Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Po maj 03, 2004 8:56 pm

VIdu 4 s takimi tablicami, vse so imele gor KR...A poj kraj ostane

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Po maj 03, 2004 9:01 pm

Kukr jst vem se vozniska pa pasus pa osebne menjajo sele z 1 septmbrom in mislim da tablice tut takrat...sej lahko se motm...kr neku ugibam zdej;) Drgac bos pa pomoje meu lah tastare tablice gor...sej ce gledas italjane al pa nemce tut nimajo se vsi novih tablic pa ceprou so ze od zacetka EU ;) Kar se pa tice SLO nalepke pa jst mislim da sploh ni potrebna sej ti ze na tablci pise da si iz SLO! No sej to so sam moja mnenja...tko da ne me za besedo drzat;)

LP
Zm3-D3n

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Po maj 03, 2004 9:04 pm

CockroaC je napisal/-a:Danes sem jaz tut že 2 vido z eu tablicami.

anche io

Uporabniški avatar
lunanai
Nov uporabnik

Kraj: kamnik

Napisal/-a lunanai Po maj 03, 2004 9:34 pm

Zm3-D3n je napisal/-a:Kukr jst vem se vozniska pa pasus pa osebne menjajo sele z 1 septmbrom in mislim da tablice tut takrat...sej lahko se motm...kr neku ugibam zdej;) Drgac bos pa pomoje meu lah tastare tablice gor...sej ce gledas italjane al pa nemce tut nimajo se vsi novih tablic pa ceprou so ze od zacetka EU ;) Kar se pa tice SLO nalepke pa jst mislim da sploh ni potrebna sej ti ze na tablci pise da si iz SLO! No sej to so sam moja mnenja...tko da ne me za besedo drzat;)

LP
Zm3-D3n

osebni dokumenti veljajo do poteka veljavnosti, ker so na njih naredili le t.i. lepotne spremembe;prometne bodo menjal pri naslednji reg.;
TAKE IT EASY!!!!!!
L.P.LUNA-NAI

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Re: A kdo misl menjat registrske tablice

Napisal/-a _BANDIT_ Po maj 03, 2004 9:40 pm

maky je napisal/-a:
mevden je napisal/-a:a bo kdo ze menju tablice zdej ko bomo v Evropi :) , ceprav se za zdej ni obvezno. ampak enkrat bomo tko al tko moral zamenjat. nove naj bi ble 7700 sit. jst upam da bom zadnji slovenc v Sloveniji ki bo mel stare gor cimveč casa :D

bom zamenju ker si bom najbrž dal tablico MAKY delat :wink:

Hmmmm, ne vem, če je to pametno...

Kolikor sem jest seznanjen s tem, so naredili sedaj še eno spremembo in sicer, da tablica ostaja z avtomobilom in ne več z lastnikom.

Se pravi, da če boš dal narediti tablico recimo MAKY..., da bo šla potem, ko boš avto prodal, naprej z njim.

Nisem ziher, sem pa slišal nekaj na to temo. A kdo ve kaj več?
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Po maj 03, 2004 9:53 pm

perimund je napisal/-a:
Skull23 je napisal/-a:Js bom počakal da sprejmejo nov zakon ker nočem met okraja napisanega gor.

jest tud"!

A se sramujete svojih krajev??? Jest bi pa še ulco napisal, če bi se jo dalo!

Naj se ve s kje sem doma!

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Po maj 03, 2004 9:57 pm

__PAJSAR__ je napisal/-a:
maky je napisal/-a:
mevden je napisal/-a:a bo kdo ze menju tablice zdej ko bomo v Evropi :) , ceprav se za zdej ni obvezno. ampak enkrat bomo tko al tko moral zamenjat. nove naj bi ble 7700 sit. jst upam da bom zadnji slovenc v Sloveniji ki bo mel stare gor cimveč casa :D

Kolikor sem jest seznanjen s tem, so naredili sedaj še eno spremembo in sicer, da tablica ostaja z avtomobilom in ne več z lastnikom.

Se pravi, da če boš dal narediti tablico recimo MAKY..., da bo šla potem, ko boš avto prodal, naprej z njim.

Izjeme so tablice po naročilu! Te ostanejo lastniku.

Sicer mi pa ni jasno, kako bodo šle tablice z avtom naprej, če ga boš naprimer iz regiej NM prodal v MB in podobno... potem se bodo pa štajerci vozil z dolenjskimi tablicami??? Jest bom svojo kr obržal - če ne drugače jo bom pa dal uničit, in delat po naročilu (isto kot bi dal ime gor) in mel isto naprej. :)

lp

Prosko
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po maj 03, 2004 10:06 pm

prosko002 je napisal/-a:
perimund je napisal/-a:
Skull23 je napisal/-a:Js bom počakal da sprejmejo nov zakon ker nočem met okraja napisanega gor.

jest tud"!

A se sramujete svojih krajev??? Jest bi pa še ulco napisal, če bi se jo dalo!

Naj se ve s kje sem doma!

lp

Prosko

A misliš. da me je sram napisat, da sem koprčan in da mam bajto s pogledamo na cel tržaški zaliv, na celo Slovensko obalo in na polovico Italije? Fora je v tem, da mam že cel avto popraskan, ker mam tablico KP v LJ. :evil: Samo in izključno zaradi tega bom takrat menjal tablico.

Prosko002: Custom tablice bojo šle z lastnikom custom tablic, navadne tablice pa bojo ostale na avtu.

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Po maj 03, 2004 10:23 pm

prosko002 je napisal/-a:
__PAJSAR__ je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

Izjeme so tablice po naročilu! Te ostanejo lastniku.

Sicer mi pa ni jasno, kako bodo šle tablice z avtom naprej, če ga boš naprimer iz regiej NM prodal v MB in podobno... potem se bodo pa štajerci vozil z dolenjskimi tablicami??? Jest bom svojo kr obržal - če ne drugače jo bom pa dal uničit, in delat po naročilu (isto kot bi dal ime gor) in mel isto naprej. :)

lp

Prosko

Ja saj si sam napisal, da ne bo več regijskih oznak :D
Tako, da potem to ne bo problem. :wink:

LP
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Po maj 03, 2004 10:50 pm

a jst dobim novo prometno k jo grem zdj rihtat, ker so mi spizdil prejšnjo :?: pa vidu sm dost novih tablic, corso, golf2...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To maj 04, 2004 7:26 am

Krajevne oznake bodo ukinili sele s sprejetjem novega zakona (predvidoma 1.5.2005). Takrat bo tudi stopilo v veljavo to, da so tablice vezane na vozilo (izjeme so tablice po narocilu). Zdaj to se nebi bilo smiselno zaradi razlogov, ki ste jih ze omenili (MB table v Postojni, LJ table v Murski Soboti itd... :))
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

drejc
Novinec

Napisal/-a drejc To maj 04, 2004 7:32 am

No moja punca je včeri registrirala avto. Dobila je EU tablice, ki so po mojem mnenju grše kot prejšnje, vse ostalo pa je enako, tud prometna. Razlika je še v tem, da so podražili zavarovanje, ampak samo za tiste, ki niso imeli zelene karte, z drugim besedam, prisilili so nas, da vzameš zeleno karto :D

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa To maj 04, 2004 8:19 am

drejc je napisal/-a:No moja punca je včeri registrirala avto. Dobila je EU tablice, ki so po mojem mnenju grše kot prejšnje, vse ostalo pa je enako, tud prometna. Razlika je še v tem, da so podražili zavarovanje, ampak samo za tiste, ki niso imeli zelene karte, z drugim besedam, prisilili so nas, da vzameš zeleno karto :D

sam fak kako so lahk to nerdil ej!!!! enostavno so oni podražil za 11% kokr je bla pač prej zelene karta. in zdej če nisi nikol rabu zelene karte jo boš zdej vseen mogu plačat. kaj pa če maš motor pa nimaš namena it čez mejo??!!! haloo banda so ej

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To maj 04, 2004 8:55 am

Jah zdej mej ni :P
Sedaj smo zivimo v Evropi! 8) :mrgreen:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

sejbo
Nov uporabnik

Napisal/-a sejbo To maj 04, 2004 2:01 pm

maky je napisal/-a:
BY_JOVICH je napisal/-a:mene pa zanima kolko pa stane če hočeš imeti svoj napis oz kok moraš doplačat???

do sedaj je blo 30000 za doplačat pa 2-3 tedne za čakat :wink:

mislm da je 9 kratna cena navadne

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK To maj 04, 2004 2:35 pm

Župa je napisal/-a:
drejc je napisal/-a:No moja punca je včeri registrirala avto. Dobila je EU tablice, ki so po mojem mnenju grše kot prejšnje, vse ostalo pa je enako, tud prometna. Razlika je še v tem, da so podražili zavarovanje, ampak samo za tiste, ki niso imeli zelene karte, z drugim besedam, prisilili so nas, da vzameš zeleno karto :D

sam fak kako so lahk to nerdil ej!!!! enostavno so oni podražil za 11% kokr je bla pač prej zelene karta. in zdej če nisi nikol rabu zelene karte jo boš zdej vseen mogu plačat. kaj pa če maš motor pa nimaš namena it čez mejo??!!! haloo banda so ej

lp

no tuki je se ena fora...ta podrazitev 11% procentov bo nadomestila zeleno karto samo za drzave eu! za po eu torej naus vec rabu zelene karte ker bo ze v ceni zavarovanja...ce bos sou pa izven eu bo pa treba spet kupt zeleno karto-recimo ce gres na hrvasko! jah zavarovalnce bodo vedno sluzle... :roll:

tablce zdele menjat je pa mal nesmiselno ker bodo itak kmal nove prsle...no edin ce pac nov avto kups...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG To maj 04, 2004 3:39 pm

Prej se je en mimo peljal ..
EU grb potem Kraj grb kraja in registrska.
To sm vidu gor. Aja pa bedna crna obroba. Fejjjjj! Mi je zelena bolj vseci ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
NoName
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoName Sr maj 05, 2004 2:30 pm

evo... nove tablice...
Klik!
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr maj 05, 2004 3:23 pm

moja bodoča tablica:

LJ-F**K-EU

Dani
Uporabnik

Napisal/-a Dani Sr maj 05, 2004 3:31 pm

So mi stare bl usec, jih bom mel dokler lahko :wink:
Vrni se na Splošna debata