Daco je napisal/-a:Meni je pa danes en clanek iz Dela dal misliti. In sicer govori o dvema mladima policistoma (21 in 22 let mislim da), ki sta preganjala starejsega gospoda v volvu V70 in pri tem naredila totalko iz policijskega opla, ker naj bi ju pri poskusu prehitevanja in ustavljanja ta gospod zrinil s cesta, tako da sta zletela v zivo mejo pa se kotalila in ne vem kaj se... ma falus ju je zrinil! Gusterja sta mislila da sta glavna frajerja in sta se vsa zelena zapodila za tipom in pol ko ju je odneslo s ceste je pa treba najti krivca! Krivca sta ona dva sama, ki sta se pognala za fotrov v volvu... sta si mislila no zdej pa poglejte kaj policija lahko pocne. Sej nebi nic rekel, ce bi bila policijska patrulja z enim izkusenim policajem in gusterjem... sam tko k sta bla pa dva gusterja v avtu pa nic ne verjamem! pišuka pa se mi jim dajemo kruh...

Loopz je povedal vse...
Drugače pa jz ne vem, da bi kje pisalo, da kakšnega policista živim z davki, ki jih je treba plačat državi, plačani so pač z državnega proračuna, katerega polnijo tudi sami s plačevanjem davkov...
Kako da vas ne skrbi tok kam gre še vse denar od davkov...letala, večerje, mastne plače...večina ne za policaje
Da razjasnimo, zakaj sem velikokrat na strani tukaj "zelo priljubljenih" policajev...4 dobri kolegi so policisti, od tega eden "guster"

, pa zato ni nič manj dober... lahko rečem da so ti fantje/možje pošteni policisti in če bi blo več takih, bi bilo tudi takih postov manj, ko pa gledam kako pljuvate po njih, predvsem pa ko vse dajete v isti koš, se mi zdi prov da povem še drugo plat, ki jo večina, hote ali pa nehote ne vidi, čeprav niso vsi slabi...tud če so mladi, še vedno pa se strinjam da se najde TUDI v policiji veliko kretenov, starih in mladih, ki mislijo da so texas rangerji
LP, pa brez zamere