Lp, Klemen
Omelo je napisal/-a:Če še ne veš... kljuke ne smeš met več gor, če s sabo ne pelješ prikolice!
borut007 je napisal/-a:V bistvu se mi zdi, da noben ni kriv za grdo parkiranje, ker so parkirišča očitno preozka![]()
Če imaš kakšnega coupeja (z večjimi vrati) ne prideš iz avta.
Omelo je napisal/-a:Če še ne veš... kljuke ne smeš met več gor, če s sabo ne pelješ prikolice!
reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
nebivedu: sej zdej ne parkiram več tko, sem kanto zamenjal. parkiram pa raje nekam daleč, ko je vse frej in pa na konec, da se čim manj folka vozi mimo. Za formana mi je blo pa res skor vseen če dobi kakšno buško, sej ne bi bla prva pa verjetn tut zadnja ne.
http://www.parkiranje.com tole bo kraj za take primere
PureTNT je napisal/-a:reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
nebivedu: sej zdej ne parkiram več tko, sem kanto zamenjal. parkiram pa raje nekam daleč, ko je vse frej in pa na konec, da se čim manj folka vozi mimo. Za formana mi je blo pa res skor vseen če dobi kakšno buško, sej ne bi bla prva pa verjetn tut zadnja ne.
To, da je parkiranje invalidov njihov problem se mi zdi skrajno sebično razmišljanje. Se pa strinjam s teboj glede ostalih stvari. Parkiranje je pri nas urejeno skrajno balkansko, pa ne samo po parkiriščih. Zapeljite se kdaj zvečer po centru Ljubljane. Parkirajo na pločnike, da morajo pešci hodit po cesti, pred vhode hiš, itd., samo da ne plačajo tistih 600 SIT.
Zlatan_ je napisal/-a:Reber tko ti bom reku če bi jst parkiru tko kot je ta model ki si mu zapru pol dostop do avta in bi to naredu men,sorry sm bi ti avto rasfuku šu notr čez stran sovoznika in se odpelu z dobrim občutkom.
Zlatan_ je napisal/-a:Reber tko ti bom reku če bi jst parkiru tko kot je ta model ki si mu zapru pol dostop do avta in bi to naredu men,sorry sm bi ti avto rasfuku šu notr čez stran sovoznika in se odpelu z dobrim občutkom.
Zlatan_ je napisal/-a:Slide ti si pa res brihten,folk se pa ful hitr spomne vnaprej,ehj kaj pa če mi kj nardi dj si bom jst kr tablco zapisu,verjetn res ane???
SCH-MM je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
To, da je parkiranje invalidov njihov problem se mi zdi skrajno sebično razmišljanje. Se pa strinjam s teboj glede ostalih stvari. Parkiranje je pri nas urejeno skrajno balkansko, pa ne samo po parkiriščih. Zapeljite se kdaj zvečer po centru Ljubljane. Parkirajo na pločnike, da morajo pešci hodit po cesti, pred vhode hiš, itd., samo da ne plačajo tistih 600 SIT.
Če se ne motim je pred parlamentom oz. Maximarketom nočno parkiranje borih 300SIT...
PureTNT je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
Če se ne motim je pred parlamentom oz. Maximarketom nočno parkiranje borih 300SIT...
No, ja. Živim tam blizu pa še nisem doživel, da bi bila garaža ali parkirišče polno zasedeno. Okoli parlamenta pa se na ulici niti dva avta ne moreta srečat.
SCH-MM je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:SCH-MM je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
No, ja. Živim tam blizu pa še nisem doživel, da bi bila garaža ali parkirišče polno zasedeno. Okoli parlamenta pa se na ulici niti dva avta ne moreta srečat.
Jp, se strinjam. Pa ne da bi bili Fičkoti pa jugeci parkirani... Same makine pa mu je težko dati tistih par sto tolarjev... Redarji jim pa tudi nič ne upajo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov