Nixxon je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici
A ta mreža je zato, da živali ne pridejo v zadnji del avta, v prtljažnik?![]()
Ja kaj pa pol lahko sploh, sam kontrola dokumentov al kaj? Torej lahko jest mim njih s 180 padem pa me za to naujo mogl štrafat, al kaj?
AIRbrush je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.
Aja, pa vidi se kolk se dejansko na zadeve spoznaš. NIČ. Nov zakon začne veljati z 01.01.2004.
BTW: mal off topic, menda se dobi ena knjižica ki se kliče :" Zakon za jurja" in je točno napisan kako bo zgledal od 01.01.2004.
bridgestone je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.
Aja, pa vidi se kolk se dejansko na zadeve spoznaš. NIČ. Nov zakon začne veljati z 01.01.2004.
BTW: mal off topic, menda se dobi ena knjižica ki se kliče :" Zakon za jurja" in je točno napisan kako bo zgledal od 01.01.2004.
ti pa maš eno neizpolnjeno željo iz otroštva JAZ BITI POLICAJ, TAK KOT MOJI ATA, ali pa si kašen študent iz kotnikove. Sej je res kar govoriš sam seveda da sm in tja vstavjo kšnga mulca ki ga tišči po avtocesti in ga mal jebajo. Samo če se ne boš vstavil pa nebojo letel za tabo ker je to na avtocesti prenevarno ampak boš dobil kazen lepo po pošti. Drugače pa ker se delaš norca iz ljudi ki niso čisto na tekočem z novi zakonom, kaj pač ni vedu da še ne velja novi zakon in je cviknu, sej bi vsak.
AIRbrush je napisal/-a:bridgestone je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.
ti pa maš eno neizpolnjeno željo iz otroštva JAZ BITI POLICAJ, TAK KOT MOJI ATA, ali pa si kašen študent iz kotnikove. Sej je res kar govoriš sam seveda da sm in tja vstavjo kšnga mulca ki ga tišči po avtocesti in ga mal jebajo. Samo če se ne boš vstavil pa nebojo letel za tabo ker je to na avtocesti prenevarno ampak boš dobil kazen lepo po pošti. Drugače pa ker se delaš norca iz ljudi ki niso čisto na tekočem z novi zakonom, kaj pač ni vedu da še ne velja novi zakon in je cviknu, sej bi vsak.
Zgolj informativno: Če nisi razbral iz debate - SEM policaj!Nič se se ne jezim nad njim sam jezi me ker se dela pametnega in se mu ne da nič dopovedati.
bridgestone je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:bridgestone je napisal/-a:AIRbrush je napisal/-a:Snuff je napisal/-a:Mene se zanc na avtocesti, proti novemu mestu ze ustavl, vozim 170 pa tko kar na enkrat prleti crn golf karavan pred mano pobremza pa spusti uno tablo, sor ustavi policija, jz ze vs panicen, kasna kazen spet k je valda nov zakon, je pregledu dokumente, pa men cudn zakaj me niso povabl pogledat posnetka, odnese dokumente v avto, rece se takj vrnemo, jz vs presren kaj bo zdej kok bo kazn, pa pride pa rece hvala lepa nasvidenje pa odivja naprej.
Zgolj informativno: Če nisi razbral iz debate - SEM policaj!Nič se se ne jezim nad njim sam jezi me ker se dela pametnega in se mu ne da nič dopovedati.
dobro če si to res, potem se ti opravičujem če sem prizadel tvoja čustva, drugače pa na tvojem mestu tega glih ne bi javno kazal ker znajo biti samo sitnosti če hodiš kej na srečanja. sej veš kako je to; lej ga unga ta je pa od taplavih al pa lej ga murjaka še sm je prlezu, al pa lej ga unga paz se ga ta ti bo zihr moril.... Sej če to delaš sam veš kašn je folk. Ne prenesejo živega policaja, ko pa jim kdo kej ukrade ali poškoduje pa prec na 113 in ti majo tolk za povedat da je obup. Drugače pa če folk mate tolk prot policajem (pa ne da jih zagovarjam ali da sem eden od njih, bognedaj), brez nadzora ni države to je zakon družbe. Nekdo v državi ali kakršni koli civilni ali vojaški družbi mora vršiti nadzor, najslabše je če vlada anarhija, ki vodi k propadu civilizacije. In naslednjič ko boste imeli komentar čez policaja se najeprej postavite v njihovo kožo in se vprašajte če se res splača blatit po njih. NEnazadnje oni skrbijo za našo varnost in pri tem ničkolikokrat tvegajo tudi svoje življenje da ne govorim zdravje in živce. So pa tudi slabi policaji samo to ni problem policije ampak posameznikov in pri tem se ne da nič, vendar pa ena lastovka ne prinese pomladi. Torej pozivam k strpnosti pa kjerkoli na cesti doma ali pa samo tukaj na forumu.
bridgestone je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici
Ja kaj pa pol lahko sploh, sam kontrola dokumentov al kaj? Torej lahko jest mim njih s 180 padem pa me za to naujo mogl štrafat, al kaj?
tista mreža je zato da živali - policijski psi ne morejo v potniško kabino. S temi avti se vozijo kriminalisti slovenske kriminalistične policije in nemalokrat pomagajo pri zasedah, racijah... Tako da se tam vzadaj nahaja vsa oprema za oborožen napad in boj kot tudi lahko policijski psi.
Če pa bi to delal kar si ti reku da bi pelu 180 pred njimi, pa bi lahko bil ob vozniško. Ne vem od kje vam inf. da nimajo radarja. Jest sm točno to naredu pelu sm 160 po avtocesti in se za mano prilima bel for mondeo. potem ga pa jest še bl poženem in siceer mi je šlo 185. po ene 12km take vožnje pa me ta beli ford prehiti, in vzadaj se napiše napis "POLICIJA , vstavite vozilo". Lahko si predstavljaš kako sm se takrat počutu. no zdej mam spet izpit tistih 250.000 sit pa še nisem plaču. Tko da če ti je to vžitek ti kar njih izivi, sam nastradu boš ti ne oni!!!
Samotar je napisal/-a:Bridgestone > A da anarhija vodi v propad civilizacije ??
Taj preber si ti par knjig o tem. To je teoreticno (ker se v praksi ne izvaja) najboljsi model 'vladanja'.
bridgestone je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:1.8T je napisal/-a:Torej, crni golfi TDI karavani z mrezo "za pse" za zadnjimi zici
tista mreža je zato da živali - policijski psi ne morejo v potniško kabino. S temi avti se vozijo kriminalisti slovenske kriminalistične policije in nemalokrat pomagajo pri zasedah, racijah... Tako da se tam vzadaj nahaja vsa oprema za oborožen napad in boj kot tudi lahko policijski psi.
Če pa bi to delal kar si ti reku da bi pelu 180 pred njimi, pa bi lahko bil ob vozniško. Ne vem od kje vam inf. da nimajo radarja. Jest sm točno to naredu pelu sm 160 po avtocesti in se za mano prilima bel for mondeo. potem ga pa jest še bl poženem in siceer mi je šlo 185. po ene 12km take vožnje pa me ta beli ford prehiti, in vzadaj se napiše napis "POLICIJA , vstavite vozilo". Lahko si predstavljaš kako sm se takrat počutu. no zdej mam spet izpit tistih 250.000 sit pa še nisem plaču. Tko da če ti je to vžitek ti kar njih izivi, sam nastradu boš ti ne oni!!!
Mrcina je napisal/-a:Fantje, sploh ne vem kaj mate tolk za čez policaje govort. To je njihova služba in opravljanje njihove službe jim prinese težko zasluženi kruhek. Poleg tega pa so še (za moje pojme) slabo plačani. In vi mislite, da je njim v užitek, ko se morajo je*** s pametnjakoviči na cestah in drugje? Jst nobenemu policaju ne pametujem in se do njega ne obnašam grdo, kr samo pomislim, kako bi bilo, če bi se v moji službi na mene nekdo zadiral, mi govoril, da nimam pojma itd... Itak da bi jst tut živce zgubil in ga po vseh predpisih zaje***, pa mi nič ne bi mogel. Sem si lepo zapomnil: Lepa beseda lepo mesto najde. Ko sem bil mulac, sem tut pijan parkrat nazaj jezikal, pa mi zdej čudno, da me ni prlimal parkrat (jst bi se), sedaj sem pa lepo vljuden in so bili še vsi policaji, ki so me ustavili, vljudni nazaj. Če pa naletite na enega, ki mu je res edini cilj, da j*** ljudi, in taki ziher obstajajo, se pa pritožite. In ne, ni res, da pritožba ne pomaga. Vsaka pritožba gre v njegovo kartoteko, najsi bo rešeno pozitivno ali negativno. In če jih je preveč, sledijo sankcije. Kar se pa tiče tega, da samo iščejo kraje, kjer lahko poberejo čimveč denarja, resnične kršitelje pa pustijo na miru, pa to ni krivda policajev samih(ups, besedo policaj vsepovsod zamenjaj s policist, da jih ne žalim), ampak šefov, oz. ureditve, ki je nastrojena na storilnost, ki se dokazuje z napačnimi merili. On sam te pa ima pravico ustaviti kjer hoče, če kršiš predpise, pa če je to vsak dan na istem kraju, kjer ne ogrožaš nikogar. Zakon je zakon.
V glavnem še enkrat: Policisti opravljajo samo svojo službo, tako kot jo (najbrž) tudi vi. Malo pomislite na to.
Pa ne me napadat takoj, premislite malo, kako bi se vi počuili na njegovem mestu.
AIRbrush je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:Fantje, sploh ne vem kaj mate tolk za čez policaje govort. To je njihova služba in opravljanje njihove službe jim prinese težko zasluženi kruhek. Poleg tega pa so še (za moje pojme) slabo plačani. In vi mislite, da je njim v užitek, ko se morajo je*** s pametnjakoviči na cestah in drugje? Jst nobenemu policaju ne pametujem in se do njega ne obnašam grdo, kr samo pomislim, kako bi bilo, če bi se v moji službi na mene nekdo zadiral, mi govoril, da nimam pojma itd... Itak da bi jst tut živce zgubil in ga po vseh predpisih zaje***, pa mi nič ne bi mogel. Sem si lepo zapomnil: Lepa beseda lepo mesto najde. Ko sem bil mulac, sem tut pijan parkrat nazaj jezikal, pa mi zdej čudno, da me ni prlimal parkrat (jst bi se), sedaj sem pa lepo vljuden in so bili še vsi policaji, ki so me ustavili, vljudni nazaj. Če pa naletite na enega, ki mu je res edini cilj, da j*** ljudi, in taki ziher obstajajo, se pa pritožite. In ne, ni res, da pritožba ne pomaga. Vsaka pritožba gre v njegovo kartoteko, najsi bo rešeno pozitivno ali negativno. In če jih je preveč, sledijo sankcije. Kar se pa tiče tega, da samo iščejo kraje, kjer lahko poberejo čimveč denarja, resnične kršitelje pa pustijo na miru, pa to ni krivda policajev samih(ups, besedo policaj vsepovsod zamenjaj s policist, da jih ne žalim), ampak šefov, oz. ureditve, ki je nastrojena na storilnost, ki se dokazuje z napačnimi merili. On sam te pa ima pravico ustaviti kjer hoče, če kršiš predpise, pa če je to vsak dan na istem kraju, kjer ne ogrožaš nikogar. Zakon je zakon.
V glavnem še enkrat: Policisti opravljajo samo svojo službo, tako kot jo (najbrž) tudi vi. Malo pomislite na to.
Pa ne me napadat takoj, premislite malo, kako bi se vi počuili na njegovem mestu.
Samotar je napisal/-a:Bridgestone > A da anarhija vodi v propad civilizacije ??
Taj preber si ti par knjig o tem. To je teoreticno (ker se v praksi ne izvaja) najboljsi model 'vladanja'.
Neo32 je napisal/-a:jah vecina folka na zalost misl da je polcajevo delo na cesti samo jebanje ljudi u glavo pa strafanje, sam nobedn ne pomisl kuko je patroli k prva uleti na prometno nesreco z poskodbami al pa smrtnim izidom,al pa cel dan u kriziscu stat pa usmerjat promet, tko da ta sluzba sploh ni lahka, marsikateri se je dal premestit al pa je clo zamenjov sluzbo. Pa pol stvari ki jih folk govori okol, kva so jih polcaji jebal u glavo sploh ne drzi, to je sam nakladanje da je debata u gostilni bl zanimiva, ker dons ce te polcaj ustav ni nc tacga je treba se mal nalozit zravn. pa k polcaj kej zaserje je to treba na veliko debatirat pa ne veliko se zajebavat, k je pa kdo isto pizdarijo naredu, pa rece, ja j*** ga se zgodi. Tud polcaj je clovk in tud oni zaserjejo. Nedelec nazaj je blo en kup slikc od razbitih polciskih avtomobilov in motorjev pa se je folk na veliko rezov, sam pojma pa niso mel pojma kva se je zgodil, sam so kr bluzili po svoje, pa za vecino nesrec sploh z motorji za spremstvo so bli krivi butasti ljudje k ne dojamejo kva jim polcaj kaze in misljo da je to pac en motorist k se mal ne zna vozt in so tupasti in misljo da majo oni prov in se jih ne da prepricat dokler ne poc, pol se pa praskajo po glav.
to ni letel na nobenga od vas, ce se je pa kdo tle notr prepoznov nej pa mal manj pametuje za stvari k jih ne pozna oz. sam na pol.
pa brez zamere!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov