Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Pe jul 30, 2004 8:01 pm

Martin je napisal/-a:
Rippy je napisal/-a:Mene najbol zanima kaj lahko naredim če opazim da pilicaj dela "napako" v svojem "postopku" nekateri bi resno rabli tablete proti idiotizmu. Sicer ideja da zavsako ko se srečaš z policajem začneš na skrivaj snemati avdio postopka z mobitelom ali kakšno drugo napravo :wink: če bi usak to delu bi kmalu razrečli idiotizem s policije, dobimo dokaz.

Tako je ! Posnet je treba !

Da še bolj naj***š? :wink: Zmeraj nekaj novega najdejo, tudi na sodiscih. So taki ali drugačni primerki policajev,tako da jih ne moremo vse v isti koš metat.
There is no time...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jul 30, 2004 10:26 pm

Daco je napisal/-a:Meni je pa danes en clanek iz Dela dal misliti. In sicer govori o dvema mladima policistoma (21 in 22 let mislim da), ki sta preganjala starejsega gospoda v volvu V70 in pri tem naredila totalko iz policijskega opla, ker naj bi ju pri poskusu prehitevanja in ustavljanja ta gospod zrinil s cesta, tako da sta zletela v zivo mejo pa se kotalila in ne vem kaj se... ma falus ju je zrinil! Gusterja sta mislila da sta glavna frajerja in sta se vsa zelena zapodila za tipom in pol ko ju je odneslo s ceste je pa treba najti krivca! Krivca sta ona dva sama, ki sta se pognala za fotrov v volvu... sta si mislila no zdej pa poglejte kaj policija lahko pocne. Sej nebi nic rekel, ce bi bila policijska patrulja z enim izkusenim policajem in gusterjem... sam tko k sta bla pa dva gusterja v avtu pa nic ne verjamem! pišuka pa se mi jim dajemo kruh... :roll:

:?
Loopz je povedal vse...
Drugače pa jz ne vem, da bi kje pisalo, da kakšnega policista živim z davki, ki jih je treba plačat državi, plačani so pač z državnega proračuna, katerega polnijo tudi sami s plačevanjem davkov...
Kako da vas ne skrbi tok kam gre še vse denar od davkov...letala, večerje, mastne plače...večina ne za policaje :wink:
Da razjasnimo, zakaj sem velikokrat na strani tukaj "zelo priljubljenih" policajev...4 dobri kolegi so policisti, od tega eden "guster" :roll: , pa zato ni nič manj dober... lahko rečem da so ti fantje/možje pošteni policisti in če bi blo več takih, bi bilo tudi takih postov manj, ko pa gledam kako pljuvate po njih, predvsem pa ko vse dajete v isti koš, se mi zdi prov da povem še drugo plat, ki jo večina, hote ali pa nehote ne vidi, čeprav niso vsi slabi...tud če so mladi, še vedno pa se strinjam da se najde TUDI v policiji veliko kretenov, starih in mladih, ki mislijo da so texas rangerji :wink:

LP, pa brez zamere :hi
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Pe jul 30, 2004 10:46 pm

power rangerji :lol: :EE
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So jul 31, 2004 9:21 am

@Slide: Tudi sam imam eno prijateljico gusterko in je tok dobra oseba po karakterju da ji skoraj ni para... pa se prov dobr zgleda :mrgreen:

Pa mi je tut ze pravila kako so jo ene parkrat zajebaval njeni stanovski kolegi, dokler niso videli ali IPO znacko na vetrobranskem steklu ali pa vprasali po zaposlitvi. Enkrat ji je celo napisano kazen vzel nazaj ko je povedala da je zaposlena na PP... to je tist kar ni prav! Pa ji ne privoscim kazni, sam sej je tebi tut ne, ki nisi policaj.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jul 31, 2004 9:38 am

Ja to maš pa seveda prov daco, pred zakonom bi moral bit vsi enaki (no sej, naj bi blo tko a ne :lol: )
Sam sej veš kako je to...teb tud mogoče kak kolega avtomehanik zrihta kdaj kakšno stvar za kak pir, al pa kazga jurja... :wink: Čeprav jih s tem NOČEM zagovarjat, tisto res ni prav...

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne avg 01, 2004 1:23 am

X-Hair je napisal/-a:Sam imam zaenkrat se dobre izkusnje z njimi in se nisem dozivel kakega jebanja v glavo.

Jaz o volku delfin iz riza. :?

Sta bla danes ob vracanju domov v Skofji loki pametna ena naduvana policistka in prepotenten policist :har
Zadnjič spremenil X-Hair, dne Ne avg 01, 2004 12:27 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne avg 01, 2004 10:40 am

X-Hair je napisal/-a:Jaz o volku delfin iz riza. :?

:lol: :EE :EE :cry :EE :EE :lol:

Uporabniški avatar
micek
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a micek Ne avg 01, 2004 11:34 am

niso samo prometniki taki...

zaj pa si zamislite policaje na nogometnih tekmah, ko so vsi v želvine oklepe oblečeni pa z pištolo za pasom. mislijo da lahko vse delajo. kak pa tisti provocirajo... potem se ne čudit da pride do incidentov tako na zadni tekmi maribor : olimpija

se pozna da je dans tekma mb : mura :twisted:
fjuuuunnnnffff pa me ni več

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne avg 01, 2004 12:09 pm

Daco je napisal/-a:@Slide: Tudi sam imam eno prijateljico gusterko in je tok dobra oseba po karakterju da ji skoraj ni para... pa se prov dobr zgleda :mrgreen:

Pa mi je tut ze pravila kako so jo ene parkrat zajebaval njeni stanovski kolegi, dokler niso videli ali IPO znacko na vetrobranskem steklu ali pa vprasali po zaposlitvi. Enkrat ji je celo napisano kazen vzel nazaj ko je povedala da je zaposlena na PP... to je tist kar ni prav! Pa ji ne privoscim kazni, sam sej je tebi tut ne, ki nisi policaj.

Pek ma zastonj kruh, cevljar zastonj cevlje, cistilka zastonj cistila, ......
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne avg 01, 2004 12:26 pm

Samotar to si pa lepo napisal in fantje tocno tak je. Ah jebat ga.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Ne avg 01, 2004 1:08 pm

Ah ja, zgleda sem si napacen poklic izbral in nimam nic zastonj. :roll:

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Ne avg 01, 2004 1:57 pm

Ne... se huje - informatik sem! :P

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Po avg 02, 2004 4:50 pm

Daco je napisal/-a:Ne... se huje - informatik sem! :P

:cry :cry

noware :tipk
hec

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Po avg 02, 2004 6:32 pm

Realnost je, da niso vsi policaji "angeli-varuhi", nasprotno - teh je zelo malo. Kakor vsepovsod drugje velja tudi pri policistih:i the good, the bad and the ugly. Kaj češ tak je svet.
Slika

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio Sr avg 04, 2004 1:49 pm

Kva vse najdeš na tem svetu!!!

LP
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Sr avg 04, 2004 2:22 pm

faaakk no :lol:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr avg 04, 2004 3:54 pm

policaju nebos mogel nic, okrog 7% procentov pritozb cez policiste gre naprej na sodisce, kje se je potem da policista obtozijo, mas vec moznosti na lotu zadet kot da da bos skifa lahk stozu

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr avg 04, 2004 4:00 pm

hmmm...zkaj bi njega tožu :? Tožiš "policijo"...ker odgovarja policija (objektivna odgovornost), pol se pa oni ubadajo s posameznim policistom...disciplinske pa to...

LP

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr avg 04, 2004 4:03 pm

samo je isti k...., tezko kaj dosezes
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov