Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po maj 31, 2004 9:31 pm

darwin je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
kaWsk je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Men bi dal uniga pol kesla, bi se se cel mesec vozo okol pa dragal :D :lol:
Moj pa ni tko izbircen, ko tvoj :DDD :EE

He moj je še manj občutljiv ...... požere vse kaj dobi..... olje,vodo,nafto, kurilca, mal bencina, neke aditive bedne (namest da bi punco kam povabu sem raj neki bedn aditiv kupo ker me je pač zanimal če bo kaj haska),bučno olje,belo olje..... ma ni da ni da ta gara stara ne bi požrla....... R5 dizl RULS :P :shock: :P :P :cry

a pol je res, da lahka u dizla tud navadno olje tankaš. To more bit zanimivo :)
in kak je pol vonj? :twisted:

Pa ne da si kje res nasedu da sem materi iz friteze kradu :?: :oops: :D :cry
Je pa res da gre na to..... sam še nisem probu..... jah kaznivo je pa verjetn isto ko pa če bi kurilca tanku. mam drug teden tehničnega.... bom dal mal olja s friteze notr.... al pa bom unmu kr fritezo prpelo na meritve :P :cry

Boš vidu, k te bo mt dobla, pol te bo pa z valarjem lovila.

O fak AHAHAHA si zamisliš ono sceno..... mami kaj bo pa danes za kosilo? ŽGANCI ZATO K SI VSO OLJE POKRADU !!! :vc :ppppp :cry :cry :cry :har
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po maj 31, 2004 10:02 pm

A vi govorite to da je avto cuku pa ugašu sam za dizlarje al za bencinarje tud???
Ker jz sm malkdaj tanku drgje k na petrolu(benz), ko pa sm, pa ni blo nikakršnih razlik v porabi (preverjeno), kua šele v (občutku)moči...težav s benzom od Petrola pa ni blo do dons...Mogoče mamo samo dobr Petrol pr nas, pa zasebno cisterno k benz prpele :lol:
Al naj bi mel ko grem na OMV al pa Agip xx konjev več? :roll: Tu je pol za vse tiste k bi rad turbino v avtu, nč turbine, na omv al pa agip tankat :lol: Pa fulll mirnejši tek...pol verjetn Motor-Up kr u benz devajo na omv-ju, ne!?

Sori za mal zbadljiv post, sam cvetke v telm stilu...tanku na petrolu, avto skor razfukal, pol pa na omv-ju pa čudežno laufa ko rolls-royce... :? Tata prata bi reku Melkijad. Tole leti na Alexxa & co. , ker sklepam da vozi bencinarja, glede na to da bi svečke menjaval...Tistm k dizla vozte(novejšga) pa seveda verjamem glede težav, da ne bo pomote...
Ok, v benzu na petrolu so ble najbrž kdaj smeti, ampak ne bo nben reku da na omv-ju jih pa ne more bit. Oziroma da se ne najde kle nben ko ni mel težav na OMV-ju al pa Agipu...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po maj 31, 2004 10:06 pm

Slide je napisal/-a:A vi govorite to da je avto cuku pa ugašu sam za dizlarje al za bencinarje tud???
Ker jz sm malkdaj tanku drgje k na petrolu(benz), ko pa sm, pa ni blo nikakršnih razlik v porabi (preverjeno), kua šele v (občutku)moči...težav s benzom od Petrola pa ni blo do dons...Mogoče mamo samo dobr Petrol pr nas, pa zasebno cisterno k benz prpele :lol:
Al naj bi mel ko grem na OMV al pa Agip xx konjev več? :roll: Tu je pol za vse tiste k bi rad turbino v avtu, nč turbine, na omv al pa agip tankat :lol: Pa fulll mirnejši tek...pol verjetn Motor-Up kr u benz devajo na omv-ju, ne!?

Sori za mal zbadljiv post, sam cvetke v telm stilu...tanku na petrolu, avto skor razfukal, pol pa na omv-ju pa čudežno laufa ko rolls-royce... :? Tata prata bi reku Melkijad. Tole leti na Alexxa & co. , ker sklepam da vozi bencinarja, glede na to da bi svečke menjaval...Tistm k dizla vozte(novejšga) pa seveda verjamem glede težav, da ne bo pomote...
Ok, v benzu na petrolu so ble najbrž kdaj smeti, ampak ne bo nben reku da na omv-ju jih pa ne more bit. Oziroma da se ne najde kle nben ko ni mel težav na OMV-ju al pa Agipu...

LP

Jah, ne vem no. Kot sm že reku skor zmer tnkam na Agipu, zato, k mi je na poti, tko, da niti ne poznam razlike.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po maj 31, 2004 10:20 pm

Sej to ni letel na tebe, sploh ne, pa na tiste, ko pravte da z Agipom nimate težav.

Letel je na tiste k trdijo da nardijo z benzom od ene ali druge firme vedno 100 km vč kot z benzom od tčetrte(npr. Petrola) al pa da jim mašina vedno bolj mirno teče kadar ne tankajo na petrolu ipd.
No upam da do izjav, da katrca z benzom od, ne vem, Esso-ta zakoplje ko šaltaš iz tretje v četrto, ne bomo pršl... :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Po maj 31, 2004 10:41 pm

bom še jst probov porabo mert (agip vs petrol). tko za foro. drgač mi pa avto ne cuka ipd. če tankam na petrolu. mogoč se j že navadu :P sam teško bom porabo meru, ker pač..nemorm npr. 1 tedn vozt po isti cesti, ob istem zračnem uporu, pri isti teži noge, temperaturi zraka... :?: Lp

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po maj 31, 2004 11:04 pm

Slide ce se nisi prebral... OMV in Petrol vozita bencin z iste rafinerije... Agip pa ima svojo rafinerijo v Benetkah in ima sigurno boljsi bencin kot OMV in Petrol.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Po maj 31, 2004 11:22 pm

Pomoje je ševedno dosti odvisno od tega kolko so rezervarji na bencinskih uzdrževani, ker če imajo samo sranje po dnu je normalno da ti j**e motor, agip ima pa nove črpalke in je lahko tudi zaradi tega nekaj razlike v kvaliteti... Za tiste ki ne vejo: pru uporabi eco diesel ti iz avspuha diši (smrdi) po ocvrtem kromprčku :)

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To jun 01, 2004 7:06 am

Včeraj sem se pogovarjal z mehanikom, ki dela na Audi, VW servisu in mi je rekel, da imajo z novimi dizli kr nekaj problemov, ker se jim začnejo lučke za motor vžigat. Pol pa majo problem, ker jim fabrika teži, da okvare zaradi slabega goriva ne morejo šteti pod garancijsko odpravljive.
http://www.raceland.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jun 01, 2004 7:32 am

Daco je napisal/-a:Slide ce se nisi prebral... OMV in Petrol vozita bencin z iste rafinerije... Agip pa ima svojo rafinerijo v Benetkah in ima sigurno boljsi bencin kot OMV in Petrol.

Sm prebral, sm, sej zato pa...nekterim avto lepš pele če tankajo na omv-ju...kjer je isti bencin kot na petrolu...A ti tud vidiš nesmisel?

Uporabniški avatar
JohnyR
Uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a JohnyR To jun 01, 2004 8:15 am

http://www.raceland.si

jaz2di
Nov uporabnik

Napisal/-a jaz2di To jun 01, 2004 8:37 am

kaWsk je napisal/-a:a pol je res, da lahka u dizla tud navadno olje tankaš. To more bit zanimivo :)
in kak je pol vonj? :twisted:

Lahko, v ta stare dizle seveda. Sicer ga moras malo priredit. Olje iz friteze je dobro precedit skozi kak filter. Pa se nekaj moras dodati - malo alkohola ali neke take reci...

Voznja z oljem od friteze ni kazniva. Itak da ne.
Na kurilno olje ne smes vozit, ker se drzava odrece dajatvam zanj (je kakor subvencionirano), da se ne bi greli le bogati. Olja za fritezo pa itak ne subvencionira in mogoce drzava se raje vidi da ga po enem cvrtju skuris v avtu kot da cvres krompir v istem olju se petkrat in potem cez nekaj let daljsas vrste na onkoloski kliniki...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To jun 01, 2004 5:01 pm

@Slide: Zdej edina logicna razlaga bi mogoce se bila, da je nekdo tankal na starem petrolu pa novem OMV pa da recimo zaradi dotrajanosti rezervarjev al pa ne vem cesa en vsebuje vec smeti kot drug. Naceloma pa nebi smelo bit nekih ogromnih razlik (pomoje jih tut ni). Se vedno se vozi tisoce in tisoce avtomobilov samo na petrolov bencin pa jim avti cist normalno delajo.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To jun 01, 2004 8:11 pm

Daco je napisal/-a:@Slide: Zdej edina logicna razlaga bi mogoce se bila, da je nekdo tankal na starem petrolu pa novem OMV pa da recimo zaradi dotrajanosti rezervarjev al pa ne vem cesa en vsebuje vec smeti kot drug. Naceloma pa nebi smelo bit nekih ogromnih razlik (pomoje jih tut ni). Se vedno se vozi tisoce in tisoce avtomobilov samo na petrolov bencin pa jim avti cist normalno delajo.

Sam podpišem se lhk pod tole :wink:

LP

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Sr jun 02, 2004 2:38 pm

Kaj pa ve kdo kaj je s molom. Kaki pa ma kaj na MOL benz :?:
Mat*e so mi naredli strahe :D
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Sr jun 22, 2005 12:44 am

V kratkem grem na Hrvaško, pa me zanima (če kdo ve), kako je letos z kvaliteto goriv dol?

Prilagam pa še članek, ki sem ga našel na sosednjem forumu. V glavnem ne kaže ravno dobro...

http://www.tifon.hr/Download/2005/02/02/autoklubTifon-str1-2.pdf
http://www.tifon.hr/Download/2005/02/02/autoklubTifon-str3-4.pdf
http://www.tifon.hr/Download/2005/02/02/autoklubTifon-str5.pdf

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr jun 22, 2005 8:47 am

Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 22, 2005 9:52 am

Slide je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:@Slide: Zdej edina logicna razlaga bi mogoce se bila, da je nekdo tankal na starem petrolu pa novem OMV pa da recimo zaradi dotrajanosti rezervarjev al pa ne vem cesa en vsebuje vec smeti kot drug. Naceloma pa nebi smelo bit nekih ogromnih razlik (pomoje jih tut ni). Se vedno se vozi tisoce in tisoce avtomobilov samo na petrolov bencin pa jim avti cist normalno delajo.

Sam podpišem se lhk pod tole :wink:

LP

Jaz tudi :lol:
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr jun 22, 2005 12:49 pm

da še jaz dodam svojo zgodbo. v naši okolici se sicer ve, da imajo ene bencinske skoz slabo gorivo, sam sem pozabu in pač šel tja. lepo natankam in čez 10km se začne dogajat z avtom(tdi) cela štala, ful cuka, pobira mu moč, pr polnem plinu v hrib se nism mogu pelet več kot 40 :roll: in pol se spomnem kje sm i**** tankal. naslednji dan se peljem in se pržgejo lučke za abs in esp in avto fertig - zatrokiru čist. kličem mehanika ves posran in reče naj probam mal kasneje pržgat in naj pridem takoj. kaj se je zgodlo? lahk bom zadovoljen, če ne bo treba menjat vbrizgalne šobe, ker je blo gorivo u podnu in je reku, da bo na enem cilindru zamenju neko dihtungo(nvm js), da če pa ne bo bolš pa nove šobice, ki niso najbl pocen. zdej mene zanima, kje je tu fora? kako si lahko en petrol dovoli, da ima tako gorivo, da uničuje avte? ne da se mi sicer ubadat z njimi, sam bi se pa res najraj prtožu al pa neki, da bi se morebiti le kaj spremenilo :evil:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Sr jun 22, 2005 1:45 pm

STENTOR je napisal/-a:da še jaz dodam svojo zgodbo. v naši okolici se sicer ve, da imajo ene bencinske skoz slabo gorivo, sam sem pozabu in pač šel tja. lepo natankam in čez 10km se začne dogajat z avtom(tdi) cela štala, ful cuka, pobira mu moč, pr polnem plinu v hrib se nism mogu pelet več kot 40 :roll: in pol se spomnem kje sm i**** tankal. naslednji dan se peljem in se pržgejo lučke za abs in esp in avto fertig - zatrokiru čist. kličem mehanika ves posran in reče naj probam mal kasneje pržgat in naj pridem takoj. kaj se je zgodlo? lahk bom zadovoljen, če ne bo treba menjat vbrizgalne šobe, ker je blo gorivo u podnu in je reku, da bo na enem cilindru zamenju neko dihtungo(nvm js), da če pa ne bo bolš pa nove šobice, ki niso najbl pocen. zdej mene zanima, kje je tu fora? kako si lahko en petrol dovoli, da ima tako gorivo, da uničuje avte? ne da se mi sicer ubadat z njimi, sam bi se pa res najraj prtožu al pa neki, da bi se morebiti le kaj spremenilo :evil:

:shock: fak ej, jst bi znoru

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr jun 22, 2005 5:14 pm

STENTOR je napisal/-a:da še jaz dodam svojo zgodbo. v naši okolici se sicer ve, da imajo ene bencinske skoz slabo gorivo, sam sem pozabu in pač šel tja. lepo natankam in čez 10km se začne dogajat z avtom(tdi) cela štala, ful cuka, pobira mu moč, pr polnem plinu v hrib se nism mogu pelet več kot 40 :roll: in pol se spomnem kje sm i**** tankal. naslednji dan se peljem in se pržgejo lučke za abs in esp in avto fertig - zatrokiru čist. kličem mehanika ves posran in reče naj probam mal kasneje pržgat in naj pridem takoj. kaj se je zgodlo? lahk bom zadovoljen, če ne bo treba menjat vbrizgalne šobe, ker je blo gorivo u podnu in je reku, da bo na enem cilindru zamenju neko dihtungo(nvm js), da če pa ne bo bolš pa nove šobice, ki niso najbl pocen. zdej mene zanima, kje je tu fora? kako si lahko en petrol dovoli, da ima tako gorivo, da uničuje avte? ne da se mi sicer ubadat z njimi, sam bi se pa res najraj prtožu al pa neki, da bi se morebiti le kaj spremenilo :evil:

Priporočam ti obisk tega bencinskega servisa ob navzočnosti svojega odvetnika. Če je bilo karkoli narobe s tvojim avtom in se lahko to dejansko dokaže, ne skrbi, dobil boš povrnjene vse stroške (itaq majo preveč dnarja pa še zavarovani so povrhu po medvedje ;) ).

LP
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov