Doctor206 je napisal/-a:HDI power!!
Bwahahahahahahahaha...... smo vidli kaki power je bil ja
mare23 je napisal/-a:V svojem vozniškem življenju sem imel dva OPLA...vectro in astro. Moram povedat, da me nista oba nikdar pustila na cedilu. Je pa res, da sta oba modela avta začela rjaveti, saj kot vemo je to bolezen OPLOV (starih modelov). Glede Peugeotov pa ne morem reč nič slabega. Res je, da še nisem bil lastnik nobenega. Vem pa, da veliko oseb, ki jih poznam, so govorili same dobre stvari.
OK....OPEL je šit, OPEL je dober, BMW je šit, BMW je dober....problem je v tem, da dan danes je avto ruleta oz. tombola. Lahko dobiš avto, ki ti bo trajal celo večnost brez katerekoli težavide. Lahko pa dobiš avto, ki te bo j...al celo večnost. Enkrat se je govorilo o vzdržljivostih in ne vem še kaj. Sedaj so vsi zasnovani po neki skoraj enaki plati. Odvisno od želja osebe in prepičanost v to, kar drugi govorijo......primer: prijatelj mi je reku, da je xxxx firma za nič, potem pa tveziš to okoli in si še sam prepričan v to. Sam kmet bo hvalil samo svojo živino.
Sej sami lahko vidite...eni da je Peugeot šit...drugi je OK. Eni da je OPEL šit, drugi pa OK. Kakor vsak razmišlja in ve, tako tudi pove.
ASenna je napisal/-a:čez švaba ga ni!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
da ne bom pocu od smeha

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 22 gostov