spela je napisal/-a:Ufff, si se pa razpenil![]()
Zame je debata s tabo okrog te teme zaključena z enim samim stavkom: če nočeš, ne beri.
Se bereva na drugim temah, ok?
ni nobenega pizdenja ne vem od kje ti to

spela je napisal/-a:Ufff, si se pa razpenil![]()
Zame je debata s tabo okrog te teme zaključena z enim samim stavkom: če nočeš, ne beri.
Se bereva na drugim temah, ok?
maky je napisal/-a:bereta ja, pričkata in prcata ne! to delajta na pm-ih,kavicah, ob plesu,po telefonu,...
tule po forumu se žal ne bosta.
menjekul je napisal/-a:S prvim odstavkom pa sem ravno želel povedat, da objavljanje teh stvari nima smisla. gremo pisat vse nesreče, kjer nastradajo nedolžnite zanima da imam mrtvega kolega (kolesarja), ker je ženska pač zapeljala v njegovo zadnje kolo in je z glavo udaril ob železno ograjo ob cesti in bil na licu mesta mrtev, da so kolegu komaj rešili j***a (beri: potomstvo), ker se mu je v nesreči vse porezalo okoli prijatelja? te zanimajo zgodbe znanca, ki je bil vodja izmene gasilcev v ljubljani (ki so eni prvih ljudi na dogodku nesreče), ki ti bo lepo povedal, da so dobri ljudje (beri:gasilci), ki pomagajo iz razrene pločevine in pobirajo razrezane otroke, može in matere, sami pijanci in da jih je že pol otkačenih
a gremo to začet po forumu?? se mi ne zdi prav.
zuneking je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Al pa kr tko...malo za šalo malo zares...od 0,0- 0,5 bi bilo dovoljeno(kozarček rdečga ob dobri večerji)...od nekje 1,0 naprej pa enostavno kar kaznivo dejanje in ne prekršek...in bi jih dal lepo v čuzo za 5 dni...zdaj si pa predstavljajte...piješ v petek zvečer, te ustavijo, torek dočakaš na hladnem, greš domov te žena najprej napere, pa še ob šiht si...mogoče bi se pa spametovali...ampak pomoje se vseeno ne bi
Evo sem hotu to napisat. Najprej punci moje sožalje. Vem kakšne probleme je imel bratranec, da sta končno dobila otroka. Jaz bi naredu, da je nad 0.5 že kaznivo dejanje in da se gre za to sedet. To je ena redkih stvari, ki jih majo v Retardlandu(Ameriki) pošlihtano tko kot je treba.Ne bi pa nižu meje 0.5, ker je res, da skadiš čik, poješ solato ali spiješ kozarec vina ob kosilu in bi lahko že napihal tistih 0.2.
LP! Žune
Mate je napisal/-a:Glede alkohola v krvih. Koliko ga je in kdaj ga je najvec po tem, ko popijemo en kozarec ubistvu niti ni tako zelo pomembno. Vazno je, kako ti zaznavas svet okol sebe in koliko si zmozen predvidevati. Ce bos po tezkem delu spil eno pivo, te bo prjel prec in ga po pol ure nikjer vec ne bo. Ce pa se bos spravil pit, ko bo zelodec ravno zakljucil s prebavo, pa bo ta ucinek zakasnjen. Se enkrat, vsak zase mora sam vedeti, do kdaj je se sposoben voziti, pa naj bo to po enem pivu, ali pa po _nobenem_ pa da je npr zaspan ali kaj podobnega. Tudi to je nevarno.
Glede kazni, ki bi se racunale na osebno premozenje, je pa ze spet mocno relativna stvar, pri kateri bi npr. jaz mocno nasrkal. Ze res, da kljub 20im letom zasluzim kar precej in imam kar nekaj premozenja (avto, hifi, racunalnik) in bi po tej plati dobil mastno kazen. Kljub temu, pa se vedno redno hodim na fax in delam ob svojem prostem casu, medtem ko poznam veliko ljudi, ki se pri teh letih, ali pa ze prej, ne izobrazujejo vec pa tudi delajo bol malo in vecino dneva dobesedno zabluzijo ob cigaretih, kasnem pivu in đolici ali dveh. _Oni_ naj bi potem placali manjso kazen kot jaz, ki namesto da zabusavam delam? Ne recem, po eni strani je pravicen tak sistem, po drugi (opisani) pa ni! Vsaj za moje pojme.
Bric je napisal/-a:Pomojem, je zgrešena misel, da bo zvišanje kazni kaj pripomoglo k varnosti. Tud če se uvede smrtno kazen, bodo še zmeraj nekateri pijani vozili okoli. Več poudarka je potrebno dat vzgoji in osveščanju ljudi. Dokler bodo policisti (nekateri) čakali ob Nedeljah 100m od restavracije in ustavljali tiste, ki so pri kosilu spili kozarec vina, se bodo še zmeraj dogajale take nesreče. Vidi se, da so pri nas kazni za polnjenje blagajne, kot pa kaj drugega.
Lp
Bric
Slide je napisal/-a:Mate je napisal/-a:Glede alkohola v krvih. Koliko ga je in kdaj ga je najvec po tem, ko popijemo en kozarec ubistvu niti ni tako zelo pomembno. Vazno je, kako ti zaznavas svet okol sebe in koliko si zmozen predvidevati. Ce bos po tezkem delu spil eno pivo, te bo prjel prec in ga po pol ure nikjer vec ne bo. Ce pa se bos spravil pit, ko bo zelodec ravno zakljucil s prebavo, pa bo ta ucinek zakasnjen. Se enkrat, vsak zase mora sam vedeti, do kdaj je se sposoben voziti, pa naj bo to po enem pivu, ali pa po _nobenem_ pa da je npr zaspan ali kaj podobnega. Tudi to je nevarno.
Glede kazni, ki bi se racunale na osebno premozenje, je pa ze spet mocno relativna stvar, pri kateri bi npr. jaz mocno nasrkal. Ze res, da kljub 20im letom zasluzim kar precej in imam kar nekaj premozenja (avto, hifi, racunalnik) in bi po tej plati dobil mastno kazen. Kljub temu, pa se vedno redno hodim na fax in delam ob svojem prostem casu, medtem ko poznam veliko ljudi, ki se pri teh letih, ali pa ze prej, ne izobrazujejo vec pa tudi delajo bol malo in vecino dneva dobesedno zabluzijo ob cigaretih, kasnem pivu in đolici ali dveh. _Oni_ naj bi potem placali manjso kazen kot jaz, ki namesto da zabusavam delam? Ne recem, po eni strani je pravicen tak sistem, po drugi (opisani) pa ni! Vsaj za moje pojme.
Tole pa ni slabo razmišljanje! Tud sam sem (bil) nekako zagovornik tistega, da bi z več dohodka mogu plačat več...ampak je pa tole resnično tok dobr napisn, da sem vsaj jaz podvomu o tistem sistemu!
Mate je napisal/-a:Glede alkohola v krvih. Koliko ga je in kdaj ga je najvec po tem, ko popijemo en kozarec ubistvu niti ni tako zelo pomembno. Vazno je, kako ti zaznavas svet okol sebe in koliko si zmozen predvidevati. Ce bos po tezkem delu spil eno pivo, te bo prjel prec in ga po pol ure nikjer vec ne bo. Ce pa se bos spravil pit, ko bo zelodec ravno zakljucil s prebavo, pa bo ta ucinek zakasnjen. Se enkrat, vsak zase mora sam vedeti, do kdaj je se sposoben voziti, pa naj bo to po enem pivu, ali pa po _nobenem_ pa da je npr zaspan ali kaj podobnega. Tudi to je nevarno.
Glede kazni, ki bi se racunale na osebno premozenje, je pa ze spet mocno relativna stvar, pri kateri bi npr. jaz mocno nasrkal. Ze res, da kljub 20im letom zasluzim kar precej in imam kar nekaj premozenja (avto, hifi, racunalnik) in bi po tej plati dobil mastno kazen. Kljub temu, pa se vedno redno hodim na fax in delam ob svojem prostem casu, medtem ko poznam veliko ljudi, ki se pri teh letih, ali pa ze prej, ne izobrazujejo vec pa tudi delajo bol malo in vecino dneva dobesedno zabluzijo ob cigaretih, kasnem pivu in ?olici ali dveh. _Oni_ naj bi potem placali manjso kazen kot jaz, ki namesto da zabusavam delam? Ne recem, po eni strani je pravicen tak sistem, po drugi (opisani) pa ni! Vsaj za moje pojme.
_Jerry_ je napisal/-a:Tole je ena redkih resnih tem na forumu in zato sem izkoristil priloznost, da stresem kamen iz cevlja, ki me je ze dolgo zulil![]()
gizmo je napisal/-a:Nekaj podobnega mi pade na misel tud za vse tiste,k pravjo,da on lahko voz če je pijan:Saj se vozm čist počas,...in podobni blesavi izgovori.
Nu-NRG je napisal/-a:gizmo je napisal/-a:Nekaj podobnega mi pade na misel tud za vse tiste,k pravjo,da on lahko voz če je pijan:Saj se vozm čist počas,...in podobni blesavi izgovori.
Ja to so res bedne. Ja sej je samo par pirckov, sej bom pocas vozu. Sick!![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov