Debate, ki niso vezane na ostala področja...

NOSdoza
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a NOSdoza Po jul 19, 2004 10:14 pm

tist v podpisu je V8 iz filma mad max in mislm da je chervolet... je pa tud strup... baje je delu na nitro... sam to je u filmu reku,kar ne pomen da je to tud v realnosti... oglej si film pa bo...
Vedno za dozo NOS-a,pa magari u žilo!!!štekaš!!!

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 10:16 pm

@ monster: to je predelan Ford Falcon XB, letnik tam okoli 72,73 - predelan je bil za film Mad Max. Ta avto mi je tok hud...sej ma ful folka po svetu replike tega avta :D mal si poglej... http://www.geocities.com/madmaxreplicas/ al pa u googlu napiši madmax car al pa neki podobnega :wink:
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jul 19, 2004 10:18 pm

NOSdoza je napisal/-a:adijo pamet je tisle z28... mas res to???ne me je.at?!?!?!?ej jutr ulet kele h mazdi da mal vidmo to masino... nared mi to uslugo in res ulet...

Če misliš mene, potem ti povem, da jutr ni cajta sploh. Je treba dela....

Moje mnenje... Če je tistole V6, potem ni vreden nič, vsaj zame ne. Jest sem hotel met amerikanca ravno zaradi V8. Če bi hotu met V6, potem bi ostal kar na Capriju.
Amerikanci se itak ne morejo primerjati z ostalimi avti po kvaliteti izdelave, porabi, vzdržljivosti...
Že pri novem amerikancu vse nekaj stoji postrani, na pol narejeno,... Ameriška Crvena Zastava, hehe....
Imajo pa svoj šarm, ki prevaga vse napake in ravno to mene privlači na teh gajbah.

Če bi bil malo cenejši, bi ga kupil zaradi školjke, ki je malo bolje ohranjena od mojega, potem bi pa dal vanj motorko od mojega. :)

Sam itak ni blema, bomo zrihtali mojo gajbo, da bo žwau prve klase, hehe.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 10:22 pm

Pajsar, ti dam čist prav, to je ta filing, o katermu se govori, V8 power :twisted: :twisted: kaj boš s caprijem? Ga boš obdržal? Ej neki me zanima glede homolomo za tko stare avte - npr k maš na capriju tako havbo, a ga lahk normalno registriraš, kako je, če daš gor večje feltne, a ti kdo mori...itd. Mal napiš, ker so mi avti iz '70-ih najbol! 8)Pa tko, če si bom kdaj ubodu tak star avto, pol bi ga mal zrihtal...zato sprašujem
Slika

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 10:32 pm

NOSdoza je napisal/-a:tist v podpisu je V8 iz filma mad max in mislm da je chervolet... je pa tud strup... baje je delu na nitro... sam to je u filmu reku,kar ne pomen da je to tud v realnosti... oglej si film pa bo...

Ja na nitro je delal v filmu :D v resnici pa pomoje ne...o je avstralska varijanta falcona, ameriški je mal drugačen (če se ne motim, če se, naj me kdo popravi) :P
Slika

NOSdoza
Nov uporabnik

Napisal/-a NOSdoza Po jul 19, 2004 10:33 pm

no sicer mam jz ideje za notranjost pa ce te zanima ti lahk pokazem kaj in kako... aha pol je tist ford... nice... sej bi jz tud V8 sam kje nej ga najdm???kje pa se da vidt kej tvojo V8 zadevo???

NOSdoza
Nov uporabnik

Napisal/-a NOSdoza Po jul 19, 2004 10:35 pm

kukr kol falcon je cist hud in na sploh teli amerikanci... hud je tud tist iz filma kobra... no v glavne me zanima kdaj se lahk kje najdemo pa kej vidmo in slismo???

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jul 19, 2004 10:36 pm

Caprija bom moral prodati, drugače me bo foter nekega lepega dne s šrotarco pogrel v hrbet, ko se mu bo strenalo od teh gajb na našem dvorišču, hehe...

Mah, glede predelav vsaj jest osebno nisem mel nobenih večjih težav, nisem jih tud nikoli homologiral, ker bi bilo to skoraj nemogoče, ker je večino tega bilo narejenega kar doma. Ostale stvari, spojlerji, feltne,... to je blo pa itak vse v originalu delano za Caprija, tko da ni noben nikol težil. Je pa res, da se nikol nisem hotel zapenjati s kakim policajem.
Pa tud avto je vedno bil tehnično izpraven, spedenano podvozje, brez luftov v končnikih, spedenane bremze,.....
Feltne sem vedno mel gor 13 col, kot original, spojlerji so od Suhe, zadnji zgoraj je original od Capri turbo, sedeži Recaro original, edino zaradi H-pasov mi je nekoč en policaj mal utrujal. Sam ni blo panike, sva se po pameti zmenila. Ostalo so pa itak take stvari, za katere malokdo ve, ali so original ali so predelane.
Je pa tko, če ne delaš pizdarij po cestah, potem ti tudi policaji ne morijo tolk.

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 10:37 pm

Jah jest bi tut V8 :twisted: Mal pobrskaj po netu, se jih da v Nemčiji dobit, al pa u Avstriji... :D Sej en s tega foruma je nabavu challengerja iz dojčland (se mi zdi) za male pare 8) .....jest bi tut... :cry:
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jul 19, 2004 10:39 pm

NOSdoza je napisal/-a:no sicer mam jz ideje za notranjost pa ce te zanima ti lahk pokazem kaj in kako... aha pol je tist ford... nice... sej bi jz tud V8 sam kje nej ga najdm???kje pa se da vidt kej tvojo V8 zadevo???

Jah, na mojem Camarotu je še kr precej dela, da bo tak kot je treba.
Jest sem ga zdej samo nabavil, zrihtal pa ga bom čez nekaj časa, ker moram prej spedenati še neke druge zadeve kle doma. Rihtal ga bom verjetno čez zimo in bo po planih doživel kar precej sprememb. Toke glede izgleda kot tudi na motorju. U glavnem, če bo po planih, bo spomladi hud k šnops :) .

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 10:40 pm

Par vprašanj:
A prodajal boš caprija? Za kok keša pa? A je to 2.8 mašinerija? Kolk to kj pije pa a maš certifikat za tole? Al mora bit original stanje za certifikat? Upam, da ne težim preveč..
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jul 19, 2004 10:49 pm

Okol dnarja nebi kle gor.

Je pa 2.8i motor not, 160 PS, pije pa (ne boš verjel) enkrat sem ga meril na poti v Nemčijo v Hockenheim, ko smo šli na srečanje in mi je kuril 10.5 točno. Kle okrog verjetno pije ene 12-13l. Ne vem, ker nisem nikoli gledal na to in me to niti ne zanima.
So pa na novo spolirane tudi Wolfrace feltne, spoliran sesalni kolektor,...
Odstranil sem sidepipe, dobil pa bo tudi nove nalepke,...
Čez kake 14 dni bo spedenan u nulo.

Mam pa doma še za ene 3 Caprije delov, skor vse razen plehovja, ki jih bom potem, ko bom prodal Caprija, tudi te razprodal, ker bom rabil plac za dele za Camarota.

NOSdoza
Nov uporabnik

Napisal/-a NOSdoza Po jul 19, 2004 10:49 pm

tud mene to zanima prjatu!!!na dan z besedo...

NOSdoza
Nov uporabnik

Napisal/-a NOSdoza Po jul 19, 2004 10:51 pm

ok sam tole na havbi mi ne deluje funkcionalno... je to sam za dovod zraka al ma kero drugo funkcijo???

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 10:56 pm

Tega caprija sm gledal ze lani v Domžalah na wheelsmania, mi je bil koj všeč! Lep strojček! če pa ne bi o kešu kle gor...pošl PM, kolk ga ceniš...ne bom nobenmu povedal :) :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jul 19, 2004 10:57 pm

Ha, tole na havi nima nobene posebne funkcije. Zaenkrat.
Če nebi nabavil Camarota in bi še naprej pedenal Caprija, pa bi dobilo kar eno zelo uporabno funkcijo. Noter bi prišel direktno filter za zrak in bi zajel veliko hladnega zraka, ki bi potem šel direktno v sesalni kolektor. Samo če hočeš doseči to, potem moraš spremeniti einspritz na tem motorju, kar je bilo tudi v planu. Ampak sedaj so se plani spremenili.

Sedaj bomo pač šravfali drugačne dihalne aparate.... vergaserje na osmakih, hehe..

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jul 19, 2004 10:58 pm

Notr je filter od klime. :?

Kk to, da se zanimaš za tak avto, pa ti to ni všeč?! :D
Slika

NOSdoza
Nov uporabnik

Napisal/-a NOSdoza Po jul 19, 2004 10:59 pm

in cena je....

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Po jul 19, 2004 10:59 pm

Ne, not mam štrike za cunje sušit. LOL

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Po jul 19, 2004 11:00 pm

Men je "tole" na havbi ZAKON! Zgleda res ko en taprav muscle car!
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov