Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider To apr 06, 2004 1:37 pm

Jst sm isto vidu tole nesrečo. Sm se vraču iz btc-ja po obvoznici. Cesta je bla zaprta že na križišču z brnčičevo. Pol sm zavil desno na brnčičevo in levo mim ruglja. Tista corsa je bla res grozna, ko bi jo kdo ovil okrog luči. Golf pa sploh ni bil u bistvu tolk ful stolčen, u primerjavi s corso se mi je zdel skor cel.
Ej super98 ko sm si predstavlu stvar iz tvojga pogleda sm kr bled ratu. To ne more bit res no. Življenje sploh ni fer. Da en k****n lahk uzame lajf tko mladi punci u trenutku. Super98 upam da si čim prej opomoreš, pa škoda da nisi voznika golfa brcnu nekam, itak se nebi spomnu... :cry:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

G-4S

Napisal/-a G-4S To apr 06, 2004 1:47 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To apr 06, 2004 1:50 pm

Grdo. :| Zdaj bom vedno pogledal levo in desno preden bom speljal skozi taka križišča. Pa ravno včeraj sem kolegu razlagal, da je na tistem delu vsak dan kup nesreč.

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek To apr 06, 2004 2:00 pm

:ue :sadd :(
fjuuuunnnnffff pa me ni več

urosm
Nov uporabnik

Napisal/-a urosm To apr 06, 2004 2:15 pm

Virage je napisal/-a::cry: :cry:

Danes, ko sem se vračal iz službe sem se tudi sam peljal mimo nesreče, kjer je umrl 12 letni fant.

Zgodilo se je na stari cesti Ljubljana - Kranj na križišču sredi polja, kjer se sekata glavna in stranska cesta. Iz stranske ceste je na glavno silil avtomobilist, po glavni pa se je proti njem pripeljal kombi z otroki iz Vipave, ki so se vračali iz neke osnovnošolske tekme. Ker je bil avto že preveč na njegovem pasu se je kombi 'umaknil' na nasproti pas, kjer mu je nasproti pripeljal kamion ... več niti ni potrebno da povem. Sem videl vse skupaj preden je prišla policija ... me je tudi minilo za nekaj časa. :cry: :cry: :cry: :cry:

:x :x :x :cry: :cry: :cry:
http://www.vecer.si/vecer2003/default.asp?kaj=6&id=2004040600519249

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. To apr 06, 2004 2:57 pm

To križišče je IZJEMNO nevarno! Ljudje vozijo ko nori, človek ne more niti precenit kok hitro mu bo un nasproti zapeljal.. Tuki bi definitivno morali postavit semaforje za v levo in desno (torej posamezen semafor še za zavijanje)!
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To apr 06, 2004 3:01 pm

Na tako cesto sploh ne spadajo taka križišča. Saj je praktično avtocesta. :roll:

Uporabniški avatar
dinamovac
Nov uporabnik

Napisal/-a dinamovac To apr 06, 2004 4:21 pm

neznanka, počivaj v miru. :( :cry:

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride To apr 06, 2004 4:27 pm

MetodTrobec je napisal/-a:Na tako cesto sploh ne spadajo taka križišča. Saj je praktično avtocesta. :roll:

Precej pred kriziscem je znak konec hitre ceste. Cist Pravilno je vse oznaceno, semafor se pa ze na dalec vidi. Ta nesreca se ni zgodila ponesreci ampak je bil prekrsek storjen zavestno. Ni opravicila tuki!
Sam problem pa je da je umrla punca k ni nc kriva...
SlikaSlikaSlika

LiXo
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LiXo To apr 06, 2004 4:29 pm

Kva je s tem folkom, ubil je punco pa še kazni lahk da ne bo dubu. Naša ''znanka'' je povozila na prehodu za pešce na polno upokojenca ki je umru, in ni dobila nč, oz. je dobila 2leti pogojno, sam to zame ni kazen, ne da ji prvoščm zapor, ampak kle druge vrjante ni.

Skoda da ni nedolzna voznica ostala ziva, super sofer pa bil na njenmu mestu... :cry:

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec To apr 06, 2004 4:38 pm

JOYride je napisal/-a:
MetodTrobec je napisal/-a:Na tako cesto sploh ne spadajo taka križišča. Saj je praktično avtocesta. :roll:

Precej pred kriziscem je znak konec hitre ceste. Cist Pravilno je vse oznaceno, semafor se pa ze na dalec vidi. Ta nesreca se ni zgodila ponesreci ampak je bil prekrsek storjen zavestno. Ni opravicila tuki!
Sam problem pa je da je umrla punca k ni nc kriva...

Ja vem da je označeno in prasca niti pod razno ne mislim opravičevat. Ampak tista cesta je izredno trapasto urejena, da sploh ne omenjam rondoja... Projektanti so pač zabluzili vse skupaj, v kombinaciji z norci na cesti pa je rezultat pač tak kot je. :( Edino kar nam preostane je, da še bolj pazimo ob takih situacijah, ker četudi imaš na cesti prednost to še ne pomeni, da jo vsi spoštujejo. Kruto kot se morda sliši - prednost ti na žalah ne pomaga kaj dosti. :|

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To apr 06, 2004 6:10 pm

:cry: RESPECT, DA SI ŠEL POGLEDAT, JAZ NEBI MOGU!!! Sicer pa kaj je s folkom, kaj nima semafor svojega namena, kaj nas ne učijo od prvega razreda osnovne šole, da NE čez RDEČO!!!! Pa ajde ne rečem recimo v sp. idrijo, kjer je semafor čist brezveze, razen kadar se ljudje vračajo iz službe, ampak sredi Ljubljane!?! Še enkrat respect da si šel pogledat, če bi jaz bil ti me verjetno kr neki časa nebi vidli v avtu!!! Je pa res kar je reku nebivedu, najprej poskrbite za svojo varnost. Na cesti lahko začnete z varnostnim pasom, ki je prva točka varnostnega sistema v avtmobilu!!

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe To apr 06, 2004 6:29 pm

FAK!!!!
To je čist zravn mene. Sej ta križišce je ful nevaren.
Sm zanč pelu po obvoznici se prižge rdeča. Ustavm. Ko rdeča gori že ca. 5 sec in so uni na brčečevi že speljeval in bili ze v križišču pripizdi ne mim mene ca.120 in med dva avta, ki sta šla po brčičevi. Še dobr, da je un ta drug zabremzu, drugač bi šel un direkt v njega.

LP Joseph

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz To apr 06, 2004 6:35 pm

Res zalostno!!! Trenutek nespameti, še sploh na cesti lahko drago plačaš ampak to je še vredu če si v nesreči sam. Jest bi tezko zivel ce bi kej tazga naredu.

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider To apr 06, 2004 7:35 pm

Zdele sm se pelu mim k sm šou s faksa pa je že ful svečk. Še tok bolj izstopajo kr tm ne gori lučka kr je zgleda biu tak udarc... Folk dejte mal pazt kako ga serjete po cesti. To je preveč. K sm se pelu mim sm se spomnu usega kar je napisu Super 98. To je preveč... :cry:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe To apr 06, 2004 8:34 pm

Evo pa se je zgodla pizdarija na katero sm jst mnoge opozoru. Nastradala je boga punca zarad enga debila in to bomo zdj cutl vsi kr kopsov bo malo more na cestah zdj pa se vsak k ns bo vidu bo nas gledu kt ene debila oz. bomo mel štempl ameriskih motoristov k delajo same pizdarije nc dobrega sam zarad enga debila.

Pa se to na brnicicevo prihaja prevec folka z prevec visokim egotom (u lj mene kok sm zaj****) pa ga tiscijo med folkom 140 pa se vec.
Nocm se hvalt sam jst sm biu na dragih ze na samm zacetku oz lani polet sm zaceu hodt pa je blo dost bols mn avtov pa mn vsega kar je dost bols kt pa take guzve kt so zadne cajte.

Lp PiLLLe.

Hoci
Nov uporabnik

Napisal/-a Hoci Sr apr 07, 2004 8:11 am

Dons v delu policija poziva vse očividce nesreče naj pokličejo 113.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 07, 2004 8:11 am

Super98: Policija isce ocividce nesrece... Si se ze prijavil? V Delu pise, da je kup neznank, da niti niso sigurni, s katere strani je pripeljala punca in da je domnevni povzrocitelj domnevno zapeljal cez rdeco. Pejt jim nalit cistega vina, da ne bojo zacel svoje verzije sestavljat...

P.S. Baje je bil povzrocitelj iz policijskih vrst :evil:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr apr 07, 2004 8:47 am

Mimogrede, tole sem našel na mobisxu, kjer govorijo o tej temi:

BTW: Policija isce ocividce nesrece... Si se ze prijavil? V Delu pise, da je kup neznank, da niti niso sigurni, s katere strani je pripeljala punca in da je domnevni povzrocitelj domnevno zapeljal cez rdeco. Pejt jim nalit cistega vina, da ne bojo zacel svoje verzije sestavljat...

Delanoche
Nov uporabnik

Napisal/-a Delanoche Sr apr 07, 2004 8:48 am

Dobro bi bilo povedati celotno zgodbo in potek, tudi na tv, mislim da bi pop tv takoj zagrabil, sploh ker je v igri policija!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov