Kiri je napisal/-a:Lep pozdrav!
...pleh je kot s papirja in ko se že samo malo rukneš kam bo lukna,
se se spomnim...takrat pred grosupljem

zvite tablice & swifta

(pa brez zamere

dobek je napisal/-a:Kiri je napisal/-a:Lep pozdrav!
...pleh je kot s papirja in ko se že samo malo rukneš kam bo lukna,
se se spomnim...takrat pred grosupljem![]()
zvite tablice & swifta![]()
(pa brez zamere)
makz je napisal/-a:No pa se jestkar se tice pleha je res da je mehk sam ce pazs....
avto leti k sneta skira... mam pa jest tud spuscenga pa 195/45/15 pa se ful dobr drzi oz. je zelo dobra lega na cesti. mam pa gti-ja s 110km(sportne odmicne, filter sportn pa skor itak nc ne da
) tko da ce te kj zanima prasi se
monster_d je napisal/-a:Stratus_ je napisal/-a:pozdrav!
aja meu je pa en kolega 1.3 75 km se mi zdi in je ful luštn avto..gre pa prbližn tulk kukr opel astra 1.4 75 km...
Ce si mislo swifta 1.3 ma navadn 68km, 1.3gti pa 101km
erixon je napisal/-a:Sicer sem nov na tem forumu, ampak bi tudi jaz lahko kaj povedal o swiftu. Ker sem namreč lastnik enega 1.3 z opremo od GTI-ja. Stvar je takale: zgleda zelo lepo, potegne tudi zelo dobr (sploh gti) ampak je potrebno paziti na par stvari. Pri swiftih je standarden problem rjavenje dna oz. podvozja, kar se da rešiti z pravo zaščito. Drug problem so končniki in homokinetični zglobi spredaj. Moj ma 150 k. km pa bom moral kr kmalu menjat oba homokinetična zgloba spredaj... Sem menjal tudi že par ležajev (zadnji je z delom 5 kSIT)
Moj nasvet je takle: če dobiš enega zelo lepega, pa če mehanika štima (nobenih čudnih zvokov) potem je v redu. Če ne pa ne. Absolutno je pa potrebno poskrbet za prave gume, ker boš drugače končal tam kjer nočeš.
LP
e.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov