ej ker avto si to mel, ker učer smo se tud mi učer pelal in je blo res ko da bi na vodi smuču, pa še bl smo smučal na hrvaški strani.Aja bli smo v beli imprezi.dejan84 je napisal/-a:Joj, pa ne še ti...![]()
Pa sm upal, da se kej vidmo v našmu koncu...
Jst sm mel tud dons na poti zaradi tega ******** vremena ene par strašljivih trenutkov(na ene dveh ovinkih je šlo že čist počez, na uni ravnici pod buzetom me je pa za ovinkom prčakalo 10cm globoko jezero na cesti, da mi je avto zaplavu... sm ga rešu pomojem glih ene 2 cm od ograje)
Vežn, da sta ostala cela, zobe si bo pa Pugi že sam porihtu, če ne mu pa še zmer lahko jst pomagam. :P
Pugi je napisal/-a:Eh ne sekiraj se. Počutim se kot da bi bil poštar in me je ravnokar oblajal najbol garjsti pes v vasi.
Ti še veš ne kako to zgleda :P Lahko greš pa enkrat z mano na šiht da ti pričaram ta čudovit občutek...
daewoo_rugby je napisal/-a:]ej ker avto si to mel, ker učer smo se tud mi učer pelal in je blo res ko da bi na vodi smuču, pa še bl smo smučal na hrvaški strani.Aja bli smo v beli imprezi.
X-Hair je napisal/-a:Lep post slide.Napisano tako kot je in po vecini bi se strinjal s tabo ampak tukaj je nekako dvorezen mec. Kdo je kriv in kdo ne. Bi dal svoj primer. Men se ni problema peljati po mokri cesti tle okol 90km/h. Pac po omejitvah
. Ampak prides pa na en predel ko bi z ne idealno linijo pri 90km/h zadnji konec pobegnil. Bi bi jaz kriv, ker nisem prilagodl cestnim razmeram al cestno podjetje, ki ne bo uredilo tistega ovinka. In na poti do Idrije je se en tak ovinek. Dokler niso sli 3-4 na streho niso dali novega asfalta tam. Sedaj ni bilo ze nekaj let nesrece.
Upam da ves kaj hocem povedat.
monster_d je napisal/-a:Ko ti enkrat orng rit spipa s ceste si adijo, nimas kaj narest![]()
Nausezadnje to ni nek bemfl ko bi ga lahko popravo z gasom
X-Hair je napisal/-a: In na poti do Idrije je se en tak ovinek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov