Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ciro04
Nov uporabnik

Napisal/-a ciro04 Ne avg 01, 2004 11:06 pm

Doctore je napisal/-a:He, he :EE dobro si obrnil moje besede.Nič hudega. 8)
Ja, vidiš pretežno moške za volanom :vrum , ker v svetu nasplošno velja, da ženska lahko vozi možev avto :vrum le, ko pelje njega iz gostilne :pij: .(moža)
Povej mi, ko se peljeta skupaj z ženo :8 v kolikih % se ona vsede za volan :vrum , priznam :oops: pri meni je isto :ue .V večini vozim jaz.
Danes je vožnja z avtomobilom eno izmed stresnejših :/:o:/ dejavnosti v človekovem življenju, enkrat ko te bo negko izsilil si izmeri pulz po možnosti še pritisk, ugotovitve te bodo sigurno šokirale. :shock:

Nikoli ne pelje avta, ko sem jaz v njem. Pa ne zato, ker ji ne bi zaupal. Je preklemano dobra voznica. Razlog je v tem, ker je meni hudo slabo v avtu kot sopotniku :ppppp Obvezno moram imet vrečko pri sebi :noro
Zna pa res danes biti vožnja z avtom stresna. Še posebno, ko v nedeljo dobiš predse nedeljskega voznika s klobukom na glavi, ki pelje po magistralki 40 ali 50 na uro :twisted:
Hyundai - Always There 4 U

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Ne avg 01, 2004 11:23 pm

Glede teh nesrec in podobnega smo tukaj ze zelo veliko napisali in tud mislim da ugotovili razlog, zakaj se tolk govori da so zenske slabse voznice. Zato ker zenske manj vozijo od moskih (tako kot moski manj likajo, ...), vaja pa dela mojstra. Spomnite se, kako ste vozili prvo uro po avtosoli. Sam sem bil kar dobro zgubljen.

Glede alkohola pa, zal je res, da moski tudi po tem ko pijejo/mo se vedno mislijo/mo da so/mo sposobni za voznjo. Pa vecinoma ne pijem kadar vozim, do sedaj lahko na prste ene roke prestejem kolkrat sem vozil, potem ko sem kaj spil. Sem pa spada aperitiv in kozarec vina ter veliko hrane pa voznja uro ali dve po tem.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po avg 02, 2004 5:17 am

Imam jaz spet eno cveto iz obvoznice. Vse posneto 8) , kolega snemal :D . Kaj vse eni delajo po cesti z otrokom v avtomobilu. Bomo dal na net samo da sendam domzalcanu da skompresira. :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Po avg 02, 2004 7:26 am

Kar pa se tice zenskih pripadnic .. opazam, da zmeraj vec jih hudicevo dobro vozi (bolje od mene). Ravno nedavno sem pobiral celjust po tepihu ko sem v vzratnem ogledalu videl eno zensko, ki je za mano vozila cik cak med avti. Z skodo octavijo KARAVAN!!! Stalno je bla za mano na razdalji ene stirih metrov. Sej ce nebi mal za dolgim mostom zavila v eno ulico .. sem 100%, da bi me prehitela ;) Aja .. pa vedno vec takih vidim. ;) Tko da jaz nebi ravno trobental da so zenske slabe voznice ;) Nekatere .. ampak me daje obcutek, da se to iz dneva v dan spreminja na bolje ;)

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Po avg 02, 2004 8:59 am

Nu-NRG je napisal/-a:Z skodo octavijo KARAVAN!!!

...in kaj je tu cudnega in zacudenja vrednega?

:twisted:

/jan

Uporabniški avatar
uLtRa
Novinec

Napisal/-a uLtRa Po avg 02, 2004 9:42 am

heh...ucer se pelem od morja proti LJ in na odseku kjer sta 2 pasa v eno smer in en za nasprotno, mi gre en kombi prehitevat cez dvojno polno crto in zapele na enga izmed nasprotnih pasov!!! norc! js pa tik pred njim! dobr d sm ga takoj vidla in sam odvila na lev pas kjer hvala bogu ni blo avta! drgac bi bil tak crash da tut nevem kako bi se koncal :/ na cesti se zmer najdejo neodgovorni...pa nej bojo to tipi al pa zenske.
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Po avg 02, 2004 9:54 am

uLtRa je napisal/-a:heh...ucer se pelem od morja proti LJ in na odseku kjer sta 2 pasa v eno smer in en za nasprotno, mi gre en kombi prehitevat cez dvojno polno crto in zapele na enga izmed nasprotnih pasov!!! norc! js pa tik pred njim! dobr d sm ga takoj vidla in sam odvila na lev pas kjer hvala bogu ni blo avta! drgac bi bil tak crash da tut nevem kako bi se koncal :/ na cesti se zmer najdejo neodgovorni...pa nej bojo to tipi al pa zenske.

Čist tak, mimogrede, preber še enkrat svoj post k mi ni totaln neč jasn. Al ne ločiš desne in leve al pa kej druzga?:twisted: Drgač se pa s tazadnim stavkom full strinjam.

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Po avg 02, 2004 9:57 am

X-Hair je napisal/-a:Imam jaz spet eno cveto iz obvoznice. Vse posneto 8) , kolega snemal :D . Kaj vse eni delajo po cesti z otrokom v avtomobilu. Bomo dal na net samo da sendam domzalcanu da skompresira. :wink:

Aje blo to v petek, ker si bil opažen v Godoviču? Jest sm šel glih iz gostilne proti avtu in sm si mislu: respect, s tako makino gre redko kdo skozi godovič po omejitvah!!!!!!

Sej drgač sva se pa enkrat srečala na KOL k si prnesu ene kol v laboratorij in sem te jest napotil dalje k prejemnici :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po avg 02, 2004 10:35 am

Nu-NRG je napisal/-a:Kar pa se tice zenskih pripadnic .. opazam, da zmeraj vec jih hudicevo dobro vozi (bolje od mene). Ravno nedavno sem pobiral celjust po tepihu ko sem v vzratnem ogledalu videl eno zensko, ki je za mano vozila cik cak med avti. Z skodo octavijo KARAVAN!!! Stalno je bla za mano na razdalji ene stirih metrov. Sej ce nebi mal za dolgim mostom zavila v eno ulico .. sem 100%, da bi me prehitela ;) Aja .. pa vedno vec takih vidim. ;) Tko da jaz nebi ravno trobental da so zenske slabe voznice ;) Nekatere .. ampak me daje obcutek, da se to iz dneva v dan spreminja na bolje ;)

Lp, Klemen

A je bila oranžna??? Ker če je bila pol si lahko mojo polsestro vidu - moja šola - učila se je na mojmu subaruju, pa ji je zdej vseeno za avto, ker še vedno misli, da se s subarujem fura.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
KOENIG
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a KOENIG Po avg 02, 2004 10:39 am

uLtRa je napisal/-a:heh...ucer se pelem od morja proti LJ in na odseku kjer sta 2 pasa v eno smer in en za nasprotno, mi gre en kombi prehitevat cez dvojno polno crto in zapele na enga izmed nasprotnih pasov!!! norc! js pa tik pred njim! dobr d sm ga takoj vidla in sam odvila na lev pas kjer hvala bogu ni blo avta! drgac bi bil tak crash da tut nevem kako bi se koncal :/ na cesti se zmer najdejo neodgovorni...pa nej bojo to tipi al pa zenske.

Bodi srečna, jaz sem že dobil oba pasa polna :shock: :bow ko sem šel v LJ.
Da ne bo pomote, en je vozil normalno, dva sta prehitevala v smeri proti morju :/:o:/

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Po avg 02, 2004 11:50 am

Zadnjic sm se jest pelu dol po crnem kalu (tam kjer so trije pasovi) pelje pred mano enih 10 avtomobilov pa tovornjak jest pa lepo brez gasa v tretji enih 40 tko da so mi uni ze mal usli, k je blo ravno (itak bi jih skoz ovinka ujel) Potem se tovornjakar umakne jest si recem fino, stopim po gasu, ene 80, da bi sel se pred tovornjakom in za kolono... nakar tovornjakar brez zmigovca zapelje na moj pas. Sm bremzu k pr norcih, da se mi je celo uno belo pod sibedahom zaprlo.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po avg 02, 2004 1:47 pm

blazz je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:Imam jaz spet eno cveto iz obvoznice. Vse posneto 8) , kolega snemal :D . Kaj vse eni delajo po cesti z otrokom v avtomobilu. Bomo dal na net samo da sendam domzalcanu da skompresira. :wink:

Aje blo to v petek, ker si bil opažen v Godoviču? Jest sm šel glih iz gostilne proti avtu in sm si mislu: respect, s tako makino gre redko kdo skozi godovič po omejitvah!!!!!!

Ja je bilo v petek :D . Za omejitve se pa lahko zahvalim kolegom, ker zmeraj po omejitvah skoz naselje in sem se navadil. Pa sploh je velik teh radarjev in se mi zdi brezveze dajat denar. Lepo debata s kolegi pa na "izi cruzing" ob dobrem trance-u -> zelo pase :wink: Sicer pa tam tisti prehod ni najbolj, sploh ce prides iz smeri Logatec. Se je ze zgodilo da je kaj stalo tam :?

blazz je napisal/-a:Sej drgač sva se pa enkrat srečala na KOL k si prnesu ene kol v laboratorij in sem te jest napotil dalje k prejemnici :twisted: :twisted:

Ihiijoooj a se bom spomnu. Pomoje da ne, ker sem imel v mislih samo katero gospo morem dobiti in sem si skoz to ponavljal ostalo sploh nisem registriral. :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Napisal/-a blazz Po avg 02, 2004 2:36 pm

X-Hair je napisal/-a:... Sicer pa tam tisti prehod ni najbolj, sploh ce prides iz smeri Logatec. Se je ze zgodilo da je kaj stalo tam :?

Ja, ponavadi naša babi, k gre k/od maše z berglami. Sam če dobr pogledaš vidiš da se premika :twisted:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Po avg 02, 2004 5:58 pm

blazz je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:... Sicer pa tam tisti prehod ni najbolj, sploh ce prides iz smeri Logatec. Se je ze zgodilo da je kaj stalo tam :?

Ja, ponavadi naša babi, k gre k/od maše z berglami. Sam če dobr pogledaš vidiš da se premika :twisted:

:har :har :har :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
GReddy_
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a GReddy_ Če avg 05, 2004 10:07 pm

Kaj takega.....

Slika

LP :hi

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Pe avg 06, 2004 7:13 am

1.8T je napisal/-a:
Nu-NRG je napisal/-a:Z skodo octavijo KARAVAN!!!

...in kaj je tu cudnega in zacudenja vrednega?

:twisted:

/jan

Ker kolkr poznam zenske osebke okoli mene, vecji avto = vecja muka za vozit. Pa uprasanje, ce bi si jaz z karavanom upal toliko kot ona ;)

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki So avg 07, 2004 7:42 pm

Vse lepo in prav, vendar še kar ne razumem po čem se točno karavan razlikuje glede lege na cesti od limuzine...
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne avg 08, 2004 12:16 am

GReddy_ je napisal/-a:Kaj takega.....

Slika

LP :hi

Ej neki podobnga sm vidu v cetrtek okol 20.00 na tanovi Petrolovi pumpi pri Cerknici. Je ena Svabica svoga Golfa IV tankala-na avtomat in se usede v avto in odpelje. Naspona cev in pistolo potegne vn iz tanka in jo zabrise proti mojmu avtu in se ustav pol metra pred njim. Kaj je takrat mislna ???? Je tko zgledal k da je hotla spizdt.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
maddog
Novinec

Napisal/-a maddog Ne avg 08, 2004 12:19 am

nu-nrg ma verjetno v mislih velikost karavana, s katerim ne bi vsakdo sel vijugat med avti, ne pa lege ;)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Napisal/-a Nu-NRG Ne avg 08, 2004 11:34 am

maddog je napisal/-a:nu-nrg ma verjetno v mislih velikost karavana, s katerim ne bi vsakdo sel vijugat med avti, ne pa lege ;)

Tocno tako! :twisted:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov