SlaYeR je napisal/-a:2.8 Spredaj in 2.5 zdaj. 185/55/14 clio 1.
CockroaC je napisal/-a:saj ni blo misljeno kot priemrjava z avtom sao zanimalo me je kolko barov filajo pri formuli ... ampak sem mislo da bo to malo vecja cifra:)
s.Hio je napisal/-a:Jaz mam na felicii 2.6 spredaj in 2.5 zadaj pa ze tako se mi zdi da ko pritisnem pogasu gre zadnji konec malo ven (posrek) pa trde amortizerje in 185/55/14 gume. Po original nastavitvah mi je lizalo gume po robu, ce pa sem odkrit se felicia pod 2.2 bara v gumah sploh ne drzi na cesti.
Slide je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Jaz mam na felicii 2.6 spredaj in 2.5 zadaj pa ze tako se mi zdi da ko pritisnem pogasu gre zadnji konec malo ven (posrek) pa trde amortizerje in 185/55/14 gume. Po original nastavitvah mi je lizalo gume po robu, ce pa sem odkrit se felicia pod 2.2 bara v gumah sploh ne drzi na cesti.
A se ti malo hecaš, sebe, nas...koga že????
Upam da se zavedaš dejstva, da ima Felicia SPREDAJ pogon in da ti odnaša zadnji konec ko POHODIŠ gas je ena velka...sej sploh ne vem kako bi temu reku...
Lahko ti zadek zapleše, če spustiš gas, ko je v ovinku velika hitrost ali pa če to namerno izzoveš z volanom in popuščanjem plina, ali pa celo zaviranjem...samo da ti pa odnaša zadek ko pohodiš...DEJ GA MAL MEJ SRAT NO!![]()
Drugač pa lahko zase napišem na petki da je 2,3 in 2,5 kar uredu kombinacija, in je avto po mojem okusu lahko super živahen z zadkom, če to hočem...samo z zaviranjem v ovinku(pred njim) ali pa odvzemanjem gasa v ovinku pri (pre)veliki hitrosti ne pa z dodajanjem gasaNisem pa še stuhtu kombinacije, da bi pri prednjem pogunu letel pošrek zadek, ko nabiješ gas
Mogoče kardan k zadnjim kolesom...Kaj bi jz dal za to
![]()
P.S Nočem bit nč žaljiv s.Hio, ampak takšnega kozla si ustrelil, da enostavno nism mogu bit tiho![]()
LP
De_Tomaso je napisal/-a:Skull23 je napisal/-a:Ima mogoče gdo gume 215/45 17" da mi pove kolko ma not... težo mam pa 1250kg.
Jaz imam takšne gume. Sem že napisal koliko jih pumpam.
s.Hio je napisal/-a:Slide je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Jaz mam na felicii 2.6 spredaj in 2.5 zadaj pa ze tako se mi zdi da ko pritisnem pogasu gre zadnji konec malo ven (posrek) pa trde amortizerje in 185/55/14 gume. Po original nastavitvah mi je lizalo gume po robu, ce pa sem odkrit se felicia pod 2.2 bara v gumah sploh ne drzi na cesti.
A se ti malo hecaš, sebe, nas...koga že????
Upam da se zavedaš dejstva, da ima Felicia SPREDAJ pogon in da ti odnaša zadnji konec ko POHODIŠ gas je ena velka...sej sploh ne vem kako bi temu reku...
Lahko ti zadek zapleše, če spustiš gas, ko je v ovinku velika hitrost ali pa če to namerno izzoveš z volanom in popuščanjem plina, ali pa celo zaviranjem...samo da ti pa odnaša zadek ko pohodiš...DEJ GA MAL MEJ SRAT NO!![]()
Drugač pa lahko zase napišem na petki da je 2,3 in 2,5 kar uredu kombinacija, in je avto po mojem okusu lahko super živahen z zadkom, če to hočem...samo z zaviranjem v ovinku(pred njim) ali pa odvzemanjem gasa v ovinku pri (pre)veliki hitrosti ne pa z dodajanjem gasaNisem pa še stuhtu kombinacije, da bi pri prednjem pogunu letel pošrek zadek, ko nabiješ gas
Mogoče kardan k zadnjim kolesom...Kaj bi jz dal za to
![]()
P.S Nočem bit nč žaljiv s.Hio, ampak takšnega kozla si ustrelil, da enostavno nism mogu bit tiho![]()
LP
Saj vem da nimam zadnjega pogona, a meni se vedno tako zdi kot bi ga mel, ker ko pritisnem na gas se avto komaj postavi v svojo smer, pred tem pa vlece sprednji konec ven, mogoce so bile krive zlizane gume zadaj in spredaj veliko boljse, mozno je vse. Ne maram pa da mi avto prevec nosi, mam raje fiksnega na cesti. Res pa je da jaz vozim malo cudno in sicer tako da avto zategnem ob izhodu in ce bi imel zadaj trse gume bi ze 100 krat razbil avto. Pa pustmo to in naj se raje naj kdo drug kaj pove kot pa da se jaz zagovarjam in bluzim tle.
Kot sem pa ze rekel imajo formule zelo malo napumpane gume ravno zato ker gume amortizirajo vec kot amortizerji sami. Ze samo ce gledas na to da ima formula 13 col feltne in visoko profilne gume ti je vse jasno.
monster_d je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:2.8 Spredaj in 2.5 zdaj. 185/55/14 clio 1.
Psiho![]()
![]()
jakaracman je napisal/-a:SlaYeR je napisal/-a:2.8 Spredaj in 2.5 zdaj. 185/55/14 clio 1.
Car. Na twingotu sem mel 2.7/2.5 (175/??/13, sem že mal pozabu, je že pol leta prodan), se je peljal ko gokart (ok, tud zamenjani fedri so bili ma krivi za to), nikol gum po robu žrl, bolje bremzal, pa še na mestu se je volan lažje vrtel (je.biga, leta 1997 twingo še ni mel servota) ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov