Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 02, 2004 8:54 pm

joj joj, a zdej naj bi pa še vozniki kazni plačval za neprpasane potnike? Lovska je ta...lovska je ta :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr jun 02, 2004 9:47 pm

Slide je napisal/-a:joj joj, a zdej naj bi pa še vozniki kazni plačval za neprpasane potnike? Lovska je ta...lovska je ta :lol:

LP

Tvoja dolžnost je, da poskrbiš, da se prpnejo, če jih vozš. Se mi zdi čist prov.

Sicer se pa tut sam zmeri prvežm, razen takrt, k doma avte v garaže dajem. Mi je čist u kri pršlo in to delam povsem podzavestno. Pa tut če koga pelem zmer hočm, da se prpne, sicer je pa folk pr men že tko navajen, da zmer pasove začne vlečt, pa se prpenjat.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jun 02, 2004 10:02 pm

TITan je napisal/-a:
Mate je napisal/-a:Najhujsi so pa uni k so uzadi, pa reces, pa prvezte se... pa dobis odgovor ja, pa se ne priveze... ja zaboga, a nimam spegla? :x

Enkrat tolk zabremzi da se mal prpopajo v spredni zic :lol:

Tole sem jaz moji bivši enkrat nardil.Nikoli se ni hotla prvezat pa sem ji ne vem kokrat reku celo skregala sma se enkrat zarad tega. No pol pa tko enkrat pred njenim domom pelem tko po ulci..... ene 10-15 pa u trenutko pune po bremzi.Pa jo je zlimalo na šipo jaz pa u smeh :D In od takrat dalje se vedn prveže.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 02, 2004 10:16 pm

Moja dolžnost še delč ne obsega sprejemanja odgovornosti za to, če se nekdo ne prpne oziroma noče pripet, tud jz rečem da se mi naj v avtu privežejo, ampak sej človk zato prdobi krivdno sposobnost, pa bom jz zanjga plačval??? To je bedarija, pa tud res ni. Preverjeno...

Če enga frenda ne morm prepričat naj se prveže, kaj naj mu rečem, zgin vn..? Ja niste resni, je pa res da ne fali velik do tega da ga naženem, če uzadi sedi pa se na nben način noče prvezat, ker pol pa že mene al pa sopotnika/co ogroža...dokler se pa spredi noče prpasat pol mu pa tud ne težim pol ure...,rečem enkrat, mrbit dvakrat, pol pa neham, sam da b pa kazn zanjga plačval...
Tko k sm napisu, lovska je ta...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr jun 02, 2004 10:24 pm

Aja. A ni, x let nazaj, Petrolov un direktor tko umru, k je zadajsedeči sopotnik vanga prletu?
Ja eno veliko sranje je to. Že tko se jih čist preveč na cest ubije.

Pa par mescov nazaj, k je un tipo z espacom s hčerko uzadi v tovornjaka čelno nabasou. Punčka je bla neprepoznavna, on je pa tut umru. (to se je že debatial tuki)
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 02, 2004 10:39 pm

Sej sm napisu tist za zadaj sedeče....mislm da dost jasn :?
Še zmir mi je pa kretensko da bi plaču jz kazn za nekoga druzga...kakršnokol...če ravnaš v nasprotju zakonom, pa naj bo to divjanje al pa krkol druzga, pi*da pol tud sam odgovarji za to....

Plačevanje kazni za druge mi je bedno, ne pa privezovanje z varnostnim pasom...si dojel darwin?

pa LP

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Sr jun 02, 2004 11:17 pm

No ja, jest sm že metu folk vun iz avta zarad tega. Mi se en kolega ni hotu prvezat odzadi pa je pol peški dam šu.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jun 02, 2004 11:28 pm

Peškeeeee!!!!!!!!!! :x
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr jun 02, 2004 11:41 pm

Sta pa tprava frenda a? :roll:
Ammm upam, da mu ni blo zarad tega pešačt kakih 20 km... :lol:

Aja, kua pa tisti k u avtu nimajo 4/5 v. pasov? A naj kr dvoseda nardijo? Se mi zdi da se kr neki takih lhk tle najde...

LP

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 03, 2004 12:34 am

HEHe, podobna fora prmeni, ;le da se sosolec spredaj ni hoto prpeti, prvic se pac poleg mene pelu pa pravi nem se prpaso za 2k, pa ga pogledam, on nic jaz nic pa speljem, pol se zadi cujes glas enega sosolca daj prpasaj se (od en ko je ze vedo kak zgleda to :lol: )...
Se vedn nic, pa gasa do poda, pa mal pred koncem ulice sem zacel brezmat komi, ded je tak krampal po pasu, a fora se je da mu je pac en sosolec zadaj drzo :lol: :lol:
Od tistega naprej ko se je prvic pelo z mano se je zmer prpasal :D :lol: :lol:

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če jun 03, 2004 12:41 am

pač..kot sm že v podobni prej reku...prvežem se..za druge v avtu..prvih 15-30m vozim tko, da se sami prvežejo :wink: :P

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če jun 03, 2004 6:20 am

jest se zmeri prvežem, k če ne se mi zdi, da se pelem nag in verjemte mi, ne bi bilo lepo za vidit :lol: :lol:

Sm pa včasih, ko sem še štopal v službo, ujel enga tipa. Zmeraj sm se sam prvezal brez da bi kdo kaj rekel in ko pri temu začnem vlačit pas (on ni bil pripet) mi vrže vn: Da bi mamico jebal unmu k je pas izumu, a ne ? js pa sam :shock: :shock: A ja bil je yugo! Da bi še tisto edino zaščito k jo ma odjebal ----NI VARIANTE!!!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov