Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Ne jun 20, 2004 2:37 pm

Doctor206 je napisal/-a:HDI power!! :vrum

Bwahahahahahahahaha...... smo vidli kaki power je bil ja :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne jun 20, 2004 2:39 pm

Punto_GT je napisal/-a:
Doctor206 je napisal/-a:HDI power!! :vrum

Bwahahahahahahahaha...... smo vidli kaki power je bil ja :lol: :lol: :lol:

Sej bomo že vidli :) (še enkrat)

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Ne jun 20, 2004 2:41 pm

Nima smisla dej, si vidu da gre dosti bulši stilo

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Ne jun 20, 2004 2:41 pm

Oz. power je sam obratow ni :oops:

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Ne jun 20, 2004 2:51 pm

V svojem vozniškem življenju sem imel dva OPLA...vectro in astro. Moram povedat, da me nista oba nikdar pustila na cedilu. Je pa res, da sta oba modela avta začela rjaveti, saj kot vemo je to bolezen OPLOV (starih modelov). Glede Peugeotov pa ne morem reč nič slabega. Res je, da še nisem bil lastnik nobenega. Vem pa, da veliko oseb, ki jih poznam, so govorili same dobre stvari.

OK....OPEL je šit, OPEL je dober, BMW je šit, BMW je dober....problem je v tem, da dan danes je avto ruleta oz. tombola. Lahko dobiš avto, ki ti bo trajal celo večnost brez katerekoli težavide. Lahko pa dobiš avto, ki te bo j...al celo večnost. Enkrat se je govorilo o vzdržljivostih in ne vem še kaj. Sedaj so vsi zasnovani po neki skoraj enaki plati. Odvisno od želja osebe in prepičanost v to, kar drugi govorijo......primer: prijatelj mi je reku, da je xxxx firma za nič, potem pa tveziš to okoli in si še sam prepričan v to. Sam kmet bo hvalil samo svojo živino.

Sej sami lahko vidite...eni da je Peugeot šit...drugi je OK. Eni da je OPEL šit, drugi pa OK. Kakor vsak razmišlja in ve, tako tudi pove.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne jun 20, 2004 2:55 pm

čez švaba ga ni!!!!

:cry :cry :cry :cry
da ne bom pocu od smeha
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Ne jun 20, 2004 2:59 pm

mare23 je napisal/-a:V svojem vozniškem življenju sem imel dva OPLA...vectro in astro. Moram povedat, da me nista oba nikdar pustila na cedilu. Je pa res, da sta oba modela avta začela rjaveti, saj kot vemo je to bolezen OPLOV (starih modelov). Glede Peugeotov pa ne morem reč nič slabega. Res je, da še nisem bil lastnik nobenega. Vem pa, da veliko oseb, ki jih poznam, so govorili same dobre stvari.

OK....OPEL je šit, OPEL je dober, BMW je šit, BMW je dober....problem je v tem, da dan danes je avto ruleta oz. tombola. Lahko dobiš avto, ki ti bo trajal celo večnost brez katerekoli težavide. Lahko pa dobiš avto, ki te bo j...al celo večnost. Enkrat se je govorilo o vzdržljivostih in ne vem še kaj. Sedaj so vsi zasnovani po neki skoraj enaki plati. Odvisno od želja osebe in prepičanost v to, kar drugi govorijo......primer: prijatelj mi je reku, da je xxxx firma za nič, potem pa tveziš to okoli in si še sam prepričan v to. Sam kmet bo hvalil samo svojo živino.

Sej sami lahko vidite...eni da je Peugeot šit...drugi je OK. Eni da je OPEL šit, drugi pa OK. Kakor vsak razmišlja in ve, tako tudi pove.

Se podpišem :D

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Shatzy Ne jun 20, 2004 3:03 pm

Men se pa zdi, da so avti k babe. Ene so "dobre po duši", druge majo mindblowing backside, tretje se znajo normalno pogovarjat. Isto je pr avtih. Eni majo zihr motorje, pa slab pleh, eni majo dobr pleh, pa slabe motorje, eni so lepi z dolgočasno notranjostjo. Ni popolnga avtomobila. Tko je blo, in tko bo, da so različne znamke naprednejše od drugih na različnih področjih avtomobila. Zdi se mi brezveze kregat o tem, a so nemci res najzanesljivejši, a majo francozi res hitrokvarljive avtomobile, a morš Honde res tiščat da kam grejo, itd itd. Usa debata je na stopnji otrok iz vrtca. Jst bom govoru za avtomobile k smo ji mi mel. Mel smo Opel Astro 1.6 IGLS letnik 1993, bordo rdeče barve, narjena v italiji. Nobenga problema. Avto je šou spodobno, barva je bla taka da je avto še zdej najlepša astra '93 kar sm jih vidu. Nobene rje. Zdej mamo Picassoja, 2.0 HDI, z 45 000 km. Avto je špica. Motor dela BP, zdej ga bomo še ščipal na 110 konjičev in bo dober za ene 3 leta.

Sicer pa, kokr je prej reku mislm da Omelo: Kokr boš delu z avtom, tko ti bo avto vrnu.

LP

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne jun 20, 2004 3:29 pm

Se podpišem pod ti dve izjavi: Omelo, mare23. Mislim da je dosti odvisno kakšen avto dobiš in kako za njega skrbiš. A ni bla enkrat ena tema odprta kako z novomi avtomobili delajo v tovarnah in pri transportu???

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po jun 21, 2004 1:10 pm

ASenna je napisal/-a:
čez švaba ga ni!!!!

da ne bom pocu od smeha

Se podpišem :D :rofl
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Veloce
Nov uporabnik

Napisal/-a Veloce Ne jun 27, 2004 4:48 pm

Ne da se mi brat vseh postov, sam jaz sem leta 2001 kupil novega P206 1.9D in vam povem, da Peugeota nikoli več. Po osmih mesecih problemov, enostavno ni šlo več.
Potem sem imel skoraj dve leti Xsaro 2.0 HDI in ni blo nobenih problemov. Stric pa je glih kupil novega C5 break in ima avto skoz na servisih, pa se okol vozi s Xsaro in plačuje 70 jurjev leasinga na mesec za avta, ki ga nima.

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi Ne jun 27, 2004 4:52 pm

D.J. je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:
čez švaba ga ni!!!!

da ne bom pocu od smeha

Se podpišem :D :rofl

Čez Japonca ga ni! :D

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Ne jun 27, 2004 4:59 pm

Čez Japonca ga ni!

sej sm točn vedu da se bo še en tak uglasu :P
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

cr00k
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00k Ne jun 27, 2004 6:30 pm

glede kvalitete avtov po "narodnosti" je blo ze velik tipk znucanga... Jst nebom nc kritiziru, ker se mi bv zdi... Nekdo je ze prej napisu, taksen avto mas, kokr ga vzdrzujes... + sreca :)

Mi mamo doma bmw 320d, opla corso 1.0v, in Roverja 214...
prejsnji avti so bli pa audi 80 1.8q, bmw 320iC l.1993, in Audi 100 2,6E...

Ce po pravici povem...smo mel/se mamo najvec tezav z Roverjem (avto je ze dost star, pa mal kilometrov) nic ni narjen tko k je treba s tem mislm koncno izdelavo... nobena reza med vrati, hvabo, blatnikih in enakomerno siroka,... zadnje sipe se mal spustijo k zadnja vrat zapres, pa dez pa si u k*** :)))...itd.

Pr Audiju 100 smo ECU menal pa se neki malga... je pa res da je meu okol 350Tkm navozenih...

BMW 320iC mat nardila z njim totalko... pa smo ga zrihtal... sam ni nikol vec bil kar je bil prej...

Audi 80q bil kar znizan... tko da je bil dost uspod podrsan... pa benzin pumpa je enkrat crknla...

Bmw 320d, mogl smo kupt...

...obesek za kluce, da je bol fukis :)))joke
dela BP, je pa res da ma sele 40Tkm in je letnik 02...

Tok od mene...
se enkrat... ce ga redno vzdrzujes... mas velik mejn problemov z njim... jst mam sreco da mam veselje okol avtov skakta vsako soboto 4 ure :))...
posesas, operes, zbrises, pregledas motorne tekocine... pa na bencinski pritisk v gumah...pa redno peles avto na servis... pa ne tisis, pa mas veliko verjetnost da ti bo avto dobr sluzil...

Glede oplov... men Corsa nc ne rjavi pa je letnik 97, pa ma okol 100Tkm, pa je vseletni avto za vozit... je res da ma masino vzeto iz audija, kjer se uporablja za premikanje brisalcev,... :twisted: tko da lahko vcasih migreno dobis, k mors skos gas u podn tisat....

Predator
Nov uporabnik

Napisal/-a Predator To jun 29, 2004 7:02 pm

No.. Prosil bi enega lastnika opla od letnika 98 naj mi pokaze rjo :shock:. Ce jo najdem na nekaramboliranem avtu sem mu za celo leto sluga! Opel ima pocinkano karoserijo in, da upa nekdo trdit da je videl novo astro ali vektro rjavo (od letnika 98) je bolan. 12 let garancije mislim da potrjuje moje mnenje! Naj mi jo prosim kdo najde no. Pa nehajte ze skos z neko rjo tezit kr sploh ni res. Do 96 leta sicer je, po tem pa niti malo vec! Naj me prosim kdo popravi ce ma dokaz. Naj mi najde astro od leta 98 naprej rjavo pa.... saj sem napisal. Drgac pa... Opel je zakon. Nevem zakaj se more skos pogrevat topla zupa o rji.... :evil:
----------------------------------
Slika
Opel FOREVER!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jun 30, 2004 12:08 am

Zato ker imajo se Lade bols pleh kot Opel :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr jun 30, 2004 12:55 am

Samotar je napisal/-a:Zato ker imajo se Lade bols pleh kot Opel :lol:

Haha... SAm pr ladi ej... Jo mam doma. Obup. :lol:

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr jun 30, 2004 12:55 am

kdo ve kaj si delu z autom :roll:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 30, 2004 9:07 am

Z današnjo globalizacijo se globalizirajo tudi okvare na avtih. Preveč elektronike in majhni motorji ki delajo na vedno več obratih, da o turbinah sploh ne govorim, so vedno bolj občutljivi. Pri tem (na žalost) niso izključeni niti Renaulti, niti Peugeoti, niti Alfe, Audiji, BMWji ali Merci (vključno z Maybachi), niti razni Japonci. Pomoje bo tud Toyota počasi šla v tej smeri, elektronika pač.

Kako je glede HDi ne vem, vem pa da je mojemu stricu pri dCi-ju en mesec nazaj crknla turbina, Stroški: 500.000 SIT, nam pa na Cliotu l.2002 tri dni nazaj zablokiralo zadnje desno kolo, pa računalnik so menjal (2x), pa kr ene lučke se pržigajo...

PS: Jest kolnem Nissan, ker vgrajujejo Renojeve dele oziroma Reno, ker jim jih vsiljuje. Rezultat: padanje kvalitete pri Nissanu, statistično dokazano. :evil:
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr jun 30, 2004 11:45 am

Kaj pa, če bi rekli še kakšno o ameriških avtomobilih :roll:

Sicer pa ne vem, kaj se tolko kregaste. Meni se zdi povsem brezpredmetno, da si mečete izjave, kot so "japonci so zakon", "čez švaba ga ni". Po mojem mnenju je forum prostor za debato, debatira pa se s pomočjo argumentov.

Mislim, da niti lastna izkušnja ni ravno nevemkakšen argument. Mi imamo doma dva Seata. Eden ima vsake dva tedna novo težavo, drugi pa je mehanično delavnico videl samo ob rednih servisih. Tako, da je verjetno edini pameten post tisti, ki je to debato otvoril. Sicer pa sploh ne bi bilo slabo, če bi temo lahko zaključil Nixxon. :wink:

LP,
don CONSIGLIO
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 22 gostov