Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bota
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Bota Pe avg 27, 2004 8:21 am

Men se tud zdi, da je trenutno A8 kralj v tem razredu.
LP, Bota
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe avg 27, 2004 8:47 am

krofl je napisal/-a:Tud za moje pojme se Bmw in Audi ne moreta primerjat... Bmw je le zakon!!!
Tud kr se motorjev pa tega tiče, je tko al tko jasno da ima Bmw boljši motor, če se pa kirmu oblika Bmw-ja ne dopade, pa to pomen de ga še ni dojel!

Bmw....razred zase :twisted:

Zarad tega je na slovenskih cestah vec BMWjev, kot Audijev.
Morm pa rect, da se tudi meni BMW nekako zdi avto mal visjega ranga kot Audi... pa ne me vprasat zakaj, ker mi ni jasno, pa se bl VW Audi fan sem.
Ce bi jest zbiral, bi bla to A8, crna seveda 8)

__PAJSAR__ je napisal/-a: Isto kot se recimo najde folk, ki tuna recimo Golfa 1.6, namesto da bi preprosteje kupil malo močnejšega Golfa in bi mel vso stvar rešeno.

Vedno se najde nekdo...

Tole bom pa jest, k se mi ne bo dal vec sparat (ker itak skor vse sprot zapravim) pa si bom kr tega golfa zdej ustimu :P

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 30, 2004 8:14 pm

Jest sem pristaš nemcev pa se bolj nagibam na Audijevo stran.

Glede na teste pravjo da lahko Bavarce upravičeno skrbi glede športnih zmogljivosti in lege na cesti. Poudarim da to velja za A6 in A8.

Sam teh izkušenj nimam.

Sem pa sedu v obema kar ni isto glede vožnje. Naštudiral sem opremo pa cene pa tehnologijo. Težko bi reku ker je boljši po luksoznosti.

Bom pa komentirov MMI. Definitivno se mi zdi boljši pri Audiju ker ima več dodatnih tipk kar je med vožnjo bolj priročno. Pri BMW ju je pa potrebno z "jojstikom" skakat iz klime v glavni meni pol pa na radijo nekako tako, kar je moteče in lahko nevarno.

Končni komentar. Oba sta špice. Sam bi se odločil za osmico ker je meni osebno bolj všeč, sem pač tradicionalist. Če bi bla pa sedmica evolucija stare pol bi bil pa verjetno BMW na prvem mestu. Osebno bi ustrelu novega dizajnerja, sam je zgleda večini všeč.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po avg 30, 2004 8:49 pm

Pa kaj sanjate. Saj ju nikoli ne boste mel. Xandrej ce se bos Alfe navelicou povej.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To avg 31, 2004 8:21 am

Kot je nekdo že prej napisal je razlika ker je BMW starejši od A8, kaj šele Mercedes S (ki je pa na vzporednem testu A8-ke, 7-ce in Phaetona slednjega celo premagal, kljub temu da je mlajšega letnika), ki pa bo kmalu nov.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 31, 2004 8:52 am

Traparija razglablat da je BMW starejši. Ti avtomobili se itak skozi celo življensko dobo posodabljajo in najbolj pametno je vzet model ko pri pr tazadnjih ven, ker je že več al manj vse poštimano.

Tuko k je trenutno traparija kupit golfa V, ker je avto svež niso se še pokazale napake, golf IV je sicer starejši ampak bolj ekonomsko upravičen nakup ker so vse napake odpravljene.

Glede zanesljivosti BMW jeve 7-ice in Audija A8 pa je je enstavno tako, manj sta zanesljiva kot kkšna peglca. Glede na zapleteno elektroniko ki jo imata nič čudnega. Zakaj ne morjo to odpravt, sej odpravljajo postopoma, sam kkšnmu čipu ne paše določena temperatura v avtu ali vibracije in ni tuko simpl to odpravljat, zato je potrebn čas.

Komentar ker je bolj če maš denar kupi tistega kateri ti je bolj všeč.

Nekdo je napisal butas komenar kaj sanamo. Moje sanje so v tem primeru lahko tudi resničnost, sam se mi zdi neumno ta moment dajati tolk za avto ko pa je potrebno še druge zadeve rešit.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n To avg 31, 2004 8:57 am

krofl je napisal/-a:Tud za moje pojme se Bmw in Audi ne moreta primerjat... Bmw je le zakon!!!
Tud kr se motorjev pa tega tiče, je tko al tko jasno da ima Bmw boljši motor, če se pa kirmu oblika Bmw-ja ne dopade, pa to pomen de ga še ni dojel!

Bmw....razred zase :twisted:

So avtomobili in je BMW!

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n To avg 31, 2004 9:09 am

MIKIMOUS je napisal/-a:Traparija razglablat da je BMW starejši. Ti avtomobili se itak skozi celo življensko dobo posodabljajo in najbolj pametno je vzet model ko pri pr tazadnjih ven, ker je že več al manj vse poštimano.

Tuko k je trenutno traparija kupit golfa V, ker je avto svež niso se še pokazale napake, golf IV je sicer starejši ampak bolj ekonomsko upravičen nakup ker so vse napake odpravljene.

Glede zanesljivosti BMW jeve 7-ice in Audija A8 pa je je enstavno tako, manj sta zanesljiva kot kkšna peglca. Glede na zapleteno elektroniko ki jo imata nič čudnega. Zakaj ne morjo to odpravt, sej odpravljajo postopoma, sam kkšnmu čipu ne paše določena temperatura v avtu ali vibracije in ni tuko simpl to odpravljat, zato je potrebn čas.

Komentar ker je bolj če maš denar kupi tistega kateri ti je bolj všeč.

Nekdo je napisal butas komenar kaj sanamo. Moje sanje so v tem primeru lahko tudi resničnost, sam se mi zdi neumno ta moment dajati tolk za avto ko pa je potrebno še druge zadeve rešit.

JSt bom sicer mal v mojo bivso temu tuki zaplvau sam jst pac neznam tok dobr pisat postov...pa bi rd povedu da je to kar je zgori napisan cist res...zto se tut moj fotr ni odlocu za tanovo BMW 5 serijo ampak prejsnjo.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 11:29 am

Vi kar sanjajte nism reku da ne smete. Samo ne mi tople vode odkrivat pa se jit v neke brezvezne detajle kaj je pri enmu za spoznanje boljse kot pri drugem, k da mas ze dnar prstiman da gres jutr po avto.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] To avg 31, 2004 12:55 pm

kako pa veš da nimamo dnarja :wink:

Drugač pa ne vem za katerega od teh dveh bi se dloču..audi mi je v notranjosti veliko lepši..ah bi kr na nov MB S počaku :P
Let there be rock!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 31, 2004 2:53 pm

Samotar je napisal/-a:Vi kar sanjajte nism reku da ne smete. Samo ne mi tople vode odkrivat pa se jit v neke brezvezne detajle kaj je pri enmu za spoznanje boljse kot pri drugem, k da mas ze dnar prstiman da gres jutr po avto.

Kuko pa si ti hudo pameten, kokr da si sam oba skup spravu, pa da jih maš vsaj 10 u garaž. Al pa si fovš tistim ki si jih lahko privoščimo. Pač ti oprostim ker si tipičen Slovenec.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 3:00 pm

Ce se ne strinjas z mojim razmisljanjem sem pa kar fous in tipicen Slovenc a ?

Me pac boli falus in se ne obremenjujem zakaj je avto za 20 mio boljsi od avta, ki stane 21 mio. Ker trenutno sanjam o rabljenem avtu za 1.5 do 2 mio.
In teh bi pa res lahko imel 10 za ta denar.

shishqo
Novinec

Napisal/-a shishqo To avg 31, 2004 3:41 pm

Samotar je napisal/-a:Ce se ne strinjas z mojim razmisljanjem sem pa kar fous in tipicen Slovenc a ?

Me pac boli falus in se ne obremenjujem zakaj je avto za 20 mio boljsi od avta, ki stane 21 mio. Ker trenutno sanjam o rabljenem avtu za 1.5 do 2 mio.
In teh bi pa res lahko imel 10 za ta denar.

Mater si smotan.
To je forum kjer se razpravlja, diskutira o VSEH avtomobilih.

Po tvoji logiki sodec, bi se morali vsi pogovarjati
le o avtomobilih nizjega ali srednjega cenovnega razreda, ker si
resnici naljubo(zaenkrat) vecina obiskovalcev foruma lahko privosci le te.

Bog ne daj da bi kdo omenil minimalne razlike casov na progi enza in carrere gt.
Mislm, halo, to bi bila katastrofa, da bi (po tvojem mnenju) kaksen ubogi slovencelj
sploh pomislil na rdeco italjansko zverco. Anede?

No ja, vsak je upravicen do svojega mnenja.
Izvoli, snajaj precudovite sanje o 1.5 do 2 miljona vrednih štirikolesnikih.

Nam, pa prosim, bodi usmiljen, prepusti mucno sanjanje o koenigseggih,ferrarijih, 20 miljonskih audijih, itd.

Hvala

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To avg 31, 2004 3:43 pm

Nixxon je napisal/-a:
BMW RALLY je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Moj zmagovalec je BMW, ne glede na kakršnekoli teste. 8)

:wink: ...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To avg 31, 2004 4:11 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
Nixxon je napisal/-a:
BMW RALLY je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Moj zmagovalec je BMW, ne glede na kakršnekoli teste. 8)

LP,
don CONSIGLIO

:P
GTI
ITR
E30

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To avg 31, 2004 7:19 pm

Ok bom pa še jest prstavu čeprav je debata že butasta.

Bom kontra reku.

BMW je en drek k ga je še Bond zamenu, mu zdej bl Aston Martin paše me pa ta znamka tud bl odgovarja k BMW

Mal za šalo mal zares, k mate že prov butaste poste.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 10:39 pm

:P Je tko, a ni ??

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman To avg 31, 2004 11:17 pm

rok46 je napisal/-a:aja pa audi ma isti pospešek od 0-100 kukr alfa 156 V6 tu pa je 7,2 s...sj je res d je audi precej večji in težji,sm ma pa tud 145 KM več...mogoče bi lahku pr pospešku bil mal bl prepričljiv :)

LP

audi a8 4.2 quattro ma pospesek 6.3s....

Uporabniški avatar
Kennman
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a Kennman To avg 31, 2004 11:29 pm

Audi a8 4.2 quattro : kar se tice voznih lastnosti, je krepko pred BMWjem, ze samo zaradi 4wd. sej je res, da ma BMW en kup el. pomagal, ampak pri ostrem ovinkanju in dodajanju plina je razlika precej opazna. bmwju odnasa zadek, medtem ko audi, ce ze, zdrsne zelo kontrolirano.obcutek je neprimerno bolj sporten v audiju, se sicer opazi da je tezek(1.8tone), ampak tisith 335KM z lahkoto obvladuje tako tonazo.tudi pri bmw je situacija podobna, ampak je vse bolj "mehko", limuzinsko pac.
zvok je pri audiju dosti sportnejsi, ce ga teras se ga slisi na 1km, v kabini pa je prijetno tih. enako velja za bmw(kabina), medtem, ko je zvok bolj "limuzinski".
glede notranje opreme in dizajna, pa se mi zdi lepsi BMW.

Skratka, glede na vse skupaj,sam sem bil bolj navdusen na d audijem, ki me je presenetu z odzivnostjo, obnasanjem v ovinkih, rezkim zvokom, spremenljivo visinopodvozja, porabo(v neg. smislu:),.....

zgoraj napisano mnenje je pac subjektivno, ampak mislim, da se bo tisti, ki je stestiral oba avta, in ima rad sportnost v kombinaciji z udobjem, z mano strinjal.
p.s. Stvari si nisem izmislil, ampak sem vozu oba.

LP
Kennman

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid To avg 31, 2004 11:32 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:Ok bom pa še jest prstavu čeprav je debata že butasta.

Bom kontra reku.

BMW je en drek k ga je še Bond zamenu, mu zdej bl Aston Martin paše me pa ta znamka tud bl odgovarja k BMW

Mal za šalo mal zares, k mate že prov butaste poste.

Audija pa mu sploh se dal niso k je tak j**c od avta
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov