll keep my foot on the floor..." :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
uros83
Nov uporabnik

Napisal/-a uros83 So mar 27, 2004 10:37 am

sever gre gre! Cuj kaj v solo se hodis kaj?

SEVERcek
Novinec

Kraj: Prelepa Bistrica

Napisal/-a SEVERcek So mar 27, 2004 10:57 am

uros83 je napisal/-a:sever gre gre! Cuj kaj v solo se hodis kaj?

Ves da se grem kaj pogledat :P

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 So mar 27, 2004 6:59 pm

Zok je napisal/-a:

SE PODPISEM PO TOLE!!! avto je res nula glede adrenalina proti motorju!! :twisted: :twisted: :twisted:

prva adrenalinska situacija na motorju: brez tablce pocas mim policajev (dobu sm ga med vikendom, pa obcina ni delala), pondelek zjutri je bil, sola popoldne, nubenga doma, na izi se mal fijakat, evo, naletim na smrkce, stop znak, pocakam, na izi zavijem v levo, in gledam v ogledalu kaj bo. ja ni hudic, astra pofu*ana 16-ventilarska, lucke, gas za menoj. kaj sm hotu, dve prestavi dol pa sam GAAAASSSSAAAAA, 130 cez center Ponikve, da sm mislu da sm ze mrtu, en desni ovinek nad mojo bajto me je sicer vn odfu*al, pol pa sama ravnina, pa gaaaasssss, 160 na uro, pa zabremzat, pa na pespot pa cakat, pa gledat, kaj bo. po stranskih poteh domov. ufff. merjasci. :evil:

druga akcija: isti dan, le da popoldne, po soli. se prpelem skoz isto krizisce, zavijem, grem mal naprej, pa se smrkci prpelejo iz stranske ceste pred menoj. pocaka. js tud. :lol: cakam. :D gledam. :D ze vidim rikverc lampo. :evil: saltam v prvi, obrnem, samo gasiraj, misko, a js i**** sm su mim fuzbalerskega igrisca, pooooooln folka, picim na polno, skifi za mano, tud na polno, pa se sirena zravn, no, sej sm spiz*u, sam so sli pa sprasvat folk na igriscu kdo sm. :evil: :evil: :evil:

tretja akcija: picim po cesti iz cross proge Lemberg dol, 110, se obesim na bremze, zarad sence pa nisem videl peska na cesti. :evil: spodnese obe kolesi, ustavil sem se manj k 3 metre pred skarpo - z glavo naprej, motor pa za mano. :shock: :? :oops: :roll: :cry:

cetrta akcija: alternator mi ni delu, tk da sm mel ugasnjeno luc. picim po gresinskem bregu gor (omejitev je vcasih bla 40, in folk se tam ne fura nic kaj hitrej), mel sm ze dobrih 120 not, desni 90° ovinek, polozim, cutim kok zadnja guma na rahlo oddrsava (kot je pac normalno pri motorju), vidim tik pod vrhom policaje, ze lucke prziga, hehe, se zadnji vzponcek, pol pa ravnina, odlepim se od zemlje, masina se zadere (wooooOAAAAAAooooooom), hehe, kapsi niso mel za burek!! :vc cajvecja fora pa je da me je frend gledu, in je pol cela ponikva vedla za vse to!! :P :twisted:

peta akcija: lovil sem nekega accenta, se je pelu ko prfu*jen. 90° ovinek pri Primozu, tam k vsak drugi dol leti :P , en dan po dezju je blo, tk da je bla spura peska sred ovinka. mene odnese k pr norcih, se sam ne vem kok sm se ujel. u, fak!! :shock: :? :oops: :roll: :( :o

z avtom je blo mal bolj mirno, najvecja fora je bla ko sm maminga fusiona skantu: prpicim pred onim ovinkom, opisanem v peti akciji, kakih 110 je blo not, pa prpici en clio al ka je ze bil (ne vem, ker ga nisem zadel), bremza, desni ovinek, mi odfu*a zadnji del, motam levo, aaaaa, shit, kamnit stebeeeerrrr, levo, misko, levo, se mu izognem za kakih 20, 30 cm (hitrost kakih 90-100 km/h), me obrne, drsim bocno, na prvem omenku me dvigne v zrak, zacne prevracat, butnem z nosom v drug ovinek (airbagi se sploh niso sprozl), se odbijem, preletim majhno drevo, in pocakam v zivi meji. au. :cry: :cry: :cry: muzka pa sopala naprej: "put the pedal to the metal and i'm off, and never gettin' lost, whitch way will I turn when roads cross, put the pedal to the metal little more when it's scary, but one thing's for sure, I'll keep my foot on the floor..." :lol: :lol: :lol: :lol:

Če bežiš pred policajem itak. To sem jz velikokrat z šterko, al pa BT-jem. Pol sem mel petko pa 80ccm mašino, zdej mam elektronika. Mene je samga sebe strah kadar bežim pred policajem. Po hosti sem se pelu vsaj 40kmh pa takam ko se zdele sploh ne upam pelet. Prletim zagledam hlod čez cesto, samo ruknem balanco uluft pa narej. Res čudno da se nisem še nikol ko sem bejžu policajem razsul. Kar takrat jz samo gas tiščim pa pali.

Drgač pa je adrenalin že pri" navadni" vožnji. Samo rabš VSAJ 30km med nogami pa gasa.

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe So mar 27, 2004 8:03 pm

in pol je moja mat začudena zakaj se tolk motoristov ubije??? :?

LP Joseph

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec So mar 27, 2004 8:19 pm

Zok je napisal/-a:prva adrenalinska situacija na motorju: brez tablce pocas mim policajev (dobu sm ga med vikendom, pa obcina ni delala), pondelek zjutri je bil, sola popoldne, nubenga doma, na izi se mal fijakat, evo, naletim na smrkce, stop znak, pocakam, na izi zavijem v levo, in gledam v ogledalu kaj bo. ja ni hudic, astra pofu*ana 16-ventilarska, lucke, gas za menoj. kaj sm hotu, dve prestavi dol pa sam GAAAASSSSAAAAA, 130 cez center Ponikve, da sm mislu da sm ze mrtu, en desni ovinek nad mojo bajto me je sicer vn odfu*al, pol pa sama ravnina, pa gaaaasssss, 160 na uro, pa zabremzat, pa na pespot pa cakat, pa gledat, kaj bo. po stranskih poteh domov. ufff. merjasci. :evil:

Šesta akcija:
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 So mar 27, 2004 8:52 pm

alfa331.5 je napisal/-a:in pol je moja mat začudena zakaj se tolk motoristov ubije??? :?

LP Joseph

Nevem če je letelo to name al na zoka al na oba. Drgač pa to sem povedal da je še mene strah kar delm ko bežim policajem. Vem da nebi smel tako naret. samo tega je že nakaj let. kar se pa tiče vožnje z težjim motorjem. Mel sem en karambol in še v tem nisem bil kriv ampak je bil en poba z fotrovim mercedezom ki me je izsilu. Res ko je bla omejitev 90 sem se pelu tut 140 samo ko je bla pa omejitev 50 pa max 60 več ne. Z izjemo nekaj krajev kjer so table 50 pa nobene bajte. Adrenalin ti je pr motorju že NAVADNA vožnja. sam občutek ti že da vsa kar nucaš. Pa na kakšni ravninci al pa preglednem ovinku da ga mal "prelaufaš".

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby So mar 27, 2004 9:09 pm

Najvecji adrenalin je itq prometna, tisti, ki se niste poskusl dajte hitro :D Jst se poteka nesrece ne spomnem cist, sam ko se je pa avto koncno ustavu je pa blo adrenalina poln, prevec :twisted:
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne mar 28, 2004 3:56 pm

alfa331.5 je napisal/-a:in pol je moja mat začudena zakaj se tolk motoristov ubije??? :?

LP Joseph

motor mam dve leti. pred njim sm mel 5 let se razne tomose. in z njimi nobene resne nesrece, ok, parkrat se je najdu kak avtomobilist k me je skor zradiru (izsiljevanje v kriziscih, pa to). ;)
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

-EC-
Stalni uporabnik

Kraj: 1231

Napisal/-a -EC- Ne mar 28, 2004 4:33 pm

najvecji adrenalin mi je biu k sm vs pijn na skutrju bejzu pred polcaji umes sm pa se kolega pobrv, tko da niti men niti polciji ni pomoje blo nc jasn.
Tko k je en gor napisu da k bezis pred polcaji se se sam sebe bojis :D

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Ne mar 28, 2004 9:05 pm

z hyundaijem accentom pri 120km/h v hrib in nato z obratom po zraku mimo zaščitne ograje s pristankom na streho v dolino.Od avta ni ostalo nič, bil nizek kot subaru impreza,meni na srečo nič, ostalo pa vse razmetano po travniku.Dogodek se je odvijal kot pri rallyu.Polno adrenalina.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne mar 28, 2004 11:14 pm

Zdele je blo kr dobro.... Velenje - Kranj 102km, cca 45minut... :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Rx-8
Nov uporabnik

Kraj: Radomlje

Napisal/-a Rx-8 Sr mar 31, 2004 12:46 pm

K smo že glih pr begu pred polcaji. Enkrat čez nš dvorišče prleti koleg z aprilio 250ccm, pa vzad je meu še eno bjondo, okol 70km/h, pol pa direkt na gordno potko pa gasa. Jest ga gledam u tistm pa zahrumi za mano polcaj. Teh se je šele treba bat, sej če ne bi takrat skoču stran, bi me zgazu. Adrenalina povn kufr - ne zgodi se ti vsak dan, da leti polcaj direkt vate.

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Sr mar 31, 2004 1:09 pm

Pugi je napisal/-a:Zdele je blo kr dobro.... Velenje - Kranj 102km, cca 45minut... :roll:

A to čez tuhinjsko al po avtocesti. Ker po avtocesti, če ni
prometa, je izi.

Drugač pa moja prigoda. Sicer nisem ravno divjak in vozim
bolj umirjeno kot ne. Samo enkrat je bla pa res kriza. Ravno
en teden sem imel svoj prvi avto (audi 100 s4, takrat še brez
mtm čipa). Itaq da nisem mel pojma, kako se tak avto pelje in
vsega skupaj sem imel mogoče 1000 km voznih izkušenj :roll:.
In gremo v petek domov iz ljubljane domov na koroško, jaz in
pa trije bodoči policaji :oops:, ki sem jih peljal (bratranec in še dva
njegova kolega). Ker je bila ful gužva, so me prepričali, da
grem čez tuhinjsko. Nikoli se še nisem peljal tam.

Itaq, da sem norel po cesti. Kakšne filinge mi je še takrat
dajal avto, ko sem pospeške še čutil. Kasneje se navadiš
tako kot na dvigalo in ni nikoli več isto... Vse po vrsti smo
prehitevali, vse ride so šle 120 ali pa še več. Malo je škripalo
in zanašalo, samo bili smo glavni. OK. fora šele pride.

Tisti, ki poznate cesto, boste vedeli, kje je to. No, v glavnem
naenkrat je pred mano dolg vzpenjajoč klanec, na klancu pa
kolona. Grem jas lepo na desni pas, gas do daske. Vsi
ekstatični. Avto vleče po klancu navzgor do 180 km/h brez
problema :8). Pol pa naenkrat vsi postanejo tiho. Men ni blo
čisto jasno, sicer sem pa takrat bil že tako pod vplivom
adrenalina. Kar naenkrat se pred mano klanec prelomi
navzdol, za njim pa dvojna S rida. Haloo :shock:. Bremze! Več ko
na 140 km/h dol nisem mogel zabremzat. Volan sunkovito na
desno in nato na levo. Sploh ne vem, kako je zneslo,
nimam spomina tega trenutka. Spomnim se samo cviljenja
gum... Nekako smo speljali dvojno S rido. Imam tri priče, da
smo na izstopu zadnjega ovinka na števcu imeli še malo nad
120 km/h. Zgodbe ni konec.

Takoj za ovinkom (pristali smo na desnem pasu) traktor. Adijo :shock:!
Sunkovita menjava pasov, sploh nisem uspel pomisliti na
bremze. Fakk. Nasproti prihaja drug avto. Sunkovita menjava
pasov nazaj. To vse skupaj mogoče v sekundi ...

Tišina. Trajalo je več kot 10 minut, da je kdo sploh kaj
spregovoril. Jaz sem nemo peljal naprej, 80 km/h,
ker več nisem upal.

V glavnem, še sedaj se tresem od adrenalina, ko se spomnim.
Po tistem nisem upal peljati tega avtomobila en mesec. Resno.

Ko se danes peljem tam, vidim, da je tista rida tako bolj
za 60 km/h. Pri 80 km/h že krepko odnaša rit mojega
mondeota, pa ful je treba znat. Mislim, ne vem ej, kako nam
je takrat ratalo. Ok. Mogoče se lahko oprimem antropičnega
načela: če nebi ratalo, dans nebi o tem pisal :roll:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov