obi je napisal/-a:Glede motoričnih sposobnosti in presojanja se bi lahko spustili še v dolge in zapletene debate. Samo vrašam te glede motoričnih sposobnosti ali je veliko moških na formou in s tem lahko rečem tudi jaz sposobnih delati kar nekaj stvari hkrati in jih vse dokončati v istem trenutko kot to lahko ženske. znanstveno je dokazano, da imaj ženske glede razmišljanja veliko bolj opredeljene centre možganov, ki so med seboj bolje povezani in lakoh med seboje hitreje komunicirajo(se pravi ženska lahko dela več stvari hkrati), poglej nas moške (gledaš TV pa ti žena nekaj reče a boš sprocesiral ka ti je rekla in šel to narest ali je to samo plunk proti vetru).
Res je torej da so ženske v proetu malo zmedena ampak to je po moje samo zaradi tega ker jih moški priganjamo češ baba za volanom. rad bi te vidu da bi te eni preganju pa tulu nate ti pa bi bil 1.20 velek ko bi stopu človk pred te(temu rečemo strah).
Še ena finta poslušaj se kolikokrat rečeš kaj ko ti nekdo nekaj govori. pol pa idi pa poslušaj punco kolikokrat bo rekla kaj (seveda če ni naglušna).
Tako da imaš prav moški smo ustvarjeni samo za divjanje in preganjenje drugih pač to imamo vse v genih sedaj pa je na vsakem posamezniku koliko tisteg aprvotnega nagona ima. In če se najde moški, ki je zelo slab v vožnji avtomobila, potem ni pes od hudi...ča če se nebi našlo nakj žensk , ki bi znale avtmobil bolje voziti od moških.
Prav imaš horse da smo moški ustvarili avto zase, ampak povej mi zakaj pa pol delamo froce tudi samo zato, da jih bo ženska pazla, mi se bomo pa okol z avtom kao vozli to ne gre, mislim da če nekdo ustvari nekaj potem to velja za oba spola enako.
pa brez zamire hors

Sorry za velik citat, samo se mi ne da razčlenjevat.
Nisem rekel, da ženske nimajo pojma o vožnji in tudi nisem rekel, da se znamo tipi samo okol podit, ženske pa samo otroke vahtat.
Rekel sem, da so na začetku samci okol skaka (predvsem), ženske pa otroke vahtale (predvsem). Evolucija pa se ne odvija tako hitro, da bi vse to že "pozbili", tako da mamo samci še vedno v sebi to, da nam "šibanje" okoli bolj teče, ženske pa bol obvladajo otroke.
Čist praktičen primer:
Kakšno delo si izbira človek? Verjetno tako, ki ga veseli... Uspešen je pa vtistem, ki ga bolje obvlada. Koliko je voznic kamjona? Seveda jih je nekaj, samo je razmerje med moškimi in ženskami, poklicno za volanom, obratnosorazmerno razmerju vzojiteljem v vrtcih.
Seveda, da boš tudi ti znal otroka previt in mu pripravt kakšno kašico, da jo bo potem lahko pravil v plenice, verjetno bo prav tako znala tvoja ženska odpeljat avto do vulkanizerja in sparkirat avto rikverc v garažo, samo bošverjetno ti peljal avto do vulkanizerja, in boš ti namesto nje dal avto rikverc v garažo, ker boš mel že polhn falus froca, k se ti bo dru direkt v glavo, ker bo lačn in bo mel polhne plenice. Ga bo že ona porihtala, pa še špegli bojo na avtu gor ustal...
O.K., tole je blo zlo mačistično napisano, samo to so primeri iz vsakodnevnega življenja.
Glede povezanosti možganov in poravljanja vč stvari hkrati. To je že res, da ženske lahko opravljajo več stvari hkrati (čela s kolegico po telefonu, gleda mehišče nadaljevanke in še lika povrh vsega), samo motorično (in zgolj motorično) pa smo moški bolj pretni... Še enkrat ponavlljam: MOTORIČNO. Tukaj tudi nima kaj dosti veze, da ženske ne vozijo tako dobro, zato ker jih tipi preganjamo. Jaz se zelo malokrat pritožujem nad ženskami (če sem sam v avtu) in sploh nič nepritiskam na njih, pa vseeno delajo pizdarije... Saj jih tipi tut, samo procentualno...
Še malo abstrahtnih razmerji:
Ja, večji je procent moških, ki so povzročili prometno nesrečo, samo če pa v izračun še vključimo razmerje med vozniki in voznicami, pa se ta procent krepko prevesi na stran žensk. Poleg vsega pa je bil večji procent tistih tipov pijanih, tako da je to še dodaten pribitek procentov za ženske...
Pa da ne bo izpadlo kot porvokacija, ker tole morate prebrat na tak način, kot da sem to pisal v povsem mirnem tonu...