Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX So avg 28, 2004 3:40 pm

...sam da si ostal ziv!!!! ful stolcen avto :)))
lp

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So avg 28, 2004 3:45 pm

ZEeMF je napisal/-a:misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)

madona bi te tepu :lol: ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So avg 28, 2004 3:50 pm

...drugač pa...ti morda že vidiš v svojem avtu neprecenljiv dragulj, a za tisto žensko in njenega moža je bila pa zgolj stara 21-ka...tko kot za 90% ostalih udeležencev v prometu...tko pač je...
GTI
ITR
E30

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF So avg 28, 2004 9:29 pm

a teb je tut avto sam pa en ... in se ti j**e če bi ful skrbel zanga pa ga rihtu pa bil vesel da ga maš pol se ti pa ena neumna ženska poč v avto na pregledni cesti. pomoje nebi bil čist mern.

Uporabniški avatar
dr.Rugelj
Nov uporabnik

Kraj: Črnuče

Napisal/-a dr.Rugelj Ne avg 29, 2004 12:09 am

ZEeMF je napisal/-a:ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)

Glas razuma! ;)

Aja, pa človek ki se preveč sekira zarad takih prask je infantilen bebček. Pač. Resno mislim, nekteri so preveč usekani, sploh pa na cesti. Sej jaz mam tut rad avte, ampak kar je preveč je pa preveč. Jaz bi kar zahteval pregled pri psihiatru preden dobiš izpit oz. preden lahko registriraš karjolo. Pa bi blo dost manj sranja na cest.
Slika

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Ne avg 29, 2004 12:18 am

PhoenixX je napisal/-a:...sam da si ostal ziv!!!! ful stolcen avto :)))
lp

hvala, se že bolje počutim :x
a sem kje napisal da so čreva po zraku letela?

...drugač pa...ti morda že vidiš v svojem avtu neprecenljiv dragulj, a za tisto žensko in njenega moža je bila pa zgolj stara 21-ka.....

točno tako.
mogoče bi jih pa moral čez par ovinkov zapeljat, da bi videla da le ni čisto navadna "stara škatla" :twisted:

Aja, pa človek ki se preveč sekira zarad takih prask je infantilen bebček. Pač. Resno mislim, nekteri so preveč usekani, sploh pa na cesti. Sej jaz mam tut rad avte, ampak kar je preveč je pa preveč. Jaz bi kar zahteval pregled pri psihiatru preden dobiš izpit oz. preden lahko registriraš karjolo. Pa bi blo dost manj sranja na cest.

kul, pridem na psihološki pregled in terapijo takoj naslednji teden
pa upam da bom tanajlepši prisilni jopič dobil in v oblazinjeni sobi morajo bit medvedki na steni! :P
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Ne avg 29, 2004 12:27 am

Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Neki cajta nazaj je celo Šumaher eno žensko v rit nabasal.

od kje ti to? a mislš njegovo ženo :P
EJ6

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne avg 29, 2004 12:44 am

kaWsk je napisal/-a:
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Neki cajta nazaj je celo Šumaher eno žensko v rit nabasal.

od kje ti to? a mislš njegovo ženo :P

Šumi the anal lover :P
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne avg 29, 2004 12:05 pm

Nu-NRG je napisal/-a:
Pugi405 je napisal/-a:Ta fora z vratom pa z odškodnino špila več NE! 8)

Od kje ideja, da to ni vec? Ti placas AO+ in potem ti bodo rekli dobite nic? Ne kritje zdravstva, kilometrine, ki si jo naredil za zdravljenje, prikrajsek pri placi, ko si bil na bolniski, etc etc ..?

Lp, Klemen

Lej to sm jst slišal.... Baje nekej z novim zakonom.... :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne avg 29, 2004 12:10 pm

Sej dobiš neki, ne pa tkae mastne dnare, kot včasih!
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne avg 29, 2004 12:13 pm

ZEeMF je napisal/-a:vi k pravte da je prestrogo reagiral: napisu je da je ženska sam čudn gledala nč kej preveč govorila. pišuka ČE SE TI ENMU ZABIJEŠ V RIT PA PRIDE IZ AVTA PA ZGLEDA K DA BI NAJRAJ TE UBU se mu greš hitr opravičvat pa pokolenih hodt za njim pa podobno. ta avto ni vsakdanji tko k kliič al pa pežoji al pa ta krep to je star ZELO OHRANJEN(biu do zdej), na zun nč rjav mal zbleden avto, in poudarjam da je redek in da sploh če je še ker v slo v je tok ohranjen k je biu ta (možno). zato to ni kr neki da bi pač skomignu z rameni pa novga šu v oglasnik ponj. če bi meu bi uzel gun iz nadlca pa poču žensko v kolen pol pa še fanta moža al kar kol, pol pa uzel macolo premlatu 19-ko in šel spat.

p.s. mene je neki cajta nazaj ena ženska izsilla na križišču k sem meu jaz prednost (biu sem z motorjem), pa je zapelala na sredo pa ustavla jaz pa njej v odbijač ba bum natla. pa ni blo škode sam fuknu sem pa je prec priletela iz avta pa se opravičvala pa sprašvala če loh pomaga, k sem se potleh valu. to je reakcija ne pa da te bul k ti vs potrt gledaš v avto pa preklinjaš ženske voznike.

misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)

A maš ti kej proti pežojem. A T16 je kao šrot, kišta?? :evil: (T16 zato, da je bolj primerljiv z R21 turbo.) Je tudi redek "eksot" in za moje pojme boljši od omenjenega avta. Pa to "kao" krep te prosm, da jemlješ bolj z rezervo :evil: . Pa kaj! Redek gor, redek dol. Jebat ga. Razumem pa, da ima lahko tak avto za lastnika veliko vrednost, tržna pa je zelo nizka. Tako velja za vse avte, ki so lahko ful ohranjeni, a kljub temu stari. O.K. pol bom jst od zdej naprej s seboj vozil Solingenov hladen kos namiznega pribora s seboj, če me bo hotel kdo z gunom šicat, ker bi se mu zaletel v njegovo ekstremno rariteto. :roll: :roll: . Ej ne s takimi. Nismo v Bosni al pa še južneje, da bomo obračunaval z orožjem. :hi

Matjaz
Novinec

Napisal/-a Matjaz Ne avg 29, 2004 1:18 pm

Joj, res ste eni pacienti tle gor... Men se je tud ena zenska v rt zaletela pa sm že na mestu stal ene 20s. Pač se zgodi, ko gres na cesto morš met zmer v glavi da se ti lahk kej nardi. Pa nism vn pršu pa jo nadiral ko psa, zakaj le, sej motiti se je človeško. Mal manj človeško, je pa tak odnos kokr si ga mel ti. Če mas pa tko rad svoj avto, ga pa postavi v garažo, pa ga vsak dan pucej pa polirej.

Uporabniški avatar
bud-ice
Nov uporabnik

Kraj: miami

Napisal/-a bud-ice Ne avg 29, 2004 2:23 pm

Loopz je napisal/-a:
ZEeMF je napisal/-a:misel. ženske niso za na cesto ampak za v kuhno!!!!!!!!(pa pojstlo)

madona bi te tepu :lol: ...

js bi ga tui tepu!! :D

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Napisal/-a kaWsk Ne avg 29, 2004 2:32 pm

bud-ice je napisal/-a:js bi ga tui tepu!! :D

prvi tvoj post, pa bi se že tepu? dobr začetek :lol:
EJ6

Uporabniški avatar
AR_146
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a AR_146 Ne avg 29, 2004 2:49 pm

najbolš u jok pa na drevo pišuka zgodi se kaj češ

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Napisal/-a kaWsk Ne avg 29, 2004 2:55 pm

pa človek, sej nimaš sploh nč razbitga. Si prepričan, da je mela 19-ka spredaj tolk razbit, kokr pravš? :ue
EJ6

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Ne avg 29, 2004 3:41 pm

kaWsk je napisal/-a:pa človek, sej nimaš sploh nč razbitga. Si prepričan, da je mela 19-ka spredaj tolk razbit, kokr pravš? :ue

Tak samo na slikah zgleda v resnici je verjetno precej drugače. Sem tut sam enkrat slikal s slabim digitalcem naš avto po nesreči pa ni videt pol razbito kot je blo.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne avg 29, 2004 5:09 pm

Kaj se vam vsi zaletavajo v rit ?? A vete kako cudezno pomagajo 'varnoste vtripalke' ??
Men se ni se nobeden pa vem, da bi se mi eni trije zihr ce nebi zmigocov uporablov.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Ne avg 29, 2004 5:46 pm

Verjetno bi blo tud dost manj teh zaletavanj v rit, če bi folk upošteval varnostno razdaljo. Dostikrat namreč vidm, kako se ti nekateri limajo na rit in to tud takrat ko že sam voziš mogoče malo nad predpisi - se pravi sploh ni nujno da si počasen pa kljub temu to delajo (v špeglu včasih sploh prednje maske ne vidš) in očitno ne razmišljajo, da lahko v danem trenutku pride situacija, ko boš mogu recimo zabremzat. Nevem a so tok živčni eni al kaj! Glih zanč sem vidu na avtocesti, kako se je en z nabritim Audi A3 pri cca. 170 km/h (oba sta vozila tolk) dobesedno skor naslonu na zadnji odbijač enmu Nemcu v Mercedesu E, k se mu valda ni mogu prec umaknit, ker je v tistem trenutku prehitevu vozila na voznem pasu. Nevem a je un bebec v Audiju mogoče razmišlu kaj bi blo, če bi un v Mercedesu nenadoma zabremzu??!? :evil:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Napisal/-a kaWsk Ne avg 29, 2004 5:54 pm

jz takim ponavad parkrat z zavorno poblendam (to govorim za regionalnce ceste), če pa to ne pomaga, pa je vse odvisn kak dan sm mel in kolko mam cajta :? :P
EJ6
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov