Zm3-D3n je napisal/-a:Kukr jst vem se vozniska pa pasus pa osebne menjajo sele z 1 septmbrom in mislim da tablice tut takrat...sej lahko se motm...kr neku ugibam zdej;) Drgac bos pa pomoje meu lah tastare tablice gor...sej ce gledas italjane al pa nemce tut nimajo se vsi novih tablic pa ceprou so ze od zacetka EUKar se pa tice SLO nalepke pa jst mislim da sploh ni potrebna sej ti ze na tablci pise da si iz SLO! No sej to so sam moja mnenja...tko da ne me za besedo drzat;)
LP
Zm3-D3n
maky je napisal/-a:mevden je napisal/-a:a bo kdo ze menju tablice zdej ko bomo v Evropi, ceprav se za zdej ni obvezno. ampak enkrat bomo tko al tko moral zamenjat. nove naj bi ble 7700 sit. jst upam da bom zadnji slovenc v Sloveniji ki bo mel stare gor cimveč casa
bom zamenju ker si bom najbrž dal tablico MAKY delat
perimund je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Js bom počakal da sprejmejo nov zakon ker nočem met okraja napisanega gor.
jest tud"!
__PAJSAR__ je napisal/-a:maky je napisal/-a:mevden je napisal/-a:a bo kdo ze menju tablice zdej ko bomo v Evropi, ceprav se za zdej ni obvezno. ampak enkrat bomo tko al tko moral zamenjat. nove naj bi ble 7700 sit. jst upam da bom zadnji slovenc v Sloveniji ki bo mel stare gor cimveč casa
Hmmmm, ne vem, če je to pametno...
Kolikor sem jest seznanjen s tem, so naredili sedaj še eno spremembo in sicer, da tablica ostaja z avtomobilom in ne več z lastnikom.
Se pravi, da če boš dal narediti tablico recimo MAKY..., da bo šla potem, ko boš avto prodal, naprej z njim.
Nisem ziher, sem pa slišal nekaj na to temo. A kdo ve kaj več?
prosko002 je napisal/-a:perimund je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Js bom počakal da sprejmejo nov zakon ker nočem met okraja napisanega gor.
jest tud"!
A se sramujete svojih krajev??? Jest bi pa še ulco napisal, če bi se jo dalo!
Naj se ve s kje sem doma!
lp
Prosko
prosko002 je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:maky je napisal/-a:mevden je napisal/-a:a bo kdo ze menju tablice zdej ko bomo v Evropi, ceprav se za zdej ni obvezno. ampak enkrat bomo tko al tko moral zamenjat. nove naj bi ble 7700 sit. jst upam da bom zadnji slovenc v Sloveniji ki bo mel stare gor cimveč casa
Hmmmm, ne vem, če je to pametno...
Kolikor sem jest seznanjen s tem, so naredili sedaj še eno spremembo in sicer, da tablica ostaja z avtomobilom in ne več z lastnikom.
Se pravi, da če boš dal narediti tablico recimo MAKY..., da bo šla potem, ko boš avto prodal, naprej z njim.
Nisem ziher, sem pa slišal nekaj na to temo. A kdo ve kaj več?
Izjeme so tablice po naročilu! Te ostanejo lastniku.
Sicer mi pa ni jasno, kako bodo šle tablice z avtom naprej, če ga boš naprimer iz regiej NM prodal v MB in podobno... potem se bodo pa štajerci vozil z dolenjskimi tablicami??? Jest bom svojo kr obržal - če ne drugače jo bom pa dal uničit, in delat po naročilu (isto kot bi dal ime gor) in mel isto naprej.
lp
Prosko
drejc je napisal/-a:No moja punca je včeri registrirala avto. Dobila je EU tablice, ki so po mojem mnenju grše kot prejšnje, vse ostalo pa je enako, tud prometna. Razlika je še v tem, da so podražili zavarovanje, ampak samo za tiste, ki niso imeli zelene karte, z drugim besedam, prisilili so nas, da vzameš zeleno karto
Župa je napisal/-a:drejc je napisal/-a:No moja punca je včeri registrirala avto. Dobila je EU tablice, ki so po mojem mnenju grše kot prejšnje, vse ostalo pa je enako, tud prometna. Razlika je še v tem, da so podražili zavarovanje, ampak samo za tiste, ki niso imeli zelene karte, z drugim besedam, prisilili so nas, da vzameš zeleno karto
sam fak kako so lahk to nerdil ej!!!! enostavno so oni podražil za 11% kokr je bla pač prej zelene karta. in zdej če nisi nikol rabu zelene karte jo boš zdej vseen mogu plačat. kaj pa če maš motor pa nimaš namena it čez mejo??!!! haloo banda so ej
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov