INFINITI je napisal/-a:Ti mladenovic; sm zdele gledu en posnetek iz save kranj pa mi povej če je to ta "majstr mešalec" in mogoče ti zraven. Brez zajebancije; glede na to kako si opisoval vse skupaj; - je to del dokumentarca iz save kjer sta ti in on skupaj? :
Postopek testiranja mešanice
INFINITI je napisal/-a:Ti mladenovic; sm zdele gledu en posnetek iz save kranj pa mi povej če je to ta "majstr mešalec" in mogoče ti zraven. Brez zajebancije; glede na to kako si opisoval vse skupaj; - je to del dokumentarca iz save kjer sta ti in on skupaj? :
Postopek testiranja mešanice
Samotar je napisal/-a:Infinity, ker imas tako cuden fetis se te bom od sedaj naprej izogibalTist majo ledr ne pa gumo.
Samotar je napisal/-a:In vsi ne-ribncani govorijo rajbncan. Rece se ribncan Ker sm iz Ribnice in ne Rajbnice. Pa od kje vam tis J ??
Samotar je napisal/-a:Je pesem ja, sam pokaz mi kje zapojejo sm rajbncan Urban pa ti castim kisto pera.
Ribncan se izgovori s sirokim I-jem s blagim prizvokom E-ja in kratkim B-jem in prvim N-jem. Kje sem koga zalil ??
Vremenko je napisal/-a:Naj vam nekaj povem glede istih zmesi in ostalega. Res je, da imajo nekatere znamke gum enake zmesi oz. enake surovce. To pomeni, da je guma POPOLNOMA enaka, le da je drugi profil. Lahko vam povem, da so surovci za znamke intensa, voyager hp, debica furio, optonix in esa tecar (letne gume in gume nižjega cenovnega razreda) čist enaki. Poleg tega so tudi surovci za nekatere zimske gume enaki (s3 in esa super grip npr.) Je pa tud res, da ima eagle ventura popolnoma svojo zmes, prav tako eagle nct5, hydragrip, ultra grip in dimezije od fulde. Ne pomnim pa, da bi imele isto zmes zimske in letne gume. Za F1 ne bi vedu, ker jo v Savi ne delajo.
zupi13 je napisal/-a:keri so ta črni? mešajo gumo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov