metallic je napisal/-a:Jest bi ti takole svetoval: pojdi na testno vožnjo, premisli, kaj bi rad in se odloči. Jest bi vsekakor izbral avantima, ker bi se veliko ceneje vozil, servisi bi bli cenejši in če nezarad druzga, ker se mi spi, ko gledam nemške avtomobile...![]()
Brez zamere, germanfans...
Zm3-D3n je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Jest bi ti takole svetoval: pojdi na testno vožnjo, premisli, kaj bi rad in se odloči. Jest bi vsekakor izbral avantima, ker bi se veliko ceneje vozil, servisi bi bli cenejši in če nezarad druzga, ker se mi spi, ko gledam nemške avtomobile...![]()
Brez zamere, germanfans...
Servis in stroski niso pomembni ker fotr dela v tem biznisu gre se samo zaradi odlocitve
JureT je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Nixxon, a maš podatke, koliko stane turbina za tdi al pa za bemflna?
Imam jaz iz prve roke,turbina za 530d stane na uradnem servisu 360k sit.
Imaš mogoče renaultov etk,lahko malo primerjamo.![]()
Zm3-D3n je napisal/-a:Ja pa kar se tice srvisov pa rezervnih delov ni BMW nic drazji kot vse ostale znamke (ne recem da ni odstopanj) samo v povprecju ni razlike...in newem od kje folku ta teza da je pa BMW drag. Vem da so licarska pa kleparska dela za BMW na pooblascenem servisu draga (so pa tudi tako narejena kot BMW zahteva in ne kr neki posvoje ) in po prepricanju na laste oci vem da se BMW klepa in striha cisto drugace kot vsi ostali avtomobili.
LP,
Zm3-D3n
Slide je napisal/-a:metallic je napisal/-a:etk? Kva je pa to?Bi pa tut jest rad videl primerjavo rezervnih delov raznih znamk.
ETK...Ersatzteil katalog menda...torej katalog nadomestnih delov![]()
LP
SAFRANE je napisal/-a:530D touring
jah tko je no, prejšna 5ka je že čisti čefurski avto ratal (pa mi nej kdorhoče zameri karkol hoče)-zdej če tvojga fotra boli, da take avte furajo mulci z šipami dol pa čefurjado na 600W pol kul. Če pa le nekaj da nase, pol nej pa ne kupi ta stare 5ke.
Jebat ga, ampak ta stara 5ka ma že tak prizvolk.
salesky je napisal/-a:miha je napisal/-a:Jaz bi raje Audija.
Ej tebi pa manka ene par koleščk. Piz.... take bi jst kr banal!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov