darky je napisal/-a:Jaz delam, v enem podjetju, kjer izdelujemo sestavne dele za večino svetovnih avtomobilističnih izdelovalcev (BMW, Audi, Toyota, RR, PSA-Peugeot&Citroen, Ford, Garret,....). Tako kot jim mi dobavljamo določene sestavne dele, tako jim veliko večino kosov dobavljajo razna druga podjetja. Neumno je razmišlajati, da so eni bistveno boljši od drugih, če pa imajo na koncu istega dobavitelja.
SE VAM NE ZDI???
X-Hair je napisal/-a:Mikimous cist brezvezno vprasanje. Tist ko hvali svoj avto v nebo naj ga. Jaz vozim svoj sekret zato, ker mi je pac vsec. Ene stvari odtehtajo ki sem si ji h pac zelel. In ce bi to imel vsak avto, bi pomoje vozil vse. Zame ni najboljsega avta, ker ce bi obstajal avto da bi tankal samo bencin verjemi da bi ga imel in me oblika bas boli kaka bi bila.
Tak da brezveze :P
HORSE je napisal/-a:iKst, tudi AUDI ima fane, ki imajo skupaj z VW svoj klub... Osebno sem zaradi VAG bolj na strani AUDI-ja, samo mi je pa pogon na zadnji kolesni par zelo všeč in bi mogoče celo premislil pri nakupu za kaj bi se odločil...
Glede Quattro-ta pa se ne bi strinjal s teboj. Dobro, ni ravno Audi, smo sem imel priložnost botiz Golf-a 4 1.8 in 1.8 4motion in je razlika očitna, v prid 4motion... O.K., sej je front vs. 4x4 samo na večini cest ima pomoje Quattro prednost pred zadnjim pogonom... No, pustimo sedaj to in se raje usmerimo na debato o primerjanji in ne na primerjanje...
mistral1 je napisal/-a:darky je napisal/-a:Jaz delam, v enem podjetju, kjer izdelujemo sestavne dele za večino svetovnih avtomobilističnih izdelovalcev (BMW, Audi, Toyota, RR, PSA-Peugeot&Citroen, Ford, Garret,....). Tako kot jim mi dobavljamo določene sestavne dele, tako jim veliko večino kosov dobavljajo razna druga podjetja. Neumno je razmišlajati, da so eni bistveno boljši od drugih, če pa imajo na koncu istega dobavitelja.
SE VAM NE ZDI???
a delaš v tcg-ju?
meni je pomembno, da se avto pelje tudi po 100 in več tisoč kilometrov približno isto kot nov in mislim da pri bmw-ju to tudi je, ne pa da mi vse škriplje in plastika poka in podobno kot pri nekaterih drugih znamkah.
mistral1 je napisal/-a:darky je napisal/-a:Jaz delam, v enem podjetju, kjer izdelujemo sestavne dele za večino svetovnih avtomobilističnih izdelovalcev (BMW, Audi, Toyota, RR, PSA-Peugeot&Citroen, Ford, Garret,....). Tako kot jim mi dobavljamo določene sestavne dele, tako jim veliko večino kosov dobavljajo razna druga podjetja. Neumno je razmišlajati, da so eni bistveno boljši od drugih, če pa imajo na koncu istega dobavitelja.
SE VAM NE ZDI???
a delaš v tcg-ju?
meni je pomembno, da se avto pelje tudi po 100 in več tisoč kilometrov približno isto kot nov in mislim da pri bmw-ju to tudi je, ne pa da mi vse škriplje in plastika poka in podobno kot pri nekaterih drugih znamkah.
D.J. je napisal/-a:BMWjevci so načeloma omejeni. Zato.
D.J. je napisal/-a:BMWjevci so načeloma omejeni. Zato.
gerchy je napisal/-a:Pa smo spet tam, kjer tisti najbolj vrli uporabniki foruma vedo vse o vozilih, ker so pac ze vozili "ogromno" znamk in modelov. Voziti atijevega passata do stare mame in na parkirnem prostoru sosedovega marutija se zdalec ne daje merodajnega obcutka o voznih (ali pac drugacnih) lastnostih. Nekdo je enkrat omenil, da je forum poln osebkov med 25-40 letom, nekdo drug pa mu je pribil, da so na forumu vecinoma prepotentni pamzi brez vozniskega izpita. Kar seveda povsem drzi. Ako pa premorejo vozniski izpit, pa so v zivljenju prevozili nickoliko kilometrov. (zanimivi so predvsem posti v stilu "moja prva nesreca")
Malce mi je sicer zal, da se vmesavam v tako neproduktivno debato, pa vendar se nima smisla prepirati o tovrstnih stvareh, sploh glede na splosno nepodkovanost vecine uporabnikov, sploh pa glede na neizkusenost ter nesposobnost razumevanja dolocenih dejstev.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov