Debate, ki niso vezane na ostala področja...

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To sep 07, 2004 12:18 am

MIKIMOUS je napisal/-a:
AR_146 je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:
AR_146 je napisal/-a:sami glasni klele bi pa prvi rep med noge stisil pa tekl kukr se da

Da nis slučajn ti tist 18-letnik.[/quote

ja itak

Ok mal heca, ampak mulca bi na lomu, če bi bil kkšen starejši gospod pa da bi kkšen prekšršek naredu nebi skoču vanga, da pa kej taga naredi k je tamau pol pa ni milosti.

Drgač sem pa mu že u lublan take primere k je tip mislu da bo zafrajaru če bo šu ven z avta, pol je pa prod mojim 190 cm zgledu k palček se je pa raj v avto usedu. Bil je pa en tak mulc k ta, pa nima veze.
V glavnem jest bi 100% vanga skoču.

Dobljena bitka še ne pomeni dobljene vojne
Če je res psiho bi se rajši vprašal kaj ti bo nazaj nardil...
Slika

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden To sep 07, 2004 12:28 am

_VeNoM_ je napisal/-a:hehehe fak dej nehite stakim no! neki me pa zanima kdo je bol spreten 175cm oseba ali 190??? naprimer če sta oba košarkaša?!?!? 8)

Odvisno od osebe do osebe. Je pa povprečen 175cm model bolj spreten od 190 cm modela.
V pretepih pa imajo višji (in s tem tudi navadno težji) ljudje prednost. Svojčas v bobrah pri karateju ni bilo kategorij, kasneje pa so jih uvedli, saj so ugotovili, da imajo večji tekmovalci precejšnjo prednost pred manjšimi.
Poglej tudi boks. Še tako spreten boksar iz mušje kategorije bo spušil proti nekemu povprečnemu supertežkokategorniku.
Seveda pa se lahko zgodi, da 160 cm tip s 50 kilami namaha dvometraša s 120 kilami. A to je bolj izjema seveda.

Sam sem dokaj notranje stabilna in miroljubna oseba, sem pa kaka 2 tedna nazaj hotel stopiti iz avta. Zavijal sem v stransko ulico, kjer pa je ravno tedaj šel čez cesto inavlid z berglami. Ko nisem takoj v trenutku, ko je bil centimeter prostora, zavozil za invalidom v stransko ulico in tako sprostil glavno cesto, ki je bila itak dvopaspvna, ampak sem si drznil počakati še kaki 2, 3 sekunde, da ne bi slučajno povozil nog invalida, ki jih je vlekel za sabo, sem bil deležen besnega trobljenja in mahanja dveh osebkov v neki toyoti, ki je morala počakati za mano in šofer očino še ni slišal, da bi lahko šel mimo tudi po levem, praznem pasu.
Zategnil sem ročno in hotel stopiti iz avta, ker mi je enostavno zavrelo, a tista mimosunjenca sta že oddrvela naprej.
Zadnjič spremenil Norden, dne To sep 07, 2004 12:32 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki To sep 07, 2004 12:28 am

Prišel bo dan, ko bo fant dobil nož pod rebra... :evil:
Hitro se daleč pride

Slika

dragonhunter
Nov uporabnik

Napisal/-a dragonhunter To sep 07, 2004 12:28 am

Po moje se takega, enkrat ko se zapleteš z njim, ne rešiš več...
Žal tudi država s svojimi kurč**** zakoni ne poskrbi za zaščito državljanov pred takimi izmečki. Če bo že šel, bo šel v zapor za par mesecev pol bo pa spet folk ogrožal...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To sep 07, 2004 12:52 am

Norden je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:hehehe fak dej nehite stakim no! neki me pa zanima kdo je bol spreten 175cm oseba ali 190??? naprimer če sta oba košarkaša?!?!? 8)

Odvisno od osebe do osebe. Je pa povprečen 175cm model bolj spreten od 190 cm modela.
V pretepih pa imajo višji (in s tem tudi navadno težji) ljudje prednost. Svojčas v bobrah pri karateju ni bilo kategorij, kasneje pa so jih uvedli, saj so ugotovili, da imajo večji tekmovalci precejšnjo prednost pred manjšimi.
Poglej tudi boks. Še tako spreten boksar iz mušje kategorije bo spušil proti nekemu povprečnemu supertežkokategorniku.
Seveda pa se lahko zgodi, da 160 cm tip s 50 kilami namaha dvometraša s 120 kilami. A to je bolj izjema seveda.

Sam sem dokaj notranje stabilna in miroljubna oseba, sem pa kaka 2 tedna nazaj hotel stopiti iz avta. Zavijal sem v stransko ulico, kjer pa je ravno tedaj šel čez cesto inavlid z berglami. Ko nisem takoj v trenutku, ko je bil centimeter prostora, zavozil za invalidom v stransko ulico in tako sprostil glavno cesto, ki je bila itak dvopaspvna, ampak sem si drznil počakati še kaki 2, 3 sekunde, da ne bi slučajno povozil nog invalida, ki jih je vlekel za sabo, sem bil deležen besnega trobljenja in mahanja dveh osebkov v neki toyoti, ki je morala počakati za mano in šofer očino še ni slišal, da bi lahko šel mimo tudi po levem, praznem pasu.
Zategnil sem ročno in hotel stopiti iz avta, ker mi je enostavno zavrelo, a tista mimosunjenca sta že oddrvela naprej.
hja kaj pa tyson k je bil še v svojih letih???
ali pa KEVIN RANDELMAN?!?!?
da za BRUCE lee-ja ne govorim

aja basket sm dal primerjavo zato k ni nobenga 190cm košarkaša tuki da bi me zdriblu!zato je taka primerjava!lej brezc štor oz lojtra!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To sep 07, 2004 12:54 am

Se ga resis. 9 mm luger v celo. Bolj prefinjeno pa s kaksnim strupom, pol ga pa v vodo vrzes, seveda ornk obtezenga, da cez ene par let vn pride, ce pride.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To sep 07, 2004 8:24 am

Loopz je napisal/-a:hm...me prav zanima, kaj bi o tem vrlem mladcu jel povedati dr. Rugelj? :D :lol:

Mogoče umsko zaostala oseba, da ma velik kompleks a zato k je majhen a zato k ma mejhnega..... Skrtka manjka mu vitamina ki ga že v otroštvu ni dobil.

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To sep 07, 2004 9:05 am

sam 190 cm visok basketaš bo boljš zabol žogo v koš kot pa 175! 8)
vem iz lastnih izkušenj! :wink:
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček To sep 07, 2004 9:11 am

Samotar je napisal/-a:Se ga resis. 9 mm luger v celo. Bolj prefinjeno pa s kaksnim strupom, pol ga pa v vodo vrzes, seveda ornk obtezenga, da cez ene par let vn pride, ce pride.

Sam ni tistega užitka kokr če bi mu skkšnim klučem 32 glavo odpru..... :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 9:30 am

Norden je napisal/-a:

Kokr vem majo kategorije po teži in ne po višini, torej tekmujeta 175 visok in 80kg težak ter 195 visok in 78kg težak borec recimo...In ne moreš verjet, kako se ta razlika v cm v ringu zmanjša...Veliki borec je bolj učinkovit iz razdalje, ampak bo bolj bogi, ko bosta skup prišla...Prednost njega je torej v dosegu, manjšega pa v okretnosti...Sej pravim...to je minimalna prednost, in če znaš pesti vihtet, se bo tud 2m velik hlod ulegu :wink: In ne nimam manjvrednostnega kompleksa :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 To sep 07, 2004 9:32 am

če se gre po teži, zakaj je raša sraka na OI dobila nasprotnico 50 kg težjo od nje??!?!
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To sep 07, 2004 9:34 am

Tisto je pa Judo, in BLAGE veze nimam kako je pri judu, verjetno je pa tekmovala v odprti kategoriji...če poznajo to tam...
Ali je bla pa v najvišji kategoriji že sama, ona druga je bila pa pač ena velika debela p..... :lol: mal heca...
Ker recimo...V boksu je najtežja kategorija od 91 kil naprej...torej...tist ki ma 91,5 kg in tisti ki jih ma 150 boksata tudi skupaj :wink:
Zadnjič spremenil Slide, dne To sep 07, 2004 9:37 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Napisal/-a zupi13 To sep 07, 2004 9:36 am

sam je blo kruto za videt k je una pošast prjela rašo in jo položla na tla kot otroka!
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To sep 07, 2004 10:03 am

_VeNoM_ je napisal/-a:aja basket sm dal primerjavo zato k ni nobenga 190cm košarkaša tuki da bi me zdriblu!zato je taka primerjava!lej brezc štor oz lojtra!

hehe Magic Johnson je bil 2.08 metra pa je driblal kot za šalo...višina tuki nima velik za opravit...pol poglej naprimer Penny Hardawaya...dons v NBA vidiš ful mal bekov, ki so nižji od 1.85...

...odvisen je od človeka, če si štor si štor, višina tuki nima velik zraven, je pa neki na tem...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To sep 07, 2004 10:24 am

Samotar je napisal/-a:Se ga resis. 9 mm luger v celo. Bolj prefinjeno pa s kaksnim strupom, pol ga pa v vodo vrzes, seveda ornk obtezenga, da cez ene par let vn pride, ce pride.

to sploh ni problem. 1000 €. :twisted:
problem je potem, ce si sam pri sebi zmozen to potlacit in zivet s tem.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

žardna
Nov uporabnik

pretepači

Napisal/-a žardna Sr sep 29, 2004 8:19 pm

Veste kaj vm bom povedu vsi ste neki glasni kako bi se tepl,pa strelal pa ne vem kaj.Lejte k ti srečaš tazga modela je dobr da čimprej grem pa se ne vrneš,k vidš da hoče pizdarijo in tko pa tko nima nč od življenja,neki se mu postavš te lopne po glavi z eno palco ti razbije glavo pa si celo življenje na vozičku.In kaj boš pol naredu šov mu na dom in ga ubil?rešu ga boš muk življenja pa sedel boš!!!!in kaj boš mel od tega ZJEBANO ŽIVLJENJE,zarda tega k boš 5 minut frajer.verjam da je lepš hodt po svetu,pa se vozt z avto pa vse ostalo,k pa na vozičk lutat,tega nobenmu ne prvoščem :evil:

maček
Stalni uporabnik

Re: pretepači

Napisal/-a maček Sr sep 29, 2004 8:31 pm

žardna je napisal/-a:Veste kaj vm bom povedu vsi ste neki glasni kako bi se tepl,pa strelal pa ne vem kaj.Lejte k ti srečaš tazga modela je dobr da čimprej grem pa se ne vrneš,k vidš da hoče pizdarijo in tko pa tko nima nč od življenja,neki se mu postavš te lopne po glavi z eno palco ti razbije glavo pa si celo življenje na vozičku.In kaj boš pol naredu šov mu na dom in ga ubil?rešu ga boš muk življenja pa sedel boš!!!!in kaj boš mel od tega ZJEBANO ŽIVLJENJE,zarda tega k boš 5 minut frajer.verjam da je lepš hodt po svetu,pa se vozt z avto pa vse ostalo,k pa na vozičk lutat,tega nobenmu ne prvoščem :evil:

se strinjam da take pustiš pr mir, vendar če ni drugega izhoda bi mahnu prvi, pa mislm da mam pol prednost k bi se en cajt pobiru. Drgač pa upam da mi tega nau treba nikol probat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov