johnyr je napisal/-a:darwin je napisal/-a:Dons sm pa izpolnu življenjski cilj
Pol pa nimaš za kej več živet. Svojci te bodo pogrešali, ko boš ti delal izpit za kočijo v večnih loviščih. Good bye my friend Rest In Peace
prinzigor je napisal/-a:pol bi pa se debato mal raztegnu, k se mi zdi da se govorice ukol širjo! torej ne rabiš met vsaj 30, 40, 50 ur da gres na glavno?
darwin je napisal/-a:Sicer pa tut glede Ljubljane, mislm, da če se pač nek naučiš vozt itak znaš. Jst sm se učer mal po Lublani furou, k sm šou do ene sošolke, pa mi je blo čist navadn. Isto sranje, k v Kranu, tko, da mislm, da bi u Lublani naredu z istmu številam ur.
CM je napisal/-a:čestitampa po pamet zj
Ful mal ur (no, jst sm mel 22 :P )
pol pa jest zmagam kdo jih je imel največ..52!naredila pa v prvo
Policist je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Velik bolj varni vozniki se mi zdijo tisti ki so vsaj enkrat padl pa imajo vec kot 30ur.
To je pa trditev v stilu tistih, ki so trdili, da novinci na forumu nimajo pametnih izjav, tisti, ki so pa že objavili 1000 in več prispebvkov pa vedo vse.
Daco je napisal/-a:Kar se pa tice postov... ti gre v nos kerjih imajo nekateri cez 1000 ti pa se 50 ne? Naj te ne skrbi, jst si mnenja o ljudeh ne ustvarjam po stevilu postov ampak po vsebini. Tut ti jih bos imel 1000 in vec, ce bos aktivno sodeloval na forumu dalj casa in delil svoje znanje z nami in ga prejemal od nas... zato pa je forum
P.S. Prides na srecanje jutri? Se mormo spoznat... :P
Daco je napisal/-a:Policist, mogoce pa tut ne. Tisti, ki je padel zaradi ene napake recimo. Grem skoraj stavit, da take napake vec nikoli v zivljenju nebo naredil, ker ga je enkrat ze stala izpita.
Jst sem naredil v drugo, ker sem naredil eno cist glupo in nepotrebno napako 300 metrov pred rosko, ko bi moral ze parkirat. Take napake vem, da nikoli vec ne naredim! Mi je ostala globoko v spominu. Sicer res da ni minilo veliko odkar sem delal izpit (jesen 98 ), a vseeno. S tem ne mislim, da tisti ki naredijo v prvo neznajo. Sej drugace nebi naredili izpita. Sam ne mores pa reci, da nekdo, ki pade enkrat ali dvakrat pa to zaradi nekih banalnih napak in sicer cisto dobro vozi, da ga to ne izuci.
Kar se pa tice postov... ti gre v nos kerjih imajo nekateri cez 1000 ti pa se 50 ne? Naj te ne skrbi, jst si mnenja o ljudeh ne ustvarjam po stevilu postov ampak po vsebini. Tut ti jih bos imel 1000 in vec, ce bos aktivno sodeloval na forumu dalj casa in delil svoje znanje z nami in ga prejemal od nas... zato pa je forum
P.S. Prides na srecanje jutri? Se mormo spoznat... :P
Nu-NRG je napisal/-a:Policist je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Velik bolj varni vozniki se mi zdijo tisti ki so vsaj enkrat padl pa imajo vec kot 30ur.
To je pa trditev v stilu tistih, ki so trdili, da novinci na forumu nimajo pametnih izjav, tisti, ki so pa že objavili 1000 in več prispebvkov pa vedo vse.
Rekel sem zdijo. Temu ni nujno tako. Nism rekel da tisti ki naredi z 10imi urami da je slab voznik!!!! pa to ni res kam gre to ..
In predvsem nikol nisem rekel, da nekdo ki ima 10 postov da nic ne ve! Jao boze.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov