Zok je napisal/-a:eni pravte kok vam gre na zivce ko vas kir ne spusti naprej pa znara ko ne morte prehitevat, drugi pa glih to delate... ...se dobr d so pol vse drugi krivi...
Naživce mi gre pa to, ko folk teži pa trob avtošolam, že tko so usi presrani, pol jim pa še uni težijo, pa prehitevajo, pa direkt pred njih,
der_Alte je napisal/-a:...Podobne "igrice" s pitjem krvi, se da lepo it v Ljubljani. Tipičen primer je recimo Dolenjska cesta. Omejitev je 50. Voziš lepo 50 zraven nekoga, ki gre tudi 50. Za tabo je pa kakšen živčen, ki skače po obeh pasovih zadaj. Pa malo zaostaneš, pa spet malo naprej... nekaterim pustiš luknjo, da prehitijo, če sploh zdržijo toliko časa. Sem že doživel, da je tak "živc" šel prehitevat čez dvojno polno črto. Priznam pa, da mi je bil svojevrsten užitek, ko sem ga malo pozneje videl v "obdelavi". Pri Semenarni so bili možje v modrem.![]()
![]()
Takrat samo lepo pomahaš.
misty je napisal/-a:der_Alte je napisal/-a:...Podobne "igrice" s pitjem krvi, se da lepo it v Ljubljani. Tipičen primer je recimo Dolenjska cesta. Omejitev je 50. Voziš lepo 50 zraven nekoga, ki gre tudi 50. Za tabo je pa kakšen živčen, ki skače po obeh pasovih zadaj. Pa malo zaostaneš, pa spet malo naprej... nekaterim pustiš luknjo, da prehitijo, če sploh zdržijo toliko časa. Sem že doživel, da je tak "živc" šel prehitevat čez dvojno polno črto. Priznam pa, da mi je bil svojevrsten užitek, ko sem ga malo pozneje videl v "obdelavi". Pri Semenarni so bili možje v modrem.![]()
![]()
Takrat samo lepo pomahaš.
hehe, bravo![]()
sam prosim da boš kdaj v situaciji, ko boš moral nujno (in pod nujno ne mislim na kakšen sestank...ker to ni nujno..oz. vredno norenja) nekam pridt...in ti bo en tak b**** zapiral pot. Sorry...ampak tistega, ki ga boš naredu živčnega, bo delal neumnosti kje naprej od tebe (ko te bo prehitu), lahko pa tud teb
sreča da na kakšnega takega nism naletu k sm mogu pokojno babico peljat v lj na urgenco...in ja, po dolenjki je šlo 50 sam v neposredni bližini križišč in prehodov za pešce.
ahhh, boš že na enga "pravga" naletu... :P
torej: še zmer zagovarjam da če se nekomu mudi, ga spust naprej, več škode ti lahko nardi (posredno in neposredno) če ga boš dražu, zapiral, whatewer, kot pa če ga ob PRVI varni priložnosti spustiš mimo. Zadovoljna bosta dva.
misty je napisal/-a:sreča da na kakšnega takega nism naletu k sm mogu pokojno babico peljat v lj na urgenco...in ja, po dolenjki je šlo 50 sam v neposredni bližini križišč in prehodov za pešce.
ahhh, boš že na enga "pravga" naletu... :P
torej: še zmer zagovarjam da če se nekomu mudi, ga spust naprej, več škode ti lahko nardi (posredno in neposredno) če ga boš dražu, zapiral, whatewer, kot pa če ga ob PRVI varni priložnosti spustiš mimo. Zadovoljna bosta dva.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov