Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Sr maj 26, 2004 12:01 pm

Jaz pa od tako parkiranih vozil cimbolj stran parkiram ker se mislenja, da je tak voznik povrsen in se lahko endvatri zgodi se kaka druga povrsnost kot je naglo odpiranje vrat in ne-opazovanje speglov. Dobr si da se upas parkirat poleg tako posrek parkiranga ;)

Lp, Klemen
Zadnjič spremenil Nu-NRG, dne Sr maj 26, 2004 8:54 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Sr maj 26, 2004 4:18 pm

Omelo je napisal/-a:Če še ne veš... kljuke ne smeš met več gor, če s sabo ne pelješ prikolice!

Kot da to ne bi vedel. Prikolico sem pa (BTW) imel s seboj vendar ne na tem parkplacu, ampak pri merkurju na viču, torej 500m stran. Za 500m jo pa ne bom demontiral, čeprav to traja 5 sekund. Drugače jo pa nimam gor, saj se mi neumno zdi kazen plačevat.

BTW tkole si vsakega upam zaparkirat, pravzaprav to ni zaparkiranje saj nisem napačno parkiral jaz, pa če je še tko nevaren domžalčan ali pa kaj drugega.

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica So dec 11, 2004 10:45 pm

men pa najbl zivce podkurjo:
1. ljudje ne znajo lezt vn iz avtomobilov ne da bi zravn obtovkli vse okol sebe (sm enkrat sedev v avtu in je prsov en tip v sosednji avto in so mu vrata dvakrat usla v moje ogledalo - sm lepo sipo dol spustu mu povedov par lepih besed, tip me je pa gledu k da bi iz lune padu) ENI SO RES ZABITI DO KONCA

2. da mi en ukrade parkerplac (danes pred Bauhausom sva z bratrancem cakala da se je en ata vn iz svojga boxa spravu ... sva przgala desen zmigovc da se je vidlo kam nameravava it ... ko se je odpeljal sva zapeljala mal naprej da bi sla rikverc notr ... in glej jo pi**o (KR registracija in je stal za nama) ki je zapeljal na najin prostor! Seveda naju je spet gledal kot da bi iz lune padu!

3. res je da vsi delajo v LJ na veliko prekrske in da na cesti ni "kulture", vendar moram priznat, da je vecina ljudi, ki jih opazim pri prekrskih, iz KR! nocem se nobenmu zamerit al pa koga uzalit, samo to so pac moje izkusnje!!! (primer: eden iz KR zapelje iz crpalke na cesto direktno pred trolo v kateri sem biv tudi jaz ... sofer trole zabremza ko norc in sta dva upokojenca celo padla po tleh ... tip v avtu zapelje se direktno na srednji pas in pri tem izsili se tistega na srednjem pasu .... in seveda je moral se na pas za zavijanje levo in pri tem izsilil se kombi!!!) TAK CLOVK JE MOGU PA RES IZ LUNE PAST!!!

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca So dec 11, 2004 10:47 pm

borut007 je napisal/-a:V bistvu se mi zdi, da noben ni kriv za grdo parkiranje, ker so parkirišča očitno preozka :!:
Če imaš kakšnega coupeja (z večjimi vrati) ne prideš iz avta. :roll:

parkinge so risal in so imeli za šablono fičota, zdj pa se ne da ne vn iz avta ali v avto ne da bi mogu ful pazt na svoja in tuja vrata :/:o:/

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo Ne dec 12, 2004 4:00 am

Omelo je napisal/-a:Če še ne veš... kljuke ne smeš met več gor, če s sabo ne pelješ prikolice!

to je kao pršl u veljavo ja-lahko maš nonstop kljuko gor (mogoče jo po 1/1/2005 neboš smel več met), sam zdej jo maš pa zihr lohka zato k jo mamo na camperju glih tko gor dano (gleda ven iz skrajne dolzine avtomobila) in povrh vsega je še homologirana pa nč niso na lpp-ju sploh rekl d je kej wrong

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 12, 2004 11:10 am

vedno parkiram dosti stran od vhoda (recimo: trgovksega centra). tam ponavadi ni nikogar...včasih tud čez dva pp. se ne sekiram. se pa drugod (recimo severneje) zelo lepo parkirajo in lahko rečem samo to, da je slovenija res pravi balkan glede parkiranja.

reber, super si tole izvedel s to svojo kanto...na drug parkir plac se pa nisi mogel zapeljat, kajneda...ti si ga moral naucit kako se tej stvari streže (pa čudi je res malo grdo parkiral). pomoje, če bi si upal počit svojega nissana kar lepo čez dva bi ti svoj avto parkiral njemu za rit v horizontali....da se nauči kaj se sme in kaj ne.

super si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 12, 2004 12:01 pm

No...sej mene tud razf.... če kdo tkole čez 2 parkplaca parkira, ampak!
Kaj če je bila žena/sopotnik invalid...in drugače kot tko da ma veliko placa ne more ven, parkinge za invalide so pa drugi debilkoti zasedli...to pa nben ni potuhtu :?:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Ne dec 12, 2004 12:32 pm

Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
nebivedu: sej zdej ne parkiram več tko, sem kanto zamenjal. parkiram pa raje nekam daleč, ko je vse frej in pa na konec, da se čim manj folka vozi mimo. Za formana mi je blo pa res skor vseen če dobi kakšno buško, sej ne bi bla prva pa verjetn tut zadnja ne.

http://www.parkiranje.com tole bo kraj za take primere
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne dec 12, 2004 1:38 pm

reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.
nebivedu: sej zdej ne parkiram več tko, sem kanto zamenjal. parkiram pa raje nekam daleč, ko je vse frej in pa na konec, da se čim manj folka vozi mimo. Za formana mi je blo pa res skor vseen če dobi kakšno buško, sej ne bi bla prva pa verjetn tut zadnja ne.

To, da je parkiranje invalidov njihov problem se mi zdi skrajno sebično razmišljanje. Se pa strinjam s teboj glede ostalih stvari. Parkiranje je pri nas urejeno skrajno balkansko, pa ne samo po parkiriščih. Zapeljite se kdaj zvečer po centru Ljubljane. Parkirajo na pločnike, da morajo pešci hodit po cesti, pred vhode hiš, itd., samo da ne plačajo tistih 600 SIT.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 12, 2004 2:49 pm

PureTNT je napisal/-a:
reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira. Talne oznake niso narisane za brez veze.

To, da je parkiranje invalidov njihov problem se mi zdi skrajno sebično razmišljanje. Se pa strinjam s teboj glede ostalih stvari. Parkiranje je pri nas urejeno skrajno balkansko, pa ne samo po parkiriščih. Zapeljite se kdaj zvečer po centru Ljubljane. Parkirajo na pločnike, da morajo pešci hodit po cesti, pred vhode hiš, itd., samo da ne plačajo tistih 600 SIT.

Če se ne motim je pred parlamentom oz. Maximarketom nočno parkiranje borih 300SIT... :shock:

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Ne dec 12, 2004 2:54 pm

Reber tko ti bom reku če bi jst parkiru tko kot je ta model ki si mu zapru pol dostop do avta in bi to naredu men,sorry sm bi ti avto rasfuku šu notr čez stran sovoznika in se odpelu z dobrim občutkom.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 12, 2004 3:03 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Reber tko ti bom reku če bi jst parkiru tko kot je ta model ki si mu zapru pol dostop do avta in bi to naredu men,sorry sm bi ti avto rasfuku šu notr čez stran sovoznika in se odpelu z dobrim občutkom.

Nevedoč da bi imel on slikico tvoje registrske tablice in tvojega vozila, ki ga potem ni noben problem najti! :? Če bi bil on zelo prijazen bi ti ga potem razfukal samo toliko kot si mu ga ti, ali pa ob slabem dnevu še 2x bolj... :roll:
Brihtna ugotovitev, ni kaj :roll:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Ne dec 12, 2004 3:05 pm

Slide ti si pa res brihten,folk se pa ful hitr spomne vnaprej,ehj kaj pa če mi kj nardi dj si bom jst kr tablco zapisu,verjetn res ane???
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 12, 2004 3:06 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Reber tko ti bom reku če bi jst parkiru tko kot je ta model ki si mu zapru pol dostop do avta in bi to naredu men,sorry sm bi ti avto rasfuku šu notr čez stran sovoznika in se odpelu z dobrim občutkom.

Bi ja... In kaj je reber tukaj napačnega storil??? Samo parkiral je pravilno svoj avto! Jaz ga bi isto parkiral in ga imel na očeh. Če bi prišiel lastnik tistega avta in bi mojega kaj butnil ali kako drugače poškodoval bi poklical policijo in zahteval kuponček (policija bi mu napisala kazen za nepravilen premik z vozilom jaz pa bi dobil kuponček ali denar :D ).Če pa bi bil nasilen nad mojim vozilom, bi začutil kaj je nasilje na svoji koži... Aja, pa še druga varjatna, prou fajn ga bi stožu :twisted:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne dec 12, 2004 3:10 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Slide ti si pa res brihten,folk se pa ful hitr spomne vnaprej,ehj kaj pa če mi kj nardi dj si bom jst kr tablco zapisu,verjetn res ane???

Hja...pravjo da nism butast no :roll:
Folk se pa res vnaprej ne spomne...zanimivo da je reber tole celo SLIKAL...jaz sem za ta primer govoru...kdo potem ni preveč brihten...ali pa si preberi celo debato :?

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne dec 12, 2004 3:39 pm

SCH-MM je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:

Če se ne motim je pred parlamentom oz. Maximarketom nočno parkiranje borih 300SIT... :shock:

No, ja. Živim tam blizu pa še nisem doživel, da bi bila garaža ali parkirišče polno zasedeno. Okoli parlamenta pa se na ulici niti dva avta ne moreta srečat.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 12, 2004 3:41 pm

PureTNT je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:

No, ja. Živim tam blizu pa še nisem doživel, da bi bila garaža ali parkirišče polno zasedeno. Okoli parlamenta pa se na ulici niti dva avta ne moreta srečat.

Jp, se strinjam. Pa ne da bi bili Fičkoti pa jugeci parkirani... Same makine pa mu je težko dati tistih par sto tolarjev... Redarji jim pa tudi nič ne upajo... :evil:

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Ne dec 12, 2004 3:53 pm

reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem.

:?: :?: :?:
ne bo držalo, to je - žal - problem nas vseh!
lp pilgrim

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Ne dec 12, 2004 4:17 pm

SCH-MM je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
PureTNT je napisal/-a:

Jp, se strinjam. Pa ne da bi bili Fičkoti pa jugeci parkirani... Same makine pa mu je težko dati tistih par sto tolarjev... Redarji jim pa tudi nič ne upajo... :evil:

Redarska služba neha delat ob 19h, potem pa morajo policaji pisat listke. Občina tarna, da nimad enarja, naj uvedejo dežurstva pa naj nataknejo lisice in naložijo samo na eni ulici. Garantirano vsaj 2 mio. SIT. Če bo tip hotel svoj A8 odpeljat iz impounda, bo pač lepo plačal 30k.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov