Pugi je napisal/-a:Nouspidnoufan globoko vas naprošam, da umirite svoj glas in trezno (lol) razmislite o besedah, ki jih drugič raje zadržite zase, ker so za podobo foruma škodljive.
Včasih te kaj razpizdi, samo tud js se morm fejst nazaj držat, da mi živc ne poč kle na forumu včasih... Drek se zgodi.
LPugi

NoSpeedNoFun je napisal/-a:Mislim, da je vsako napisano besedo moč najti v slovarju slovenskega knjižnega jezika! Razen treh, ki so v angleškem.Torej? Zavračam vse obtožbe in vsako krivdo vezano na tvoj post!!!
Sicer se mi pa sladko j***
+b al kar čes!
LP!
Pugi je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a: kretenov po večini nepismeni idioti, serjete
Tudi če se besede najdejo v slovarju.. Tud peečka in kuratz se najde...
Prej sm ti
sam lepo reku in nism nič +b mislu al pa kej, sam zdj pa res:
WTF?! Kaj ti ne paše? A maš slab dan akaj? Če ga maš ni treba kle stresat, velja?
Take it easy!

NoSpeedNoFun je napisal/-a:NoSpeedNoFun je napisal/-a: če bi si polovico tistih, ki berete tale forum prebralo prejšnje poste, ki so bili napisani ne bi klatili taksnih neumnosti
Pugi, delno velja tudi zate, vendar v drugem smislu. Preberi si,
kdo je prvi začel uporabljati žaljivke in zaradi koga je prišlo do takega stanja!
Bodi pošten in ne skači name kot kakšen petelin. Čištit začni na začetku!
Če bi najprej opozoril tistega pajaca, ki je začel prvo zaliti bi bili zdaj vse OK!
In druga stvar... še
enkrat..preberi poste, pa boš vedel zakaj sem tak, da nimam slabega dneva in da ne stresam tule na forumu svojih ... Ne vem kaj si mislil!!Pa lep pozdrav!!!
Courage™ je napisal/-a:Am, NospeednoFun prvo napako si naredo da si na tem forumu omenil alkohol. Kot si že najbrž opazil, so vsi udeleženci tega foruma tudi člani politike in bognedaj da kateri izmed njih prekrši kakšno pravilo. Udeleženci foruma se vozijo 50 km/h skozi vasi, nikoli ne pijejo niti kozarčka ali dveh, tako da je tvoje dejanje več kot grozovito !
Naj ti povem kakšno dobrodošlico sem dobil jaz na tem forumu. Ker sem napihal o,6 promila in so me ustavli me je zanimalo kakšno kazen bom dobil, dobil pa sem le odgovore v smilslu tebe bi jaz linčal, kdo ti je dal izpit in podobne. Moj nasvet je, da se ne oziraš na take in podobne stvari ker zadevi nebomo prišli do konca.
Slovenija je taka in v navadi je da se prvo stvari pometajo pod tujim pragom.
Še enkrat si preberi vse skupej. Povsem prijazno in nedolžno te opozorim še z malo humorja in ti hkrati povem, da tudi meni včasih kdo tkole
najeda in da kljub temu se vzdržim, kot bi bilo prav tudi v tvojem primeru. Nate sem napisal post, ker sem mislil, da si tukej najbol priseben in sem tud tebi dal prav.
Ampak ti si zgleda vse narobe dojel + da si verjetno mel slab dan, al pa te je tole res razpisdil do amena. Nisem noben petelin aveš
In ja, res je vse kar sta napisala. Tud men gre na kuraz, ko kle vsi 50 čez naselja vozijo, ko pa pridem na Brnčičevo in pred Leclerka, sem pa samo js pa še ene par normalnih, ostali pa

da ne rečem da jim j** m** ker so me skor že zbil...
+da je v sloveniji res tako, kot je PogumčekTM reku, ampak js v tem primeru res nism hotu karkol pometat, sam teb sem hotu rečt, da take it easy, ker se vedno najdejo ljudje, ki vse vejo o športnih filtrih
LPugi z družino ti pošilja koš poljubčkov in glaszbeno željo