-djsly- je napisal/-a:Swifty:
a to so šipo sesul, pa kar čez tisto odprtino pol not rinili, al so vrata odprli?
A si mal kej nasvinjano not?
Drgač pa sožalje.
Točno tako,nasvinjano je še vedno mamu jim umazano

HORSE je napisal/-a:Najprej sožalje, te pa lahko potolažim, da si jo še dobro odnesel... Sam sem imel veliko več škode...
Če si prijavljen na www.avtoakustika.com/forum, oddaj svojo objavo v tej sekciji...
nebivedu je napisal/-a:swifty je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Kje je pa blo to? mogoč ti lahko pomagam - jst sm svoj radio dobu u pol ure nazaj - tip jih je pa fasu tok, da se zdej vsi nažga parkirišča izogibajo - od takrat naprej ni bilo nobene kraje na službenem parkirišču.
To je blo v Dravljah mislim da zgornja Šiška,samo nevem kako mi lahko pomagaš
Misliš, 13 let sem živel na Brilejevi in poznam zlo velik folka tam naokoli.
Dej točn povej kje na kteri ulci bom jst dons mal naokoli poklical in bom mal teživ folku. Pa dej mi povej še enkrat znamko radia, pa po možnosti še za ovitkek ali ovitke od cd-jev.
swifty je napisal/-a:Asterix je napisal/-a:Naslednji strosek avtoalarm....
nope,box za avto
menjekul je napisal/-a:pa daj dec saj si iz dravelj. poznaš okolje. veš, da vsi vejo kaj maš v avtu, veš da je polno mladih droge željnih....mislim kaj je tu čudnega na tvoj izid. že naslov "bilo je le vprašanje časa" mi da mislit kot da si sam čakal to da ti bo nekdo počil v avto in nekaj vzel.
btw: kak maš to voznikov sedež![]()
moglo bi malo na kemijsku, ha?
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov