Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ivan320d
Novinec

Kraj: CE

Napisal/-a ivan320d Če sep 23, 2004 12:40 pm

pridem pucat , če lohk jst tebe gledam od zadi!!!! :vc
me zanima, če se bo kej zupi javil???? :-:o
Zadnjič spremenil ivan320d, dne Če sep 23, 2004 12:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če sep 23, 2004 12:40 pm

Za porabo je bol pomembno kolk maš gasa kot pa koliko je obratov. Na mtorju se jz furam skos z manj kot pol gasa pa na obratih od 9000 do 12 000 obratov (14.000 rdeči) Podatek za tak motor je od 5 do 7 litrov na 100km. Meni porabi od 4,3 do 4,9 litra na 100km. Pa ga ne šparam samo navadu sem se tako vozt, motor ma tut pr teh obratih največji navor kar se lepo čuti pri pospeševanju iz ovinka in pri prestavljanju navzgor.

Tut ko gremo na morje na krk pa jz pelam od kolega 19-ko pa je pol avto in prtlažnik pa se pošteno peljem poraba je pa manjša kot jo ma prjatu ko se z avtom fura na šiht sam v eno smer 35km. Vsakič čudno gleda kako tako majhna poraba če pa tako teščim in skos prehitevam. Pol sem mu pa razložu da tut če mam jz avto skos med 3 in 4 tisoč obratih to še ne pomeni da mam gas na podnu. Gasa je glih tolk da drži tiste obrate in lepo vleče. Mogoče ko prehitevam al pa v hrib gas pohodim drgač je pa skos čist na minimumu. Mogoče tretina. Tako se da z tekoče vožnjo velik pršparat samo pogruntat moraš kje se avto najlepše vrti in kok gasa je res potrebno da vzdržuješ ti določeno hitrost. Sej je res treba gas da prideš do 150 z enim bol švoh avtom samo pol ti brez problemov gas mal spustiš pa gre še vedno tako hitro. S tem da maš ti samo polovico gasa in je tut poraba dost manjša.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
T`rdeča
Nov uporabnik

Napisal/-a T`rdeča Če sep 23, 2004 1:00 pm

ivan320d je napisal/-a:pridem pucat , če lohk jst tebe gledam od zadi!!!! :vc
me zanima, če se bo kej zupi javil???? :-:o

... se ni nič javil, sam jezik mi je pokazu! lahk ga pa pstima da dela, midva grema pa na sladoled, hahahaaaaaa :rofl zupijo pa an pir :pivo .
Joke! da me ne bota čakala! :oops:
"...nikoli u T`rdečo, boš s pendrekom dobil,
naredu boš nesrečo, če boš u T`rdečo ril..."
Slika
Slika

Uporabniški avatar
T`rdeča
Nov uporabnik

Napisal/-a T`rdeča Če sep 23, 2004 1:06 pm

[quote="andrej777"]Za porabo je bol pomembno kolk maš gasa kot pa koliko je obratov.
Maš res prav, včasih se kr sliši po motorju kok tišiš gasa brezveze - tist verjetn sam kuri v prazn, pa tut če pr prestavah fališ (prepozn al pa prehitr prestaviš)!
"...nikoli u T`rdečo, boš s pendrekom dobil,
naredu boš nesrečo, če boš u T`rdečo ril..."
Slika
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov