Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Pe maj 07, 2004 4:53 pm

Jao eni znate nalagat!
Sicer ne vem kaj imate od tega, da si take in podobne zgodbice zmišljujete :roll:
Se grem stavt, da tele Faker (BTW: full lep nick) še izpita nima. :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe maj 07, 2004 4:59 pm

mene je pa zadnjič yugo prehitel pa sm samo 280km/h vozu :P
aja pa v yugotu jih je blo 8 :P

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 5:06 pm

To o nalaganju in delanju norca nebi komentiru, zakaj bi trošu svoj cajt s tem, da nabijam poste v 3 p.m. Če kir ne verjame naj ne, tudi vam lahko pokaze yugo svoje zobe :wink:

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 5:08 pm

Aja na kulturneza, da nimam izpita verjetno ga mam del cajta kot on. :) l.p.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe maj 07, 2004 5:14 pm

Po cem sklepas da imas dalj casa izpit, ce je pa tist yugo sviiizzz mim in se od samega zacudenja zihr nisi gledal kdo vozi.

Bela cesta se bo treba bati kaksnih yugov na tistem koncu AC, ker zna biti kaka providia.
SlikaSlika

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 5:26 pm

Nism govoru o izpitu in vozniku yuga, ampak sm odgovoru na provokacijo enga izmed forumovcev. Kaj a tga yugiča res noben ne pozna, ker me full zanima ka vse ma tip predelan :?:
(kolegu z integro še zdej nč jasn :roll: )

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Pe maj 07, 2004 5:28 pm

faker je napisal/-a:Nism govoru o izpitu in vozniku yuga, ampak sm odgovoru na provokacijo enga izmed forumovcev. Kaj a tga yugiča res noben ne pozna, ker me full zanima ka vse ma tip predelan :?:
(kolegu z integro še zdej nč jasn :roll: )

brabus ga je predelu :P
ma pa W12 mašino pa biturbo je :P

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 Pe maj 07, 2004 5:44 pm

Saj ne rečem, da se Yugota ne da predelat, da bi šel 230+ (realno ne po števcu). Samo če bi bil tak Yugo v SLO bi se to že razvedelo po forumih. Pa najverjetneje nista bila samo vidva s kolegom in ta Yugo na avtocesti. Tako, da bi ga moral skoraj 100% videti še nekdo, ki bi to napisal na enem od forumov. :roll:

Pa tudi tvoj način pisanja ne kaže na posebno zrelost, vsaj v prvih postih. :roll:

Seveda, lahko pa da se motim!

LP
Slika

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 5:54 pm

Motit se je človešk, za mojo osebno zrelost pa ni treba skrbet. jst povem to kar vidm in ne kvasim praznih buč ane :evil:

Uporabniški avatar
Matjaz86
Novinec

Napisal/-a Matjaz86 Pe maj 07, 2004 5:55 pm

Moj komentar: n1 8)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe maj 07, 2004 6:00 pm

Ja no tezko da bi stevec ne vem koliko lagal, ker ce je integri kazal 235 potem se je tale yugo moral peljati 240+ ( seveda po stevcu ) da je sel mimo. Oz da je dol butnu ta japonski sekret :P :mrgreen: Se pravi hitrost je bila krepko cez 200+, ker pomoje integri ne laze stevec za 100km/h. :wink:

A kdo kupi Zlatkota, monsta ti mi pa zrihtaj enga yugota. Slika

Me pa cudi da se monsta ni se nic oglasil v tej temi, da bi jo spregledal tezko saj je verjetno skozi med prvih 10. faker a ti kaj ves o tem 8)
SlikaSlika

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 6:04 pm

ma sej jst te monstre niti ne poznam tak da jz ne vem kje je :lol: ma pa zgleda yugota k vi tok skoz o njem govorite :D sam to glede honde pa cekreta je blo pa kr mal grdo :-P sej men se zdi to tud blazno smešno sam kolega pa... je kr mal zadržan :oops:

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams Pe maj 07, 2004 6:23 pm

Če bi se pa tolk pelu, bi pa verjetno ti kak rezervni del dobu v glavo, če bi te prehitu :lol:

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 6:34 pm

ja sam midva nisva dobla nč u glavo :D sm vam pa pozabu povedat da je bla tablca NM sam cifre si pa nism zapovnu pa grba tud ne :lol: :lol: :lol:
sam zej me pa zanima k so tak avto sploh na cesto spravl zarad homologacije pa to :?: :?: :?:

bravo hgt
Nov uporabnik

Napisal/-a bravo hgt Pe maj 07, 2004 6:41 pm

[. Oz da je dol butnu ta japonski sekret :

Ta tvoj " ZLKATKO" japonskemu sekretu,kot si ze rekel,se do kolen ne seze!!
HONDA je ZAKON!

Uporabniški avatar
LaserJaMM
Novinec

Napisal/-a LaserJaMM Pe maj 07, 2004 6:44 pm

Fantje namest da si kartatuje lepte po avtih si raj števce k ne lažejo spedenite :mrgreen:
Cuore Sportivo

faker
Nov uporabnik

Napisal/-a faker Pe maj 07, 2004 7:00 pm

Hitrost po števcih je bila zmerjena z različnimi avti, tako, da nekga velkega odstopanja honda nima :? (nč skrbet). Kar se pa tatujev tiče je to stvar posameznika, kolegova je črna in nima poleg 17" in ornk rora čist nč gor navesen :) .

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Pe maj 07, 2004 7:13 pm

honda je kr vredu avto,sam jurgo je pa še bolši če je W12 biturbo ane Cuore Sportivo :lol:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe maj 07, 2004 7:26 pm

Eto mene :D
Se opravicujem da ze prej nisem vido zadeve, sam sem menjaval fedre in pa amortizerje pa se je kr fajn zavlekl :-P

Glede 230, hehe zakaj pa ne, cisto verjamem da je mozn

yugo z 100km mora it 200!
Zakaj se pol nebi 230 leto???

Sicr pa je nedolgo casa nazaj v v lj bil en yugo z masino od integralke...
itd... Lahko tut Zoranwagen potrdi, sicr mi je to on povedal osebno nisem ga zal uspel videt... Baje tudi en z mb dela si integralko v jugota...

Aja pa se to da dodam!
Od liskota enga kolega so policaji slikal nekaj cez 200je blo na sliki ce se nemotim mislim da tocno 204km/h je pa bila 65-ka... torej zakaj se nebi pol se dalo it par 10km vec?

Hehe, ostajam zvest crveni zastavi :D :lol:
lp

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe maj 07, 2004 7:36 pm

X-Hair je napisal/-a:. Bela cesta se bo treba bati kaksnih yugov na tistem koncu AC, ker zna biti kaka providia.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ej folk mene glava peče tko nakladate Faker pa si 1000% da veš kšen je Yugo po obliki ker mam pomislek da ne poznaš avtomobilov ej Yugo 200+ km/h :-P :-P :-P
Ej poknu bom od smeha ej res ne več take vn metat sm skor umru od smeha res no vzdršte se takih izjav lepo prosim ker me pol želodec boli od smeha.
Aja Faker veš Yugo je takle
Slika
(Sory Yugo GTI ker sem si sposodu tvoj avto ampak temu Fakerju hočem pokazat kaj je Yugo.(
Aja Faker tut jst sm mel prej yugo gvx 65 od staršev sam pol je kmalu spustu dušo pa ti povem da o kšnih 200+ lahko samo sanjaš
AJA TI SI VERJETNO IMEL SAMO MOKRE SANJE pa si se pol vs moker zbudil ane to bo to
Sicer pa faker poglej si tegale yugota tuki na sliki pa si zapomni kšn je da ne boš pol še več neumnosti kvasu aja moderatorji dejte tole raj pod Smešni kotiček ker drugam ne spada.
Faker Tisto definitivno ni bil yugo ali pa ti živiš v iluzijah.Prid na tla prosim.
Aja morebitnem lastniku iluzijskega yugota prosim da se pokaže v Kopru da bomo vsi sam :shock: :shock: :shock: :shock:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov