MIKIMOUS je napisal/-a: Ja pa u kopru si eni razlagajo da je tm autocesta NI je obvoznica.
to sm jim tud jaz skušal razložit

MIKIMOUS je napisal/-a:Pugi besede si mi uzel zust. Ja pa u kopru si eni razlagajo da je tm autocesta NI je obvoznica.
dr.Zwgbl je napisal/-a:zuneking je napisal/-a:Je pa neki druzga to, da si eni lastijo (močnejši avti) prehitevalni pas in potem en revež z recimo enim 55KM avtom pride do kamiona in mu ostaneta dve opciji:
A: Da se vozi za tem kamionom do morja
B: Da zapelje ven in bolj ali manj izsili nekoga, ki vozi 200
to pa vem kako zgleda sem bil že večkrat v taki sitaciji s svojo petko![]()
me je kar groza včas na ac peljat ko vem da bo sraje
eh pa vseeno se rad bvozim kaj zdaj bluzim nekajvažno da se voziš mirno pa je lepo
Golfy je napisal/-a:jakaracman:
dej prosim te preberi za prau prvo.... kakšna autocesta?? tam ni nobene autoceste....
jaz sem napisau za tam, kjer je vozu un za njim, tam se nimaš kam umaknit sploh in niti se ne rabiš....
jakaracman je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:jakaracman:
dej prosim te preberi za prau prvo.... kakšna autocesta?? tam ni nobene autoceste....
jaz sem napisau za tam, kjer je vozu un za njim, tam se nimaš kam umaknit sploh in niti se ne rabiš....
N i bilo čisto jasno ...
Predviedval sem, da misliš na AC, ker na navadini cest se nimaš za kaj umikat, razen če si več kot 10% počasnejši od omejitve in se za tabo dela kolona. Če pa pelješ po omejitvi, pa pač pelješ. Če je uni zadaj tako hiter, bo že prehitel ...
MIKIMOUS je napisal/-a:SE je men tud zgodlo da je hotu en auta ves skakat, pa sem šu ven pol je pa spizdu, drgač mi je pa u škarice prehitevu pa se rinu not kjer je blo sam 2m placa. Če bi ga dubu bi pisal pod nočno kroniko.
Kuko je uhka tipček z 316 važn mene bi blo sram. Če maš BMW-ja pol more bit mašina ne pa 316
KOENIG je napisal/-a:Mare23 ti pa tudi nisi glih tako nedolžna ovčka![]()
![]()
JohnyR je napisal/-a:Jst še kr pravim da je neumno se sploh sekirat (nebivedu, sekira,... ne se skirat
)zaradi neumnosti drugih udeležencev.
Če je norec, ga raje pusti pri miru. Itak nikol ne veš kulk je b**** res nor.
Men se zdijo bedaki že tisti ki trobijo, kaj šele ostali.
San nebivedu, če je res, da si hotu na frajerja s sekiro (tudi če samo v šali), pol bi mogu pa tudi ti svoje podstrešje pospravit.
JohnyR je napisal/-a:Jst še kr pravim da je neumno se sploh sekirat (nebivedu, sekira,... ne se skirat
)zaradi neumnosti drugih udeležencev.
Če je norec, ga raje pusti pri miru. Itak nikol ne veš kulk je b**** res nor.
Men se zdijo bedaki že tisti ki trobijo, kaj šele ostali.
San nebivedu, če je res, da si hotu na frajerja s sekiro (tudi če samo v šali), pol bi mogu pa tudi ti svoje podstrešje pospravit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov