krofl je napisal/-a:Tud za moje pojme se Bmw in Audi ne moreta primerjat... Bmw je le zakon!!!
Tud kr se motorjev pa tega tiče, je tko al tko jasno da ima Bmw boljši motor, če se pa kirmu oblika Bmw-ja ne dopade, pa to pomen de ga še ni dojel!
Bmw....razred zase
__PAJSAR__ je napisal/-a: Isto kot se recimo najde folk, ki tuna recimo Golfa 1.6, namesto da bi preprosteje kupil malo močnejšega Golfa in bi mel vso stvar rešeno.
Vedno se najde nekdo...
MIKIMOUS je napisal/-a:Traparija razglablat da je BMW starejši. Ti avtomobili se itak skozi celo življensko dobo posodabljajo in najbolj pametno je vzet model ko pri pr tazadnjih ven, ker je že več al manj vse poštimano.
Tuko k je trenutno traparija kupit golfa V, ker je avto svež niso se še pokazale napake, golf IV je sicer starejši ampak bolj ekonomsko upravičen nakup ker so vse napake odpravljene.
Glede zanesljivosti BMW jeve 7-ice in Audija A8 pa je je enstavno tako, manj sta zanesljiva kot kkšna peglca. Glede na zapleteno elektroniko ki jo imata nič čudnega. Zakaj ne morjo to odpravt, sej odpravljajo postopoma, sam kkšnmu čipu ne paše določena temperatura v avtu ali vibracije in ni tuko simpl to odpravljat, zato je potrebn čas.
Komentar ker je bolj če maš denar kupi tistega kateri ti je bolj všeč.
Nekdo je napisal butas komenar kaj sanamo. Moje sanje so v tem primeru lahko tudi resničnost, sam se mi zdi neumno ta moment dajati tolk za avto ko pa je potrebno še druge zadeve rešit.
Samotar je napisal/-a:Vi kar sanjajte nism reku da ne smete. Samo ne mi tople vode odkrivat pa se jit v neke brezvezne detajle kaj je pri enmu za spoznanje boljse kot pri drugem, k da mas ze dnar prstiman da gres jutr po avto.
Samotar je napisal/-a:Ce se ne strinjas z mojim razmisljanjem sem pa kar fous in tipicen Slovenc a ?
Me pac boli falus in se ne obremenjujem zakaj je avto za 20 mio boljsi od avta, ki stane 21 mio. Ker trenutno sanjam o rabljenem avtu za 1.5 do 2 mio.
In teh bi pa res lahko imel 10 za ta denar.
MIKIMOUS je napisal/-a:Ok bom pa še jest prstavu čeprav je debata že butasta.
Bom kontra reku.
BMW je en drek k ga je še Bond zamenu, mu zdej bl Aston Martin paše me pa ta znamka tud bl odgovarja k BMW
Mal za šalo mal zares, k mate že prov butaste poste.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov