Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Ne avg 22, 2004 9:19 pm

INFINITI je napisal/-a:
bridgestone je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Ajde mir :!:

Držite se topica, pa brez žaljenja s katere koli strani.

pa kdo koga žali, jest sm zagovarjam dober humor in pravim da se nekateri smejejo, ko pa ni po njihovih željah je pa narobe

Pejta se vidva "humorizirat" nekam privat, da ne bo toliko smeti na temu forumu -ok fante?

pa šta si ti meni da mi boš kle z fante kaj misliš da sm tako kot ti kle en mozoljast mulc. ta forum je namenjen splošni debati in ni nič narobe če en uporabnik pač malo humorizira. Rugljov humor pav sede

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne avg 22, 2004 9:24 pm

INFINITI je napisal/-a:
McLaren je napisal/-a:Ajde mir :!:

Držite se topica, pa brez žaljenja s katere koli strani.

pa kdo koga žali, jest sm zagovarjam dober humor in pravim da se nekateri smejejo, ko pa ni po njihovih željah je pa narobe

Pejta se vidva "humorizirat" nekam privat, da ne bo toliko smeti na temu forumu -ok fante?

pa šta si ti meni da mi boš kle z fante kaj misliš da sm tako kot ti kle en mozoljast mulc. ta forum je namenjen splošni debati in ni nič narobe če en uporabnik pač malo humorizira. Rugljov humor pav sede

Dosti dlje sem od tebe na forumu eto što sam ja tebi - mozoljast mulc je pa nekaj kar ti vsak dan vidiš v ogledalu, ne kenjaj dečko če ne veš koliko let imam. Drugače pa je dr.rugelj tik pred banom. Toliko o njegovem humorju.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Ne avg 22, 2004 9:39 pm

hm kam pa pridemo, če bomo kr tkole benal medijsko znane osebnosti? :EE :EE
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne avg 22, 2004 9:47 pm

Okej ta tema je zaklenjena. Zdej vam pa nekej povem. Kle je ene par uporabnikov, ki so dosti dlje od vseh vas glede foruma in vsi se strinjamo, da je tole vedenje otročje in neprimerno. Smeti! Pol morš pa listat pol foruma, ker je miljon offtopic postov... Odprite temo v zabavnem kotičku in se tm drkejte...

Ne se igrat, ker se zna kej zgodit. Potrpljenje moderatorjev je skuril že nekdo drug, tako da je sedaj brez zagovora in po hitrem postopku. :evil:

In ja še nekej "mulci": Noben se ne bo tepu in če bi rad kej s peso mel v zvezi nej jo kup pri šiptarjih!
:?
<LPugi>
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov