lp
ZEeMF je napisal/-a:ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)
PhoenixX je napisal/-a:...sam da si ostal ziv!!!! ful stolcen avto))
lp
...drugač pa...ti morda že vidiš v svojem avtu neprecenljiv dragulj, a za tisto žensko in njenega moža je bila pa zgolj stara 21-ka.....
Aja, pa človek ki se preveč sekira zarad takih prask je infantilen bebček. Pač. Resno mislim, nekteri so preveč usekani, sploh pa na cesti. Sej jaz mam tut rad avte, ampak kar je preveč je pa preveč. Jaz bi kar zahteval pregled pri psihiatru preden dobiš izpit oz. preden lahko registriraš karjolo. Pa bi blo dost manj sranja na cest.
kaWsk je napisal/-a:Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Neki cajta nazaj je celo Šumaher eno žensko v rit nabasal.
od kje ti to? a mislš njegovo ženo :P
Nu-NRG je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Ta fora z vratom pa z odškodnino špila več NE!
Od kje ideja, da to ni vec? Ti placas AO+ in potem ti bodo rekli dobite nic? Ne kritje zdravstva, kilometrine, ki si jo naredil za zdravljenje, prikrajsek pri placi, ko si bil na bolniski, etc etc ..?
Lp, Klemen
ZEeMF je napisal/-a:vi k pravte da je prestrogo reagiral: napisu je da je ženska sam čudn gledala nč kej preveč govorila. pišuka ČE SE TI ENMU ZABIJEŠ V RIT PA PRIDE IZ AVTA PA ZGLEDA K DA BI NAJRAJ TE UBU se mu greš hitr opravičvat pa pokolenih hodt za njim pa podobno. ta avto ni vsakdanji tko k kliič al pa pežoji al pa ta krep to je star ZELO OHRANJEN(biu do zdej), na zun nč rjav mal zbleden avto, in poudarjam da je redek in da sploh če je še ker v slo v je tok ohranjen k je biu ta (možno). zato to ni kr neki da bi pač skomignu z rameni pa novga šu v oglasnik ponj. če bi meu bi uzel gun iz nadlca pa poču žensko v kolen pol pa še fanta moža al kar kol, pol pa uzel macolo premlatu 19-ko in šel spat.
p.s. mene je neki cajta nazaj ena ženska izsilla na križišču k sem meu jaz prednost (biu sem z motorjem), pa je zapelala na sredo pa ustavla jaz pa njej v odbijač ba bum natla. pa ni blo škode sam fuknu sem pa je prec priletela iz avta pa se opravičvala pa sprašvala če loh pomaga, k sem se potleh valu. to je reakcija ne pa da te bul k ti vs potrt gledaš v avto pa preklinjaš ženske voznike.
misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov