Demo je napisal/-a:De_Tomaso sej si kr dobr povedal edino to bi lahko pripomnu da bi jest lahko tud reku da če bi Alfa Romeo izumila 4x4 pogon bi mela tud vse moje simpatije pa če bi bla Alfa sposobna narest prvi avtomobili s karoserijo ki omogoča vožnjo nad 400 km/h bi imela vse moje simpatije pa tako bi lahko rekel za vse Audi-jeve uspehe in izume, prav tako za BMW-jeve,...
Ne glede na vse to je potrebno gledati predvsem na trenutno dejansko situacijo in zame imajo vse privilegije in simpatije znamke ki jih vidiš v mojem podpisu, poseben privilegij pri meni ima pa tudi znamka ki jo imam v avatarju.
Demo je napisal/-a:De_Tomaso sej si kr dobr povedal edino to bi lahko pripomnu da bi jest lahko tud reku da če bi Alfa Romeo izumila 4x4 pogon bi mela tud vse moje simpatije pa če bi bla Alfa sposobna narest prvi avtomobili s karoserijo ki omogoča vožnjo nad 400 km/h bi imela vse moje simpatije pa tako bi lahko rekel za vse Audi-jeve uspehe in izume, prav tako za BMW-jeve,...
Ne glede na vse to je potrebno gledati predvsem na trenutno dejansko situacijo in zame imajo vse privilegije in simpatije znamke ki jih vidiš v mojem podpisu, poseben privilegij pri meni ima pa tudi znamka ki jo imam v avatarju.
kljukec je napisal/-a:Demo je napisal/-a:De_Tomaso sej si kr dobr povedal edino to bi lahko pripomnu da bi jest lahko tud reku da če bi Alfa Romeo izumila 4x4 pogon bi mela tud vse moje simpatije pa če bi bla Alfa sposobna narest prvi avtomobili s karoserijo ki omogoča vožnjo nad 400 km/h bi imela vse moje simpatije pa tako bi lahko rekel za vse Audi-jeve uspehe in izume, prav tako za BMW-jeve,...
kaj bi rad povedu nema veze katera kišta samo da je iz njemačke![]()
jst pa pravm da gledaš najprej primerjavo med kvaliteto in ceno šele potem če se ne morš odločt gledaš na znamko
lp
gerchy je napisal/-a:Pa kdaj si boste dali dopovedat, da ima rail ima bore malo skupnega z Italijo. Je to res vse, kar lahko stejemo v prid ljubiteljem makaronov?
Search funkcija, fantje, sicer pa na kratko: ideja o common railu je fiatova (alfa je del fiata, vsebuje tudi ogromno fiatovih elementov, podedovala je verjetno tudi pokvarljivost - glej tovarna znanja), dokoncno pa so common rail razvili pri boschu in mercedesu. To je priblizno enako, kot ce se jaz spomnem nekega alternativnega pogona, ljudje z znanjem in izkusnjami pa idejo realizirajo do konca.
Dizel revolucija? Bodi no resen, Rudolf Diesel je bil menda nemec, kolikor jaz pomnim, ce govorimo o turbodizel revoluciji, pa je bil to Audi leta 1990 z 2.5-litrskim TDI motorjem.
Ce gremo se dlje ... kdo ima zasluge za prvi avtomobil tega sveta? Benzov Karel?
Nastete "prednosti" so res zavidanja vredni dosezki, a ocitno tudi to ni dovolj, da ostanes na vrhu, kajne?
... in zdaj bo nekdo na dan privlekel, kako autodeltina alfa prehiti M3 ...
De_Tomaso je napisal/-a:[OK, nima nič z italijo, samo alfa ga je pač po pomoti imela več kot eno leto prej kot vsi ostali. OK Prav maš pomote se tudi dogajo.
gerchy je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:[OK, nima nič z italijo, samo alfa ga je pač po pomoti imela več kot eno leto prej kot vsi ostali. OK Prav maš pomote se tudi dogajo.
Plain and simple: Ni pomota. Ce ne bi pristopili nemci, bi se v alfah vrteli se naprej bencinski agregati.
Kaksna sedanjost neki? Preberi si, kdo je napravil prvi avtomobil, pa bomo potem omenjali sedanjost.
Demo je napisal/-a:Ok samo da še odgovorim De_Tomasotu, kolkrat sem že reku da me popravte če kaj narobe povem...ko si rekel da bo treba prebrat kakšno knjigo..vem jest to da jo bo treba ker bi res rad bil na jasnem, sam ne dajem rad neargumentiranih postov in v primerjavi s tvojimi so moji res ravno to je pa med nama razlika da si ti dost starejši, imaš že svoj avto, si mnogo več o tem prebral,...16-letni mulc kot sem jaz sem lahko samo tiho ampak tak pač sem da povem nekaj kar mislim nisem pa vajen da pri vsakem postu pišem da sem star 16 let pa da nimmam avta pa da praktično nimam dost pojma in da me pač samo veliko stvari glede tega zanima in da delam na tem da se kaj tudi naučim ker to sem že napisal ene parkrat da se ne bo kdo name spravljal da sem neki pameten...ok sej sem res mogoče kdaj ampak tak pač sem se bom probal kdaj zadržat.
P.S.: smo zašli iz teme pa predlagam da nehamo primerjat z Alfo Romeo ker to ni namen te teme.
MALIJOHN je napisal/-a:A8 je športna limuzine. Serija 7 pa 2 toni neokretnega pleha
Žan je napisal:
bmw ima pogon na pravi strani
sploh za po snegu
Žan je napisal:
sploh za po snegu
kljukec je napisal/-a:Žan je napisal:
sploh za po snegu
Tudi za po snegu je popolnova na pravi strani.![]()
![]()
![]()
Pru pogon je dolgočasen in tudi razlike med prvim in zadnjim po snegu so čedalje manjše. 4x4 je pa itak pesem zase.
ja za slidat že ko se pa dejansko morš nekam prpelat je pa druga pesmca
lp
andrej777 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Žan je napisal:
sploh za po snegu
![]()
![]()
Pru pogon je dolgočasen in tudi razlike med prvim in zadnjim po snegu so čedalje manjše. 4x4 je pa itak pesem zase.
lp
V današnjem času in podvozji s tako razporeditvijo teže z malo znanja ni razlike.
andrej777 je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Žan je napisal:
sploh za po snegu
![]()
![]()
lp
V današnjem času in podvozji s tako razporeditvijo teže z malo znanja ni razlike.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov