SAFRANE je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:maky je napisal/-a:sicer pa še ena misel... če že imaš firmo ki se ukvarja z uvozom rabljenih vozil iz tujine ne kapiram zakaj pri nas sploh gledaš za avti...

dokaži "strankam" kaj lahko zrihtaš...
Točno to. To je tako kot če bi npr. direktor Mercedesa vozil BMW al pa Audi.
Te bo stranka vprašala: A ste tega tud uvozil iz Nemčije. Pa boš ti reku, ne tega pa ne, pri nas, pa si bo takoj mislila, OK, zakaj on sam noče avta iz tujine???
In po drugi strani je to zelo močan prodajni argument: Ja sej jest sm tud svojga iz Nemčije prpelou, bo stranka takoj pomislila da, če ga je zase vzel, potem že morjo bit to dobri posli.
Narobe sta me razumela-žal mi je
če nista opazila že cel čas govorim o Audi Bank AG>ta pa je v Nemčiji
in ponudbe 88 € za 2.0 A6, ca. 300 € za 3.0 in ca. 600-700 € za A8 so ponudbe iz Nemčije-torej TUJINE ! a drži ? no edin za tistga a8 na Verovškovi sm se res zagrel-vendar ker imajo toliko slabšo ponudbo bo odpadel->še en dokaz ki ga lahko "serviram" stranki: da so tudi pogoji financiranja vozil v tujini boljši!
Loopz:
1.) od kje bi pa ti lahko vedel kolk men moj biznis cveti ? tko da ne govori stvari o katerih ne veš kako stojijo.
2.) verjemi da se ne ukvarjam cel dan s tem kakšen avto si bom kupil-nč bat
tisti ki me malo bolj poznajo lahko vidijo da sem na forumu samo občasne dni in čase, saj sem tudi po več dni v Nemčiji,Franciji,Belgiji,Nizozemski, kjer podpisujem pogodbe z raznimi centri in od koder uvažam vozila.
To da razmišljam kakšen avto si bom kupil mi je čisti hobby in neke vrste že kar užitek in veselje ko pomislim na to!
3.) zakaj vsi mislite da firma kupi avto na leasing,kredo,posl.najem samo v primeru da ji ne gre najbolje ? od kje vam take informacije lepo vas prosm ? ko sem še delal na Mercedesu sem prodal firmi LEK,d.d. S 500 4matic =avto je bil 27 mio = a mislte da so ga skeširal ? ne! vzel so ga lepo na leasing! (pa so ena firma ki v SLO neki šteje! enako bi ti lahko povedal še za marsikero firmo, pa so vse dobro cvetoče) ker je enosatvno butasto dajati take vsote za en avto, ki je če dejansko pogledamo res da samo potrošni material, saj vedno na ceni samo izgublja (dražji avti še bistveno več) in ne priodbiva
4.) loopz če bi ti vsak teden hodil v Nemčijo,Francijo,Niz in podobno=a ti ne bi blo tud pol mal pomembno al ti avto kuri 14 al pa 10 L ? ....
Tko da ja no....nč bat avto bom sigurno vzel v Nemčiji-to sm se že odloču
kerga pa, pa še ne vem-res pa je da se tudi meni vedno bolj zdi pametnejša varianta a6....
Josephe: po eni strani imaš sigurno prav-res je da enemu c5 sigurno čisto nič ne manjka, je lep in kar se komforta tiče sigurno šišne vse a6-ke!
vendar pozabljaš neki-in to me je naučil fotr ko je bil še direktor slo firme v nemčiji.
Nemci so kar se tega tiče zelo natančni in zoprni-rekli ti bodo: če ti ne kupuješ naših stvari tudi mi ne bomo tvojih! in zato je mogu fotr takrt fuat Mercedesa->pa bi bila ena nevem npr. Legend-ka isto super.
Enako velja zame->če hočm da bom naredil pogodbo z npr. Audi Muenchen je sigurno najboljša varianta da vozim prav audija, vendar že v vsakem primeru bo boljše in lažje priti skozi če bom vozil nemca kot pa npr. francoza,korejca ipd.
vem da se to sliši smešno,vendar verjemite mi da to dejasnko se dogaja in da dejansko to tko je
LP
JOHNY