_VeNoM_ je napisal/-a:U kako si me ZAJEBO p.... jedna šalabajzerska!!
Pay BACK na yugecu ti bom nategnu eno pa haubo skrivu!!
monster_d je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:U kako si me ZAJEBO p.... jedna šalabajzerska!!
he he he.... lisicko mu nategnemo na havbi![]()
:P
LOL, prasec en, to bos se drago placal, ce samo pomislis na mojo haubo, bos dobo po p****![]()
![]()
HUGO_BOSS je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:HUGO_BOSS je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:U kako si me ZAJEBO p.... jedna šalabajzerska!!
he he he.... lisicko mu nategnemo na havbi![]()
LOL, prasec en, to bos se drago placal, ce samo pomislis na mojo haubo, bos dobo po p****![]()
![]()
aja... na havbo si alergičen, kaj? ko j**e lisicko pravš....čak da sliš tole
monster_d je napisal/-a:Jah, res nevem kaj se bo s tabo lisko zgodl ce tvojo sestrco prepelas, dobr ves zakaj to in tak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
monstaa bo liskota pol![]()
Sam ne voz mi jo, ker jo bom zgazu, ze ves zakaj, hugo ce, jao... eh...
matr ti bo kompletn avtomobilizem.com zbral za eno ______ (preberite na crti, upam da da se vid,ceprav zlo slabo:lol: ) pa se nazuli, narajsaj use....
Sam liskotove sestrce nebos vido na srecaju ...
lisko1 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jah, res nevem kaj se bo s tabo lisko zgodl ce tvojo sestrco prepelas, dobr ves zakaj to in tak!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
monstaa bo liskota pol![]()
Sam ne voz mi jo, ker jo bom zgazu, ze ves zakaj, hugo ce, jao... eh...
matr ti bo kompletn avtomobilizem.com zbral za eno ______ (preberite na crti, upam da da se vid,ceprav zlo slabo:lol: ) pa se nazuli, narajsaj use....
Sam liskotove sestrce nebos vido na srecaju ...
Se upaš id stavt da maš jugiča raj kot njo? Tko da je ne boš zgazu:P
Tak da jo mirne volje poleg prpelam..... mogoče celo hugiča u žlahto dobim pa bo mi zastonj spojlerje delu![]()
ops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov