X-Hair je napisal/-a:. Bela cesta se bo treba bati kaksnih yugov na tistem koncu AC, ker zna biti kaka providia.
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ej folk mene glava peče tko nakladate Faker pa si 1000% da veš kšen je Yugo po obliki ker mam pomislek da ne poznaš avtomobilov ej Yugo 200+ km/h
Ej poknu bom od smeha ej res ne več take vn metat sm skor umru od smeha res no vzdršte se takih izjav lepo prosim ker me pol želodec boli od smeha.
Aja Faker veš Yugo je takle
(Sory Yugo GTI ker sem si sposodu tvoj avto ampak temu Fakerju hočem pokazat kaj je Yugo.(
Aja Faker tut jst sm mel prej yugo gvx 65 od staršev sam pol je kmalu spustu dušo pa ti povem da o kšnih 200+ lahko samo sanjaš
AJA TI SI VERJETNO IMEL SAMO MOKRE SANJE pa si se pol vs moker zbudil ane to bo to
Sicer pa faker poglej si tegale yugota tuki na sliki pa si zapomni kšn je da ne boš pol še več neumnosti kvasu aja moderatorji dejte tole raj pod Smešni kotiček ker drugam ne spada.
Faker Tisto definitivno ni bil yugo ali pa ti živiš v iluzijah.Prid na tla prosim.
Aja morebitnem lastniku iluzijskega yugota prosim da se pokaže v Kopru da bomo vsi sam