G-4S je napisal/-a:Mogoče si šel s tem komentarjem mal predaleč, a?
Mislm sej vem kaj si hotu povedat, sam način kako si povedal, pa po moji oceni užali nekako 90% ljudi na tem forumu.
bridgestone je napisal/-a:...glede stroškov pa:
samo gume so za take dimenzije, težo in hitrosti tam okoli 50.000 sit po kosu.
servisi- s tem sem mislil določene dele ki se menjajo recimo hladilnik klime, kompresor klime, sklopka, menjava diskov ki se pri avtih težjih od 1800 kg kaj hitro zvijejo in izgubljajo obliko, pol verjetn je to turbo mašina in tut turbine so hudičevo draga stvar ki pa tudi popustijo tam nad 250.000 km, potem bosheva pumpa dosega astronomske cene za ta model, ki pa tut ni večna, pol pa še amortizerji....
sploh v zakup vzemi ker človeka ne poznaš in tudi ne veš kje je avto stal čez zimo, kolk je bil na soncu, kako ga je ta ata vozu. dostikrat je za avto slabše če ga peleš enkrat tedensko na nedeljski sprehod, kot pa redna vožnja vsak dan. kar se pa porabe tiče je res da imajo limuzine nižje koeficiente zračnega upora ter zaradi ogromne teže veliko vstrajnost tako da boš na odprti cesti res dosegel 12 litrov ker verjetno ne boš vozil 90 km/h, ker to hitrost upoštevajo ko ti navedejo tovarniško porabo za oprte ceste. V mestu in v klanec ter prehitevanjih ti pa nobena diesel tehnologija ne pomaga. 1800 kg je velika teža, gume so ogromne in to je velika sila ki jo mora motor premagovat tako da z mestno vožnjo ne boš pršu pod 20 litrov zihr.
pol bo kle še stopu v kratkem nov zakon v veljavo ki bo luksuzne in velike avte dodatno obdavču in to ne bo malo, sej veš politika kapitalizma je jemlji bogatim.
ko boš pa avto prodaju čez par let pa itak ne boš zanga nč dobu, ker tak avto je nemogoče profat ker je prevelik in malo je sploh potencialnih kupcev za take XXXL $$$$. kar se pa eno letne garancije tiče. Avto ti bo brez večjih problemov sigurno zdržu 2 leti, pol se bo pa vidl kaj si ti kupu.
tko da ne me zdej preveč resno jemat to je tvoja odločitev in tvoj dnar sm pa vesel in ti prvošm uzitek v takem stoju samo upam da veš v kaj se spuščaš ker 8 mio ni mal denarja, no kokr za kogar.
Aja pa še to pol si boš mogu še šoferja najdt in enga varnosnika pa poš pravi gospod formata XXXL![]()
G-4S je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:... pravilo "vsako tele ma svoje vesele" -Torej če se meni kej zdi neumnega če nekdo daje 1 mio sit v yugota mu ne robantim zarad tega ampak si rečem "OK, njemu je to kul pa še na dragih pobira nagrade ter ploskanje" - ŠtEkNzI?
OK, sej štekam, ampak morš vedt še eno pravilo. Kdor je tele je tele in ga ne boš v nič prepričal:P
tale od lampretove je novejsa sedmica !!!!!!!! tale sedmica od katere so prilepljene slike od safrana pa je starejsa ta avto ni nikoli 01 l. !!!! oprosti l.01 imajo vsi veliko navigacijo 16/9 kar tvoj avto zal nima !! drgac pa lep avto samo glede letnika daj tam popravi !!makz je napisal/-a:sori safy ampak tale 7-ka mi je res lepsa tako znotraj kot zunajdrgac je pa avto bomba hehe
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=57036#
makz je napisal/-a:sori safy ampak tale 7-ka mi je res lepsa tako znotraj kot zunajdrgac je pa avto bomba hehe
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=57036#
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Ej, Jerry, a slučajno veš, od katerega leta naprej se vodi ta centralna evidenca? Zanjo do sedaj sploh nisem vedel. Bi pa znala bit koristna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov