Debate, ki niso vezane na ostala področja...

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe apr 16, 2004 1:27 pm

moja kolegica-čez 215

darwin
Uporabnik

Re: NAREDIL IZPIT

Napisal/-a darwin Pe apr 16, 2004 1:31 pm

johnyr je napisal/-a:
darwin je napisal/-a:Dons sm pa izpolnu življenjski cilj

Pol pa nimaš za kej več živet. Svojci te bodo pogrešali, ko boš ti delal izpit za kočijo v večnih loviščih. Good bye my friend Rest In Peace :hi

No no, sej mam še druge življenjske cilje tut, sam ta je biu tist, k sm ga tapruga lohk izpolnu. Bom še mal zemljo tlaču (upam).

prinzigor je napisal/-a:
pol bi pa se debato mal raztegnu, k se mi zdi da se govorice ukol širjo! torej ne rabiš met vsaj 30, 40, 50 ur da gres na glavno?

Torej, ti povem iz prve roke. K se greš prjavt na glavno, morš met sabo Evidenčni karton vožnje, kjer preverjo samo to, če imaš že narejeno 15. vajo (društvena). Pol dobiš datum in do takrt pač normaln vozš, al pa ne, če že znaš in ko prideš na glavno, po novem zakonu, un tip od komisije Evidenčnega kartona vožnje sploh ne vidi. Tko, da ne ve, a maš narjenih 10 al 100 ur, kar je po eni strani edino pravilno, sej je blo včasih, da če nisi mel vsaj X ur, si že apriori padu.
Sicer pa tut glede Ljubljane, mislm, da če se pač nek naučiš vozt itak znaš. Jst sm se učer mal po Lublani furou, k sm šou do ene sošolke, pa mi je blo čist navadn. Isto sranje, k v Kranu, tko, da mislm, da bi u Lublani naredu z istmu številam ur.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
|T|E|O|
Nov uporabnik

Kraj: Šempeter pri Gorici

Napisal/-a |T|E|O| Pe apr 16, 2004 1:32 pm

Zok je napisal/-a:
CM je napisal/-a:čestitam :D pa po pamet zj

Ful mal ur (no, jst sm mel 22 :P )

pol pa jest zmagam kdo jih je imel največ..52! :D naredila pa v prvo

moja sekica - 60. 8)

Jao, ma kolko sta pa vidva plačala za izpit? :D :D
Slika

Uporabniški avatar
HMX
Novinec

Kraj: Radlje Ob Dravi

Napisal/-a HMX Pe apr 16, 2004 1:37 pm

Izpit še ni nič!!! Sedaj pride praksa :wink:
Pa veliko sreče in lepih trenutkov pri vožnji!

CM
Novinec

Napisal/-a CM Pe apr 16, 2004 1:39 pm

|T|E|O| je napisal/-a:
Zok je napisal/-a:

moja sekica - 60. 8)

Jao, ma kolko sta pa vidva plačala za izpit? :D :D

jst sm okol 200-250k

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Pe apr 16, 2004 1:39 pm

Ja prakse pa delat v Italijo :lol:
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Re: NAREDIL IZPIT

Napisal/-a Daco Pe apr 16, 2004 1:57 pm

darwin je napisal/-a:Sicer pa tut glede Ljubljane, mislm, da če se pač nek naučiš vozt itak znaš. Jst sm se učer mal po Lublani furou, k sm šou do ene sošolke, pa mi je blo čist navadn. Isto sranje, k v Kranu, tko, da mislm, da bi u Lublani naredu z istmu številam ur.

Ne da bi ti oporekal znanje... sam tko ti povem. V Ljubljano po Celovški pa do sošolke ni noben problem. Sam, ko si pa v avtošoli in na izpitni vožnji pa imajo v Ljubljani sto in eno krizisce, s takimi in drugacnimi posebnostmi in te lovijo na cake. In instruktor te ponavadi ne spusti na glavno voznjo, preden z njim ne opravis vseh teh "kriticnih tock". Tko da je mal preuranjeno trdit, da bi verjetno v Ljubljani porabil isto stevilo ur kot drugje. Mislim, da je potrebno vsaj 5 ur pristeti, ce nic drugega zaradi prometa. Je pa tudi v Ljubljani mozno narediti izpit z manj kot 30 urami. Sam te na izpitni voznji cukasto gledajo in si mislijo kako ga bom vrgel... :roll: ...sam ce odpeljes brez napak, nimajo osnove za to :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Pe apr 16, 2004 2:19 pm

Se strinjam... lahko pa dokažeš nasprotno Darwin in se greš na roško prijavit še enkrat, pa še eno vožnjo odpel po "tapravi progi". Po možnosti v sredo ob 14h, ko je 80% ljubljane na cesti. BTW... 38 ur pri meni, naredil iz prve
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe apr 16, 2004 2:38 pm

51,1x fuknil, inštruktor nenormalno nabijal gor ure, dobil vse povrnjeno od države :wink:

se pa strinjam da je v lj najtežje narediti izpit... od punce teta ga je na ptuju delala in je naredila z 24 urami z tem da ji je na glavni 3x crknil pri vožnji naprej in ne na klancu...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Pe apr 16, 2004 2:51 pm

Hja Ljubljana ima zelo zvita križišča. Mi pa najbolj najeda folk k misljo, da so boga za j***a prjel, k so nardil izpit z manj kot 20 ur, delal pa soga na vasi.
No jst sm mel 30 ur, naredu pa sm u prvo. V komisiji pa sem mel Vesno vsi govorijo da je zmaj, men se je pa prov fajn zdela (faca)...

lp
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe apr 16, 2004 5:15 pm

Vsekakor srecno pa veliko varnih KM in nic neumnosti.
Jaz pa sem izpit naredil z 39 urami ce se ne motim v tretje.
Velik bolj varni vozniki se mi zdijo tisti ki so vsaj enkrat padl pa imajo vec kot 30ur.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Policist Pe apr 16, 2004 5:20 pm

Jaz sem mel 17to uro izpitno vožnjo, pa iz prve naredil.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist Pe apr 16, 2004 5:25 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Velik bolj varni vozniki se mi zdijo tisti ki so vsaj enkrat padl pa imajo vec kot 30ur.

To je pa trditev v stilu tistih, ki so trdili, da novinci na forumu nimajo pametnih izjav, tisti, ki so pa že objavili 1000 in več prispebvkov pa vedo vse.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Pe apr 16, 2004 5:31 pm

čestitam za izpit
jest mam jutr ob sedmih :roll: 8. in 9. uro vožnje

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe apr 16, 2004 5:42 pm

Policist je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Velik bolj varni vozniki se mi zdijo tisti ki so vsaj enkrat padl pa imajo vec kot 30ur.

To je pa trditev v stilu tistih, ki so trdili, da novinci na forumu nimajo pametnih izjav, tisti, ki so pa že objavili 1000 in več prispebvkov pa vedo vse.

Rekel sem zdijo. Temu ni nujno tako. Nism rekel da tisti ki naredi z 10imi urami da je slab voznik!!!!
In predvsem nikol nisem rekel, da nekdo ki ima 10 postov da nic ne ve!
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Pe apr 16, 2004 6:21 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe apr 16, 2004 5:44 pm

Policist, mogoce pa tut ne. Tisti, ki je padel zaradi ene napake recimo. Grem skoraj stavit, da take napake vec nikoli v zivljenju nebo naredil, ker ga je enkrat ze stala izpita.

Jst sem naredil v drugo, ker sem naredil eno cist glupo in nepotrebno napako 300 metrov pred rosko, ko bi moral ze parkirat. Take napake vem, da nikoli vec ne naredim! Mi je ostala globoko v spominu. Sicer res da ni minilo veliko odkar sem delal izpit (jesen 98 ), a vseeno. S tem ne mislim, da tisti ki naredijo v prvo neznajo. Sej drugace nebi naredili izpita. Sam ne mores pa reci, da nekdo, ki pade enkrat ali dvakrat pa to zaradi nekih banalnih napak in sicer cisto dobro vozi, da ga to ne izuci.

Kar se pa tice postov... ti gre v nos kerjih imajo nekateri cez 1000 ti pa se 50 ne? Naj te ne skrbi, jst si mnenja o ljudeh ne ustvarjam po stevilu postov ampak po vsebini. Tut ti jih bos imel 1000 in vec, ce bos aktivno sodeloval na forumu dalj casa in delil svoje znanje z nami in ga prejemal od nas... zato pa je forum ;)

P.S. Prides na srecanje jutri? Se mormo spoznat... :P

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe apr 16, 2004 5:50 pm

Daco je napisal/-a:Kar se pa tice postov... ti gre v nos kerjih imajo nekateri cez 1000 ti pa se 50 ne? Naj te ne skrbi, jst si mnenja o ljudeh ne ustvarjam po stevilu postov ampak po vsebini. Tut ti jih bos imel 1000 in vec, ce bos aktivno sodeloval na forumu dalj casa in delil svoje znanje z nami in ga prejemal od nas... zato pa je forum ;)

Ceprav morm rect, da sem zadne case zelo zanemarjal forum ;)
Ni bilo casa ipd.
Kar pa se tice postov, je je slo kar nekaj tudi po PM, in pa ce je tolk bd da imam tolk postov potem bi maky-a mogl lincat pa iz koze dat? (Brez zamere maky ;))

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist Pe apr 16, 2004 6:03 pm

Daco je napisal/-a:Policist, mogoce pa tut ne. Tisti, ki je padel zaradi ene napake recimo. Grem skoraj stavit, da take napake vec nikoli v zivljenju nebo naredil, ker ga je enkrat ze stala izpita.

Jst sem naredil v drugo, ker sem naredil eno cist glupo in nepotrebno napako 300 metrov pred rosko, ko bi moral ze parkirat. Take napake vem, da nikoli vec ne naredim! Mi je ostala globoko v spominu. Sicer res da ni minilo veliko odkar sem delal izpit (jesen 98 ), a vseeno. S tem ne mislim, da tisti ki naredijo v prvo neznajo. Sej drugace nebi naredili izpita. Sam ne mores pa reci, da nekdo, ki pade enkrat ali dvakrat pa to zaradi nekih banalnih napak in sicer cisto dobro vozi, da ga to ne izuci.

Kar se pa tice postov... ti gre v nos kerjih imajo nekateri cez 1000 ti pa se 50 ne? Naj te ne skrbi, jst si mnenja o ljudeh ne ustvarjam po stevilu postov ampak po vsebini. Tut ti jih bos imel 1000 in vec, ce bos aktivno sodeloval na forumu dalj casa in delil svoje znanje z nami in ga prejemal od nas... zato pa je forum ;)

Ja to se strinjam s tabo, da take napake ne boš več naredil. Ampak Nu-NRG-jeva izjava se mi ni zdela najbolj na mestu. To da te napaka ne izpitni vožnji izuči se popolnoma strinjam, ampak zaradi tega nisi nič bolj varen voznik. Vsi vemo, kako se vozi v avtošoli in na izpitnih vožnjah in kako v dejanskem življenju. S tem ne mislim nobenega kritizirat, ampak se dobi določen procent osebkov (sej to je blo na tem forumu že velikokrat povedano), ki mislijo da držijo boga za j***a, ko dobijo tisto knjižico in samo gasa in dolge luči. To pa ne glede na to koliko ur so imeli v avto šoli in kolikokrat so opravljali vozniški izpit.

Kar se tiče postov se pa sploh ne sekiram. Ker če bi jih hotel imet več kot drugi, bi se v vsako debato vključil in jih nabijal brezveze, kar p ni v mojem in niti v interesu drugih uporabnikov foruma. Vključujem se pač le v tiste, katere me zanimajo in v katerih lahko komu kaj svetujem.

Na srečanje pa me ne bo, ker mam jutri cel dan službo.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Policist
Novinec

Napisal/-a Policist Pe apr 16, 2004 6:06 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Policist je napisal/-a:

Rekel sem zdijo. Temu ni nujno tako. Nism rekel da tisti ki naredi z 10imi urami da je slab voznik!!!! pa to ni res kam gre to ..
In predvsem nikol nisem rekel, da nekdo ki ima 10 postov da nic ne ve! Jao boze.

Ko sem omenil to o postih, nisem mislil konkretno nate, ampak na NEKATERE, ki so to v eni od tem govorili. Moram pa reči, da sem spregledal tvojo besedo "zdijo", ker če ne verjetno tistega posta ne bi napisal. Se opravičujem če sem te s tem užalil.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Pe apr 16, 2004 6:17 pm

Nu-NRG se cist strinjam s tabo. Tut jst sem imel vmes obdobja, ko v mesecu nisem enega posta napisal. Pa marsikaj se da dogovoriti tudi po PM. Ko rabim pomoc, mi je cist vseen a mi svetuje maky s 5000 posti al Policist s 50. Vazno je, da si pomagamo. ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov