Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Virage
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Virage Če jul 22, 2004 7:14 pm

NoSpeedNoFun je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:
CM je napisal/-a:.sploh pa ogroža tut sebe če pijan voz a na to pa nič ne pomislš?se prav je drugh škoda njega pa ne? :?

ne ker se je sam odločo da bo vozo, torej se je sam odločo da ga ni škoda....
saj ponavadi pijanemu ni nič, najebe pa tisti nič hudega sluteči pešec al pa nasproti vozeč al pa kaj.

kolega je mel že 2x totalko ker se mu je pijani pripelal po njegovem pasu. k sreči ni blo nikol nič hujšega razn ovratnice, oba povzročitelja sta pa napihala več kot 1.xx

Sam tko BTW... jaz sem bil pijan, pa nič kriv, pa zgleda, da sem bil poleg unega cepca na inšitutu (Soča po domače). A?
Kako bos pa temu rekel, ki me je razbil??? Pa je bil trezen!!!
Če bi bil jaz trezen bi sel najbrz tam 180 km/k? predstavljaj si kako bi bilo potem??

Pa se en primer... na cesti umre veliko več ljudi zarad treznih kot pa pijanih ljudi! :) :) :)

http://www.opelforum-si.com/index.php?showtopic=874 Kaj če bi bil v tem primeru voznik ti? Razlika med tabo in njem je 0,01 g alkohola. Malo se zamisli. :evil:
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Če jul 22, 2004 9:08 pm

Virage je napisal/-a:http://www.opelforum-si.com/index.php?showtopic=874 Kaj če bi bil v tem primeru voznik ti? Razlika med tabo in njem je 0,01 g alkohola. Malo se zamisli. :evil:

Dragi moj Virage...
Ne bom rekel, da mi je vseeno za tega fanta! Vendar nisem na njegovem mestu! To je prvo. Drugo kar je nisem povzročil te prometne nesreče, kot bi si lahko prebral, ampak sem bil soudeležen kot nič kriv nič dolžan!! Tretje pa je, če bi si polovico tistih, ki berete tale forum prebralo prejšnje poste, ki so bili napisani ne bi klatili taksnih neumnosti, ker poanta moje teme je le opozorilo!!!

P.S.: Žal mi je, da sem se zaradi kretenov takole izpostavil... Še enkrat bom napisal, da je bil moj namen prikazati kakšne so posledice po finančni plati!! Da bi se morda katerega prijelo preden se lahko zgodi najhujše, to za kar si dal ti link.
Vendar pa sem ugotovil, da ste po večini nepismeni idioti, ki se naslajate nad nesrečo drugega. Morda tu mislim najbolj tebe, ki si dal ta link ven. Verjamem, da si presrečen, da je lahko nekdo v takem govnu!!! Žal mi je, da obstajate se takšni ljudje, ki nimate lastnih izkusenj, ampak serjete le o tem, kar najdete na internetu!!

Get a LIFE!!!

Ostalim se globoko opravičijem!
SlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 22, 2004 9:12 pm

Nouspidnoufan globoko vas naprošam, da umirite svoj glas in trezno (lol) razmislite o besedah, ki jih drugič raje zadržite zase, ker so za podobo foruma škodljive.
Včasih te kaj razpizdi, samo tud js se morm fejst nazaj držat, da mi živc ne poč kle na forumu včasih... Drek se zgodi. :?

LPugi :DDD
Slika

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Če jul 22, 2004 9:57 pm

Mislim, da je vsako napisano besedo moč najti v slovarju slovenskega knjižnega jezika! Razen treh, ki so v angleškem.Torej? Zavračam vse obtožbe in vsako krivdo vezano na tvoj post!!!
Sicer se mi pa sladko j***
+b al kar čes!
LP!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jul 22, 2004 10:16 pm

NoSpeedNoFun je napisal/-a: kretenov po večini nepismeni idioti, serjete

Tudi če se besede najdejo v slovarju.. Tud peečka in kuratz se najde...

Prej sm ti sam lepo reku in nism nič +b mislu al pa kej, sam zdj pa res:

WTF?! Kaj ti ne paše? A maš slab dan akaj? Če ga maš ni treba kle stresat, velja?

Take it easy! :?
Slika

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Pe jul 23, 2004 9:47 am

NoSpeedNoFun je napisal/-a: če bi si polovico tistih, ki berete tale forum prebralo prejšnje poste, ki so bili napisani ne bi klatili taksnih neumnosti

Pugi, delno velja tudi zate, vendar v drugem smislu. Preberi si, kdo je prvi začel uporabljati žaljivke in zaradi koga je prišlo do takega stanja!
Bodi pošten in ne skači name kot kakšen petelin.
Čištit začni na začetku!
Če bi najprej opozoril tistega pajaca, ki je začel prvo zaliti bi bili zdaj vse OK!
In druga stvar... še enkrat..preberi poste, pa boš vedel zakaj sem tak, da nimam slabega dneva in da ne stresam tule na forumu svojih ... Ne vem kaj si mislil!!
Pa lep pozdrav!!!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 23, 2004 9:55 am

Am, NospeednoFun prvo napako si naredo da si na tem forumu omenil alkohol. Kot si že najbrž opazil, so vsi udeleženci tega foruma tudi člani politike in bognedaj da kateri izmed njih prekrši kakšno pravilo. Udeleženci foruma se vozijo 50 km/h skozi vasi, nikoli ne pijejo niti kozarčka ali dveh, tako da je tvoje dejanje več kot grozovito !

Naj ti povem kakšno dobrodošlico sem dobil jaz na tem forumu. Ker sem napihal o,6 promila in so me ustavli me je zanimalo kakšno kazen bom dobil, dobil pa sem le odgovore v smilslu tebe bi jaz linčal, kdo ti je dal izpit in podobne. Moj nasvet je, da se ne oziraš na take in podobne stvari ker zadevi nebomo prišli do konca.

Slovenija je taka in v navadi je da se prvo stvari pometajo pod tujim pragom.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Pe jul 23, 2004 10:36 am

Pugi je napisal/-a:Nouspidnoufan globoko vas naprošam, da umirite svoj glas in trezno (lol) razmislite o besedah, ki jih drugič raje zadržite zase, ker so za podobo foruma škodljive.
Včasih te kaj razpizdi, samo tud js se morm fejst nazaj držat, da mi živc ne poč kle na forumu včasih... Drek se zgodi. :?

LPugi :DDD

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Mislim, da je vsako napisano besedo moč najti v slovarju slovenskega knjižnega jezika! Razen treh, ki so v angleškem.Torej? Zavračam vse obtožbe in vsako krivdo vezano na tvoj post!!!
Sicer se mi pa sladko j***
+b al kar čes!

LP!

Pugi je napisal/-a:
NoSpeedNoFun je napisal/-a: kretenov po večini nepismeni idioti, serjete

Tudi če se besede najdejo v slovarju.. Tud peečka in kuratz se najde...

Prej sm ti sam lepo reku in nism nič +b mislu al pa kej, sam zdj pa res:

WTF?! Kaj ti ne paše? A maš slab dan akaj? Če ga maš ni treba kle stresat, velja?

Take it easy! :?

NoSpeedNoFun je napisal/-a:
NoSpeedNoFun je napisal/-a: če bi si polovico tistih, ki berete tale forum prebralo prejšnje poste, ki so bili napisani ne bi klatili taksnih neumnosti

Pugi, delno velja tudi zate, vendar v drugem smislu. Preberi si, kdo je prvi začel uporabljati žaljivke in zaradi koga je prišlo do takega stanja!
Bodi pošten in ne skači name kot kakšen petelin.
Čištit začni na začetku!
Če bi najprej opozoril tistega pajaca, ki je začel prvo zaliti bi bili zdaj vse OK!
In druga stvar... še enkrat..preberi poste, pa boš vedel zakaj sem tak, da nimam slabega dneva in da ne stresam tule na forumu svojih ... Ne vem kaj si mislil!!Pa lep pozdrav!!!

Courage™ je napisal/-a:Am, NospeednoFun prvo napako si naredo da si na tem forumu omenil alkohol. Kot si že najbrž opazil, so vsi udeleženci tega foruma tudi člani politike in bognedaj da kateri izmed njih prekrši kakšno pravilo. Udeleženci foruma se vozijo 50 km/h skozi vasi, nikoli ne pijejo niti kozarčka ali dveh, tako da je tvoje dejanje več kot grozovito !

Naj ti povem kakšno dobrodošlico sem dobil jaz na tem forumu. Ker sem napihal o,6 promila in so me ustavli me je zanimalo kakšno kazen bom dobil, dobil pa sem le odgovore v smilslu tebe bi jaz linčal, kdo ti je dal izpit in podobne. Moj nasvet je, da se ne oziraš na take in podobne stvari ker zadevi nebomo prišli do konca.

Slovenija je taka in v navadi je da se prvo stvari pometajo pod tujim pragom.

Še enkrat si preberi vse skupej. Povsem prijazno in nedolžno te opozorim še z malo humorja in ti hkrati povem, da tudi meni včasih kdo tkole najeda in da kljub temu se vzdržim, kot bi bilo prav tudi v tvojem primeru. Nate sem napisal post, ker sem mislil, da si tukej najbol priseben in sem tud tebi dal prav.

Ampak ti si zgleda vse narobe dojel + da si verjetno mel slab dan, al pa te je tole res razpisdil do amena. Nisem noben petelin aveš :D

In ja, res je vse kar sta napisala. Tud men gre na kuraz, ko kle vsi 50 čez naselja vozijo, ko pa pridem na Brnčičevo in pred Leclerka, sem pa samo js pa še ene par normalnih, ostali pa :noro da ne rečem da jim j** m** ker so me skor že zbil...

+da je v sloveniji res tako, kot je PogumčekTM reku, ampak js v tem primeru res nism hotu karkol pometat, sam teb sem hotu rečt, da take it easy, ker se vedno najdejo ljudje, ki vse vejo o športnih filtrih :?

LPugi z družino ti pošilja koš poljubčkov in glaszbeno željo :hi :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
bandidos
Nov uporabnik

Kraj: tisoč let raja

Napisal/-a bandidos Pe jul 23, 2004 7:40 pm

Vse kazni mrzim razen tiste res ta prave.ampak da so pa neonke pod avti prepovedane....................????????????????????? :ue
go,go,go,...nobody is perfect............i"m nobody!!!!!

Uporabniški avatar
GorazdO
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GorazdO Pe jul 23, 2004 7:59 pm

Prepovedan je met prižgane neonke - med vožnjo; ko si na parkpracu, jih lahko vklopiš in se igraš božično drevesce, pa ti noben ne bo nič reku...
Power is nothing without Control; so Think, Feel, Drive...

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jul 24, 2004 7:12 pm

Pugi je napisal/-a:
Še enkrat si preberi vse skupej. Povsem prijazno in nedolžno te opozorim še z malo humorja in ti hkrati povem, da tudi meni včasih kdo tkole najeda in da kljub temu se vzdržim, kot bi bilo prav tudi v tvojem primeru. Nate sem napisal post, ker sem mislil, da si tukej najbol priseben in sem tud tebi dal prav.

Ampak ti si zgleda vse narobe dojel + da si verjetno mel slab dan, al pa te je tole res razpisdil do amena. Nisem noben petelin aveš :D

In ja, res je vse kar sta napisala. Tud men gre na kuraz, ko kle vsi 50 čez naselja vozijo, ko pa pridem na Brnčičevo in pred Leclerka, sem pa samo js pa še ene par normalnih, ostali pa :noro da ne rečem da jim j** m** ker so me skor že zbil...

+da je v sloveniji res tako, kot je PogumčekTM reku, ampak js v tem primeru res nism hotu karkol pometat, sam teb sem hotu rečt, da take it easy, ker se vedno najdejo ljudje, ki vse vejo o športnih filtrih :?

LPugi z družino ti pošilja koš poljubčkov in glaszbeno željo :hi :mrgreen:

:) :)
Pugi jaz to vse vem kaj si hotel. Zmotilo me je, ker si mene zacel miriti, ko me je uni k*** napadu.
Zdaj sem se pomiril. Hvala za glasbeno zeljo in kos poljubckov!
LP NSNF tudi z druzino!

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 So jul 24, 2004 7:51 pm

mogl bi ti izpit uzet

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So jul 24, 2004 8:42 pm

AR_146 je napisal/-a:mogl bi ti izpit uzet

And who the f*** are you to judge?!?!? Model ma prou pa nekurcite ga !

Lp PiLLLe

P.s prevod pomeni: ker falus si ti da bos sodu?

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun So jul 24, 2004 10:13 pm

AR_146 je napisal/-a:mogl bi ti izpit uzet

Mislim, da bi ga ti prej moral narediti!!!
ZAkaj si nisi prebral, da moraš biti vsaj 13 let star! Bom povedal tvojim staršem!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov