maky je napisal/-a:od punce blowjob![]()
![]()
![]()
To je res adrenalin !!!

andrej777 je napisal/-a:Taprav adrenalin je na motorju. Tam ti pa skus dogaja. Od takrat ko užgeš motor pa skoz do konca. Samo na tank glavo dol pa gasaaaa..........aaaaaaa. Zakon. Kr na jok mi gre ko se spomnem na to jz sem pa brez motorja.![]()
![]()
![]()
![]()
Zok je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Taprav adrenalin je na motorju. Tam ti pa skus dogaja. Od takrat ko užgeš motor pa skoz do konca. Samo na tank glavo dol pa gasaaaa..........aaaaaaa. Zakon. Kr na jok mi gre ko se spomnem na to jz sem pa brez motorja.![]()
![]()
![]()
![]()
SE PODPISEM PO TOLE!!! avto je res nula glede adrenalina proti motorju!!![]()
![]()
![]()
prva adrenalinska situacija na motorju: brez tablce pocas mim policajev (dobu sm ga med vikendom, pa obcina ni delala), pondelek zjutri je bil, sola popoldne, nubenga doma, na izi se mal fijakat, evo, naletim na smrkce, stop znak, pocakam, na izi zavijem v levo, in gledam v ogledalu kaj bo. ja ni hudic, astra pofu*ana 16-ventilarska, lucke, gas za menoj. kaj sm hotu, dve prestavi dol pa sam GAAAASSSSAAAAA, 130 cez center Ponikve, da sm mislu da sm ze mrtu, en desni ovinek nad mojo bajto me je sicer vn odfu*al, pol pa sama ravnina, pa gaaaasssss, 160 na uro, pa zabremzat, pa na pespot pa cakat, pa gledat, kaj bo. po stranskih poteh domov. ufff. merjasci.![]()
druga akcija: isti dan, le da popoldne, po soli. se prpelem skoz isto krizisce, zavijem, grem mal naprej, pa se smrkci prpelejo iz stranske ceste pred menoj. pocaka. js tud.cakam.
gledam.
ze vidim rikverc lampo.
saltam v prvi, obrnem, samo gasiraj, misko, a js i**** sm su mim fuzbalerskega igrisca, pooooooln folka, picim na polno, skifi za mano, tud na polno, pa se sirena zravn, no, sej sm spiz*u, sam so sli pa sprasvat folk na igriscu kdo sm.
![]()
![]()
![]()
tretja akcija: picim po cesti iz cross proge Lemberg dol, 110, se obesim na bremze, zarad sence pa nisem videl peska na cesti.spodnese obe kolesi, ustavil sem se manj k 3 metre pred skarpo - z glavo naprej, motor pa za mano.
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
cetrta akcija: alternator mi ni delu, tk da sm mel ugasnjeno luc. picim po gresinskem bregu gor (omejitev je vcasih bla 40, in folk se tam ne fura nic kaj hitrej), mel sm ze dobrih 120 not, desni 90° ovinek, polozim, cutim kok zadnja guma na rahlo oddrsava (kot je pac normalno pri motorju), vidim tik pod vrhom policaje, ze lucke prziga, hehe, se zadnji vzponcek, pol pa ravnina, odlepim se od zemlje, masina se zadere (wooooOAAAAAAooooooom), hehe, kapsi niso mel za burek!!cajvecja fora pa je da me je frend gledu, in je pol cela ponikva vedla za vse to!! :P
![]()
peta akcija: lovil sem nekega accenta, se je pelu ko prfu*jen. 90° ovinek pri Primozu, tam k vsak drugi dol leti :P , en dan po dezju je blo, tk da je bla spura peska sred ovinka. mene odnese k pr norcih, se sam ne vem kok sm se ujel. u, fak!!![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
z avtom je blo mal bolj mirno, najvecja fora je bla ko sm maminga fusiona skantu: prpicim pred onim ovinkom, opisanem v peti akciji, kakih 110 je blo not, pa prpici en clio al ka je ze bil (ne vem, ker ga nisem zadel), bremza, desni ovinek, mi odfu*a zadnji del, motam levo, aaaaa, shit, kamnit stebeeeerrrr, levo, misko, levo, se mu izognem za kakih 20, 30 cm (hitrost kakih 90-100 km/h), me obrne, drsim bocno, na prvem omenku me dvigne v zrak, zacne prevracat, butnem z nosom v drug ovinek (airbagi se sploh niso sprozl), se odbijem, preletim majhno drevo, in pocakam v zivi meji. au.![]()
![]()
muzka pa sopala naprej: "put the pedal to the metal and i'm off, and never gettin' lost, whitch way will I turn when roads cross, put the pedal to the metal little more when it's scary, but one thing's for sure, I'll keep my foot on the floor..."
![]()
![]()
![]()
Zok je napisal/-a:prva adrenalinska situacija na motorju: brez tablce pocas mim policajev (dobu sm ga med vikendom, pa obcina ni delala), pondelek zjutri je bil, sola popoldne, nubenga doma, na izi se mal fijakat, evo, naletim na smrkce, stop znak, pocakam, na izi zavijem v levo, in gledam v ogledalu kaj bo. ja ni hudic, astra pofu*ana 16-ventilarska, lucke, gas za menoj. kaj sm hotu, dve prestavi dol pa sam GAAAASSSSAAAAA, 130 cez center Ponikve, da sm mislu da sm ze mrtu, en desni ovinek nad mojo bajto me je sicer vn odfu*al, pol pa sama ravnina, pa gaaaasssss, 160 na uro, pa zabremzat, pa na pespot pa cakat, pa gledat, kaj bo. po stranskih poteh domov. ufff. merjasci.![]()
druga akcija: isti dan, le da popoldne, po soli. se prpelem skoz isto krizisce, zavijem, grem mal naprej, pa se smrkci prpelejo iz stranske ceste pred menoj. pocaka. js tud.cakam.
gledam.
ze vidim rikverc lampo.
saltam v prvi, obrnem, samo gasiraj, misko, a js i**** sm su mim fuzbalerskega igrisca, pooooooln folka, picim na polno, skifi za mano, tud na polno, pa se sirena zravn, no, sej sm spiz*u, sam so sli pa sprasvat folk na igriscu kdo sm.
![]()
![]()
![]()
tretja akcija: picim po cesti iz cross proge Lemberg dol, 110, se obesim na bremze, zarad sence pa nisem videl peska na cesti.spodnese obe kolesi, ustavil sem se manj k 3 metre pred skarpo - z glavo naprej, motor pa za mano.
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
cetrta akcija: alternator mi ni delu, tk da sm mel ugasnjeno luc. picim po gresinskem bregu gor (omejitev je vcasih bla 40, in folk se tam ne fura nic kaj hitrej), mel sm ze dobrih 120 not, desni 90° ovinek, polozim, cutim kok zadnja guma na rahlo oddrsava (kot je pac normalno pri motorju), vidim tik pod vrhom policaje, ze lucke prziga, hehe, se zadnji vzponcek, pol pa ravnina, odlepim se od zemlje, masina se zadere (wooooOAAAAAAooooooom), hehe, kapsi niso mel za burek!!cajvecja fora pa je da me je frend gledu, in je pol cela ponikva vedla za vse to!! :P
![]()
peta akcija: lovil sem nekega accenta, se je pelu ko prfu*jen. 90° ovinek pri Primozu, tam k vsak drugi dol leti :P , en dan po dezju je blo, tk da je bla spura peska sred ovinka. mene odnese k pr norcih, se sam ne vem kok sm se ujel. u, fak!!![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
alfa331.5 je napisal/-a:in pol je moja mat začudena zakaj se tolk motoristov ubije???![]()
LP Joseph
alfa331.5 je napisal/-a:in pol je moja mat začudena zakaj se tolk motoristov ubije???![]()
LP Joseph
Pugi je napisal/-a:Zdele je blo kr dobro.... Velenje - Kranj 102km, cca 45minut...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov